Şimdi Ara

Naruto ve Altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşım torrentle Naruto serisinin 220 bölümünü birden indirmekte.Ancak altyazı sorunu bizi biraz endişelendirdi.Şöyle ki Divxplanettekiler hep parça parça ve uyum sorunu yaşayabiliriz.Sormak istediğimse bölümlerin formatı Rmvb türünde.Bu formata hangi alt yazılar uyar şu an itibariyle bilmiyoruz.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Ayrıca elinde bu formata uyan alt yazı olan varsa paket olarak buraya yükleyebilir veya msnimden ulaşıp bana yolluyabilir mi?Tek tek indirip denemek zor olacağından şöyle bir paket şeklinde bulsak çok güzel olacak.Zaten bulamazsak arkadaşım kesin beni kesti.Ayrıca inen bölümlerde alt yazı bulunuyormuş(İngilizce).Alt yazısını sökmek veya filitrelemek icin yapabileceğimiz bişi var mı?Yoksa ben uzerine Türkçe altyazıyı çakıp rengini de cırtlak sarı yapıp çatır çatır izleyeceğim mecburen.İlginize teşekkürler....

• divxplanetteki alt yazıların çoğu rmvb dosyalara uyuyor. yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 tanesinde senkron hatası var. onuda gom player ile izleyiver alt yazı ileri geri alabiliyor gom player, yada üşenmezsen alt yazı senkronuda yapabilirsin.
  • Bu iyi oldu işte cevabına çok teşekkür ederim.Gömülü altyazılar hakkında fikri olanlar?
  • Hardsub'a çare yok. Bir arkadaşın yapmış olduğu ripler var. Orjinal DVDRip'ler. Altyazısıydı cartıydı curtuydu yok. Ripleme hızlı şekilde yapılsada altyazı senkron işinden anlayan insanlara ihtiyaçları var. İlk 25 bölümü paylaştılar. Benim çok hoşuma gitti. Ayrıca 640x480 DVDRip'den sonra 960x720 pikselinde Dual Audio Ripler yayınlayacaklar. Sanırım Naruto tarihinde ilk olacak Altyazıları ise soft paylaşmaları bu seriyi altın değerinde yapıyor. Ama hâla senkron yapacak kişilere ihtiyaçları var. Birde 40'ıncı bölümden sonra çeviriler berbatlaşıyor dedi. Çeviri yapacak kişilerede ihtiyaç var sanırım. Ama bundan daha iyi bir Naruto serisi görmedim ben. Özellikle yabancı kaynaklı olanların hepsinde gömülü altyazı sorunu var.

Bu altın değerindeki seriyi çıkartmalarında benimde tuzum olsun diyen senkron bilenler ve çeviri yapabilenler varsa bi PM atın kendisine yönlendireyim.

• Bir de bizim indirdiğimiz torrentteki bölüm sayısı fazla olmasına rağman boyutu baya bi düşük.Torrent in içeriğine baktım şikayet istek bölümünde herkez süper felan diyo ama bu boyutlarda netlik nasıl olur dersiniz.Alt yazının ne çeşit olduğuna ise indirdikten sonra bakacaz artık.Bir de indiği sırada inmesi tamamlanmış dosyalar açılıp izlenebiliyormuş.Bu dosyaları taşısak veya üzerinde işlem yapsak torrent için bir problem oluşturur mu?
    Torrent burada<<<<
  • ilk 50 bölümün rawı var bende.
    Raw,hardsub,softsub farketmez.Bütün animeleri buluyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 30 Mart 2009; 23:17:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kymophobia

"Bütün animeler" biraz fazla ağır kaçmamış mı?
    Kaç tane animen olduğunu merak etmemek elde değil...

''Bir sürü animem var'' demedim. Sadece istediğim animeleri, bazılarında biraz zorlansam da bulabiliyorum demek istedim.
    İlk cümlen doğru zaten Zaten hiç kimsenin izlemediği animeleri de izlemiyorum.

Ama ikinci cümlen ne alaka onu çözemedim.
    Arşivimle, anime bulmam farklı olay.
    Diyelim piyasadaki bütün animeleri indirdim(fazla abarttım,örnek veriyorum) Ama hiç birisini arşiv yapmadım.Demekki hemen hemen her animeyi bulabiliyormuşum ama arşiv yapmıyormuşum.

Burda arşiv yarıştırmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 31 Mart 2009; 22:22:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Animelere sahip olup olmadığını merak etmedim zaten, "bütün animeleri" bulduğunu söylediğin için, "bütün" kıstasın nedir diye merak ettim. Öyle bir arşiv yani.
    Kardeşim için bütün anime evreni FMA ve Naruto mesela.

Çok kelimeye takılmışsın hacım.

Cümlenden öyle sonuç çıkarılıyor ama.Neyse önemli değil.
    Sonuç olarak, ne yapıp edip buluyorum işte.Onu kastettim.Nelere geldi konu

Kardeşin küçükse, tabii ki öyle sanacak.Küçükken kim öyle sanmıyordu ki!

• alt yazılar gom da boyle gorunuyor bunun bir çozumu var mıdır?

Naruto ve Altyazı
  • Rmvb türünde olduğu icin MPC dedigin media player classic ise alt yazılar olmuyor
  • quote:

RMVB izlemeyin yahu, yazık değil mi bak uğraşıyorsun?

Ama Gom ile altyazıları ne kadar kaydırdığını hesapla, Subtitle Workshop ile tek seferde tamamını kaydırıp kaydet. Öyle işe yarar.

Sorun türkçe karakter sorunuysa çözümü yok Gom Playerda. Rmvb'yi de sonuçta keyif için izlemiyor insanlar. En küçük boyutta olan dosya budur. Uzun serilerle mecburuz çoğumuz rmvb izlemeye.
  • Ama şimdi arşiv yapanları da unutma Kymophobia,hep avi-mkv hede hödö olursa çok yer kaplar.Çok aman aman güzel olmayan serileri rmvb formatında indirmek daha iyidir.

Bu arada sanırım BS Player ile açabilirsin,hiç rmvb denemedim onun için n'apar bilmiyorum.
  • quote:

Şimdi böyle harasa verip keyif için izlemiyoruz herhalde demeye gerek yok. Ben kimseye izlemeyeceksin onu demedim.
    Üstelik anime "keyif" işidir.
    Tamam kotalı internet diyelim kabul edelim ama yani bu kadar sorun yaşamaktansa, "BENCE" her ay 50 bölüm yerine 20 bölüm indirmek daha mantıklı. Düzgün kalitede izlenir. Üstelik yani bu garip sorunları yaratmaz.
    Olmazsa tabi gene en mantıklı yol, oturup altyazı zamanlarını değiştirmek gene...

Ha bu noktada dersen ki 20 bölüm izleyeceğime 50 bölüm izlerim, anime dediğin böyle birşey, ona da saygı duyarım, haklısın.

Rmvb'nin hiç bir sorunu yok. Aynı sorun avi'de de yaşanıyor sonuçta. Tamamen player sorunu. Mesela BS Player'da normal açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 1 Nisan 2009; 19:39:56 >

• Bende de aynı sorun vardı bugün Kmplayer'ı kurdum altyazı sorunu ortadan kalktı.
    Bs player okuyamadı garip bir şekilde.
    Gom player'da Türkçe karakterleri tanımıyor.
    Dediğim gibi rvmb uzantılı animelerde bence şimdilik en iyi player Kmplayer
  • quote:

Orjinalden alıntı: aigdeli

Bende de aynı sorun vardı bugün Kmplayer'ı kurdum altyazı sorunu ortadan kalktı.
    Bs player okuyamadı garip bir şekilde.
    Gom player'da Türkçe karakterleri tanımıyor.
    Dediğim gibi rvmb uzantılı animelerde bence şimdilik en iyi player Kmplayer

Uzantıyla alakası yok. Aynı altyazıyı animenin avi haline koy gene aynı sonucu alırsın. Çünkü sorun Playerda. Yanlış bilinmesin bu.
  • Çok teşekkür ederim KMPlayer la hallodu sorun
    Ayrıca bişi söylemek istiyorum.Rmvb nin nesi var ki bu kadar?Bence fark etmez.Boyut olarak acayip fark ediyor.Bakın koyduğum torrent 8gb.Normalde bunu başka bir formatta indirmeye kalksak bu en az 30gb oluyor.Hem zaman kaybı hem de deymez bence.Ayrıca benim arkadaş bunu indirdiği için biraz problem oluyor.Ben indiriyor olsaydım şimdiye bittiydi zaten ama o daha %47 falan yapmış 1 ayda.KMPlayer da çalıştırıyor.Alt yazıda da bir problem yok.Herşeyi hallettim çok sağolun.Artık arkadaşın indirmesini bekliyicez.Demek isteğim Rmvb yi bu kadar kötü gormeyin.Boyutu küçük olabilir ama görüntü kalitesi de normal.İsterseniz SS koyabilirim.Bir bölüm 30mb.Düşünsenize 220 bölüm Naruto bir DVDye sığıcak boyutta.Kısacası Naruto indiricek arkadaşlara bu torrent i şiddetle tavsiye ediyorum.

• quote:

Tamam da işte olay kötüleme meselesi değil ki?
    Yani 30MB bir materyal ile 170MB arasında yadsınmaz bir fark var.
    Ben 22" ekranda izliyorum. Bir sürü kare görünüyor 30MB olanda.

Olay yanlış döndü. Size tü kaka diyen yok, meraklanmayın. Hani diyorum tercih ederseniz, kaliteli olanı tercih edin diye. Bu kadar.

Hocam bende rmvb sorunlu dedin sandım.
    Tabiki kalite olarak berbat. Biz de 350 mb'lik mkv anime izliyoruz yoksa.
  • Bilgilendirdiğin için sağol ama ben de onu diyorum.Elimizde olsa niye indirmeyelim biz de güzel görüntü kalitesine sahip anime.Ama böyle olunca hem hızlı iniyor hem de iş görüyor.Neyse tartışmaya gerek yok senin dediğin doğru zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 2 Nisan 2009; 17:04:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.