Şimdi Ara

Naruto'nun 3 Yılı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Naruto'dan çakra fışkırıyor bir de talk no jutsu geliştirmiş o kadar başka da bir şeyi yok.Sıradan bir jounin olmak için bile en az iki tür elementi kontrol etmen gerekiyor onlarda bile çok daha fazla saldırı çeşitliliği var ama serinin en güçlü karakterlerine meydan okuyan Naruto'da hala aynı şeyler.

Naruto'yu severim iyidir güzeldir fakat bu konu benim de canımı sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Basit,naruto iyi yeteneklerini değil,kötü yeteneklerinin üstüne gitti ve iyi yetenekleriyle eşitledi,yani gücünü yükseltti,eğer iyi yeteneklerini tamamen geliştirip,kötü yeteneklerini bıraksaydı ne olurdu?dengesiz bir güç değişimi olurdu,bana göre yaptığı bütün savaşlarda yenilirdi,çünkü düşün bütün savaşlarda aynı yeteneği kullansa 3.adam artık anlar ve yaptığı yeteneğin zayıf noktasını bulur ve savaşı kazanır,böyle olması daha mantıklı bulmuş ve ayrıca yeni yetenekler bulmak o kadar kolay değil,ve naruto'yuda çok abartmışsınız,bu kadar abartılacak bir yanı yok,eğer oraya başka adamı yok,geçtiği eğitimler ve jiraiya'dan eğitim alsın,naruto'dan 10 kat teknik olur,tabi ki sasuke daha çok power-up olur,bu işler gaz ile değil,teknik ve zeka ile olur,ayrıca jiraiya ve orochimaru'yu bir tutmayın.

İyi yetenekleri-kötü yetenekleri? Adam zaten sadece gölge klonuyla rasenganı kullanıyordu geldiğinde de hiçbirşey değişmemişti(oodama dışında). Eğer şu genjutsudan kurtulma kyuubi v.s v.s yeteneklerinden bahsediyorsanız bunlar eğlendirici değil. Zaten geldikten sonra orochimaruyla 4 kuyruklu şekliyle yaptığı savaştan sonrada onu kullanmamaya karar vermişti. Sonrada adamda ne tilki namına birşey gördüm ne de başka birşey. Demiştim çeşitlilik en iyisidir, narutoyu sıkıldığım için bıraktım çeşitlilik denen birşey yoktuki adamda 1. sezondakiyle arasında çok bir fark olmadığını düşünüyorum.

Kyuubi'yi vs.. dediğin şeyleri sen kolay mı sanıyorsun ? eğlendirmek nedir ? öğrendiği kadar öğrenmiş işte,naruto'nun kapasite belli,ayrıca tilki şeklini bilmiyorum diyorsun demekki bütün sezonu izlememişsin,biraz daha izle sonra karar ver.

• Önceki yorumlarımada baktımda tilki şeklini bilmiyorum diye birşey söylediğimi göremedim eğer göremediysem gösterirseniz iyi olur. Onların amacı seyirciyi eğlendirmek değil mi? Sonuçta bi' çizgifilm. 2. sezonu izlemeye başlarken Naruto için beklentilerim gerçekten ÇOK daha fazlaydı. sönük kalmış... Belki benim izlemediğim diğer bölümlerde açılacaktı ama ben o kadar bölümü bunun için izlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

Önceki yorumlarımada baktımda tilki şeklini bilmiyorum diye birşey söylediğimi göremedim eğer göremediysem gösterirseniz iyi olur. Onların amacı seyirciyi eğlendirmek değil mi? Sonuçta bi' çizgifilm. 2. sezonu izlemeye başlarken Naruto için beklentilerim gerçekten ÇOK daha fazlaydı. sönük kalmış... Belki benim izlemediğim diğer bölümlerde açılacaktı ama ben o kadar bölümü bunun için izlemedim.

Tilkiyi bir kere kullanıyor daha yok demişsin,ilerki sezonları izle diyorum,ayrıca naruto'da beklentin nedir ki ?naruto nedir?bu kadar büyütülecek bir seri değil bence,naruto'nun olduğu yeri hakeden çok animeler var,ayrıca bana göre 3 en iyi animenin en kötüsüdür.

• Ben izlediğim süreç boyunca 1kere kyuubi ile savaştığını gördüm(ondan başkada başka birini durdurmak için kullanmıştı ama savaşmamıştı). Nerden çıkardında kyuubi şeklini bilmediğimi söylediğimi söyledin onu anlamadım -.- Naruto o kadarda büyütülecek bir ANİME değil ama ANİME nin içerisine baktığımızda oradaki naruto(Baş roldeki adam) büyütülecek bir KARAKTER. Onun böyle sıkıcı olması benim canımı sıkan şey.
  • Naruto bence kalasın teki,zuko'nun sözü.
  • Bende ondan bahsediyorum o kadar bölüm sonra bile BAŞ ROLde olan adamın bu kadar AYNI kalması insanın canını sıkıyor.
  • Sende izleme,naruto bu böyle olmasa naruto olmazdı zaten,naruto'da güç dengesizlikleri var,bunu bilip izleyeceksin.
  • Zaten izlemiyorum şu an. Naruto o kadar çok izleniyorki kusursuzmuş gibi geliyor insana. İzledikçe öğreniyorsun işte...
  • Jiraiya'nın yanında belki sadece 1-2 skill öğrenmiş olabilir fakat aynı zamanda keşiş gibi oldu, doğru yolu buldu felsefeyi kaptı :)
    bir ninja aynı zamanda zihin olarakta arınmış olmalı
  • Belki...
    Ama hala bu durum can sıkıcı...
  • Naruto da çok mantık hatası var bir taneside bu

Mesala size bir örnek veriyim sasuke 5 kagenin toplantısını bastığında zetsuda onla beraber gitmişti raikagede boynunu kırmıştı

ve daha sonralar sasuke etarnel mangekuyu sharinganı açtığında bi tane zetsuyu öldürmüştü sonra dışarı çıktığında kulon zetsular sasuke şöyle demişti(senin burda olman aslımızı öldürmüş olduğun annamına geliyor) gerçek olan buysa raikagenin öldürdüğü kim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.