Şimdi Ara

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
925
Cevap
4
Favori
50.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyenler için- seiyuu : seslendirme sanatçısı

kötü olmuş be. İnsan bir sese alışınca başka sesi çok garipsiyor.

edit üzerine edit: Şimdi izliyorum ama hepsinde değişim farketmedim ben. Tek gözlü baş komutanın sesi (King Bradley miş. Üstüne birçok şey izlediğimden yan karakterlerin isimlerini unutmuşum ) falan da aynıydı. Beklediğim gibi kötü olmamış. Benim hoşuma gitti. İlk bölümü izlemeye devam ediyorum. Az buçuk japonca anlamaya başladım

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

Fullmetal Alchemist 2: Brotherhood (Spoiler içerir)

Edward aynı Edward boyuyla dalga geçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 5 Nisan 2009; 23:51:32 >

• @Zizoux , King Bradleyin Hughes'in sesleri aynı geldi bana. Roy Mustang'in sesinin değişmesi gerçekten çok kötü olmuş.
  • Animanist 'in çevirilerine güvenirim. D.Gray-man onlarındı. Onlarınkini bekleyeyim bari.
  • Ya fansub olmayan yok mu?Soru mu cevaplayan yok.Sadece düz altyazı yapan grup yok mu?Yapışık altyazı istemiyorum.
  • uraharanin sesi hic gitmemis yahu...cok yumusak, butun karizmasi gitmis roy mustang abinin
  • Anitoryum fansub olarak dün HD kalitesinde sunduk. Hem torrent hemde r-apid den çekebilirsiniz.
  • Bu arada arkadaslar elimde 1 adet fullmetal alchemist 6 figürlük seti kaldı. isteyen arkadasa verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoyalFlush

Bu arada arkadaslar elimde 1 adet fullmetal alchemist 6 figürlük seti kaldı. isteyen arkadasa verebilirim.

Bedava mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Bu arada arkadaslar elimde 1 adet fullmetal alchemist 6 figürlük seti kaldı. isteyen arkadasa verebilirim.

Bedava mı?

Bende daha ayrıntılı bilgi ve varsa fotoğraf için PM attım ama o an forumda olmasına rağmen mesaj gelmedi bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockchu

Anitoryum fansub olarak dün HD kalitesinde sunduk. Hem torrent hemde r-apid den çekebilirsiniz.

Çektim izledim. Çevirme konusunda birşey diyemeyeceğim ama altyazı fontu ve rengi çok hoşuma gitmedi. Çoğu zaman okumakta zorlandım. Özellikle arka fonun renkleriyle çok içli dışlı oluyor kimi zaman. Zor okunuyor.
  • Şimdi bu yeni çıkan bölümleri, devamı niteliğinde mi yoksa baştan mı başladı? Çünkü ilk bölümde herkes birbirini tanıyordu, devamı gibi gözüküyor.

Ayrıca FMA 1 hakkında hatırlatma yapar mısınız? Konusu falan değilde, yani neler olmuştu. Mesela Bradley kimdi? vs... Unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 6 Nisan 2009; 19:06:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: rockchu

Anitoryum fansub olarak dün HD kalitesinde sunduk. Hem torrent hemde r-apid den çekebilirsiniz.

Çektim izledim. Çevirme konusunda birşey diyemeyeceğim ama altyazı fontu ve rengi çok hoşuma gitmedi. Çoğu zaman okumakta zorlandım. Özellikle arka fonun renkleriyle çok içli dışlı oluyor kimi zaman. Zor okunuyor.

Bir sonraki bölümde gerekli görürsek değiştiririz artık :D
  • İlk bölümü indiriyorum, altyazıda hemencecik çıkmış. Bize de izlemek düşer, efsane geri döndü...
  • bir tane download linki verebilirmisiniz türkçe alt yazılı?
  • Anitoryum.com , üstte belirtilmiş zaten.
  • treşekkür ederim 200mb yazıyor ama sınırsızım o yünden sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Bedava mı?

Ben kendime getirttim bir set, kargo kutusunun icinde 2 setlik daha yer vardi tek sette getirsem 3 sette getirsem ayni parayi odeyecektim dolayisyla 3 tane set ismarlamistim. Teki bende, bir tanesini arkadas aldi, son bir sette kaldı bana gelen maliyetine verecegim eger isteyen olursa.
  • Bu bölümde herşey eski tas eski hamam olmuş. Hiç bir değişiklik yok, herkes yaşıyor. Genel olarak bu animenin planı ne şimdi? Felsefe taşı hakkında bile bir şey bilmiyorlar.
  • 70 Mb'lik bölüm yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.