Şimdi Ara

Naruto Shippuden e geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar narutoyu 135 e kadar izledim sonrasında arkadşlarımdan shippudene geç dediler 220 kadar mangadan gitmiyor full filler mış galiba peki 220 ye kadar izlemesem konudan kaçırdığım bir şey olur mu neden o zaman o kadar bölüm yapmışlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: 2went

arkadaşlar narutoyu 135 e kadar izledim sonrasında arkadşlarımdan shippudene geç dediler 220 kadar mangadan gitmiyor full filler mış galiba peki 220 ye kadar izlemesem konudan kaçırdığım bir şey olur mu neden o zaman o kadar bölüm yapmışlar....

Hayır karçırdıgın birşey olmaz.Direk shippuden e geç vakit kaybetme.135 den sonrası saçmalık
  • Bu konuya bende fitil oluyorum. Şimdi bana biri söyleyebilir mi 136'ıncı bölümde ne oluyor? 137'de ne oluyor? Mangadan ayrılmışsa ne olmuş yani? FMA1 'de bir yerden sonra mangadan ayrılarak kendi yolunu çizmiş ve 51'de tamamlanmıştır. Gayet de güzel tamamlanmıştır ve yıllarca alanında liste başı olmuştur çoğu ankette. Sırf mangadan ayrıldı diye mi izlemiyorsunuz yani? Söyleyin bana 138'inci bölümde ne var? 140'da 150'de ne var bana bunları söyleyin. İnsanın yüzünde bir gülümseme, bir tebessüm oluşturan hiçbirşey mi yok? Aradığınız yalnızca aksiyon kavga dövüş ve vahşet mi? Ben bu işten hiçbirşey anlamadım ama 85 bölüm emeği hiçe saymak hiç mantıklı gelmiyor. Zaten o 85 bölüm dediğin 3 bilemedin 4 günde izlenir. Bundan mı kaçıyorsunuz yani?

• hayır benim kastettiğm o bölümler shippudeni etkiliyor mu ne oluyor o bölümlerde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bu konuya bende fitil oluyorum. Şimdi bana biri söyleyebilir mi 136'ıncı bölümde ne oluyor? 137'de ne oluyor? Mangadan ayrılmışsa ne olmuş yani? FMA1 'de bir yerden sonra mangadan ayrılarak kendi yolunu çizmiş ve 51'de tamamlanmıştır. Gayet de güzel tamamlanmıştır ve yıllarca alanında liste başı olmuştur çoğu ankette. Sırf mangadan ayrıldı diye mi izlemiyorsunuz yani? Söyleyin bana 138'inci bölümde ne var? 140'da 150'de ne var bana bunları söyleyin. İnsanın yüzünde bir gülümseme, bir tebessüm oluşturan hiçbirşey mi yok? Aradığınız yalnızca aksiyon kavga dövüş ve vahşet mi? Ben bu işten hiçbirşey anlamadım ama 85 bölüm emeği hiçe saymak hiç mantıklı gelmiyor. Zaten o 85 bölüm dediğin 3 bilemedin 4 günde izlenir. Bundan mı kaçıyorsunuz yani?

Arkadaşın sordugunu tam anlamadın galiba.Shippudenle alakası varmı demiş.Yoksa izlenilse bişey kaybedilmez tabiki

Edit:Stream olarak izledigim için zamanında alt yazı yok diye izlememiştim.Şimdi cevirilmeye başlandıkça izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 2 Temmuz 2009; 20:18:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bu konuya bende fitil oluyorum. Şimdi bana biri söyleyebilir mi 136'ıncı bölümde ne oluyor? 137'de ne oluyor? Mangadan ayrılmışsa ne olmuş yani? FMA1 'de bir yerden sonra mangadan ayrılarak kendi yolunu çizmiş ve 51'de tamamlanmıştır. Gayet de güzel tamamlanmıştır ve yıllarca alanında liste başı olmuştur çoğu ankette. Sırf mangadan ayrıldı diye mi izlemiyorsunuz yani? Söyleyin bana 138'inci bölümde ne var? 140'da 150'de ne var bana bunları söyleyin. İnsanın yüzünde bir gülümseme, bir tebessüm oluşturan hiçbirşey mi yok? Aradığınız yalnızca aksiyon kavga dövüş ve vahşet mi? Ben bu işten hiçbirşey anlamadım ama 85 bölüm emeği hiçe saymak hiç mantıklı gelmiyor. Zaten o 85 bölüm dediğin 3 bilemedin 4 günde izlenir. Bundan mı kaçıyorsunuz yani?

Abim FMA çok güzel bir şekilde gitti ama Naruto acayip sırıtıyor yav. Jiraiya'nın bir grup serseriden tırstığını görmek bütün Naruto karizmasını çiziyor.

• 135 den sonrasının son bölüm hariç Shippuuden ile bi alakası yok .... bence shippuudene geç 135 sonrasınıda çerez niyetine izlersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben sana kısacası söyleyim shippuddene geçersen direk sıkılmamış olursun hiç bişey de kaçırmassın çünkü bi animede fill demek konuyu ilerletmemek animenin normal kurgusunda hiç bir değişiklik yapılmaz örn hiç bi fill de ölen karakterin gerçek senaryoda oldugunu görmedim ayrıca Naruto'nun o fillerinde de nerdeyse hepsi 1 bölümlük belki son 20 bölümü izlemeye deger ama o kadar
  • 135 te Jiraiya ile yolculuğa çıkar ve shippuden ile o yolculuktan gelir. Bu yolculuk esnasında öğreneceğin hiç bir şey yok. zaten shippudenin ilk bölümlerinde parça parça bu yolculuk esnasında neler yaşandığını bile gösteriyor. kısacası zaman kaybı olur o 80 bölüm yerine aynı sayıda başka bir anime izle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.