Şimdi Ara

...Naruto'yu Nereden İzleyebilirim?... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
13.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Naruto Cartoon Network te veriliyormuş.Hala var mı o kanalda?
  • Başlarda Japonca'ydı ve o çevirileri yapan bir kişi vardı(be1234) fakat o 50. bölümde şu an.izledik.biz devam bölümleri(50'den sonra olması lazım)Anime Freak'ten aşırdı ve onların altyazının da zamanlaması yanlış.
  • Zamanlama sorun değil de, çevirilerde bir sorun yok değil mi?
  • Onlarda olmaması lazımdı.Benim de İngilizcem kötüdür,anladıklarımın hepsi yazıyordu ama anlamadıklarımı bilemem.Ek olarak Naruto Türkiye'deki Cartoon Network'te yok.
  • Aslında verseler iyi tutar.Güzel bir anime
  • Bu arada Cartoon Network'te güzel, tavsiye edeceğiniz bir anime var mı? (Türkiye için olanda)
  • ya bi allahın kuluda söyleyebilirmi 220 ye kadar nerden altyazı bulabilirim?
  • 220 ye kadar türkçe alt yazı daha çevirlmedi.
    Zaten manga da 135 e kadar devam ediyor. 135 den sonrası fill bölüm. shippuden e geçebilirsin. 135 e kadar olan eksik altyazıları divxplanet.com a yükledim.

Merak ettim izledik.biz e girdim. Ne göreyim benim altyazıyı komuşlar. ama dublajlı versiyonuna. Keşke japoncasına koysalarmış, çünkü tamamen orjinal dilindeki vurgulara göre de çiziliyor, Narutonun kendine has yakarışları filan çok hoş. Anlamasam bile orjinal dil çok daha zevk veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 12 Ekim 2008; 3:09:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:
    Naruto'yu başta izledik.biz den izliyordum, konuşmalar falan hep japoncaydı ne söylediklerini anlamadığım için çevirilere fazla takılmıyordum.Ama şuan anime freak ten izliyorum, konuşmalar ingilizce.Çevirilerde bir hata var mı, çünkü bazı yerlerinde atlıyor, yanlış çeviri falan yok değil mi? Yani bunun yüzünden olayları yanlış anlamayalım?

altyazılar orjinale göre yazıldığı için ingilizce dublajın üstünde bazı sahnelerde komik oluyor.

türkiyedeki cartoon networkde yayınlanmıyor, amerikadakinde var ve en son geçen pazar 200. bölümü yayınlandı.
    Animefreakdeki altyazıların zamanlaması yapılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraunhofer -- 12 Ekim 2008; 18:27:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fraunhofer

quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:
    Naruto'yu başta izledik.biz den izliyordum, konuşmalar falan hep japoncaydı ne söylediklerini anlamadığım için çevirilere fazla takılmıyordum.Ama şuan anime freak ten izliyorum, konuşmalar ingilizce.Çevirilerde bir hata var mı, çünkü bazı yerlerinde atlıyor, yanlış çeviri falan yok değil mi? Yani bunun yüzünden olayları yanlış anlamayalım?

altyazılar orjinale göre yazıldığı için ingilizce dublajın üstünde bazı sahnelerde komik oluyor.

türkiyedeki cartoon networkde yayınlanmıyor, amerikadakinde var ve en son geçen pazar 200. bölümü yayınlandı.
    Animefreakdeki altyazıların zamanlaması yapılı.

O zaman ben arkadaşa laf atmış gibi oldum.Özür dilerimFakat kimse konuşmadığı zaman altlarda altyazı çıkıyor.Sadece bende mi oldu bu olay?

Edit:Arkadaşlar bölüm başına bakarsanız(56. bölüm) altyazı daha önce çıkıyorHer bölümde mi böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 17 Ekim 2008; 18:46:01 >

• http://www.forumnettr.com/forum/naruto-1-220-bolumleri-full-turkce-altyazi-t-7105.html <<<< alt yazı ve bolumler ancak rapid tek tek zor olur o yuzden alt yazilari sadece kullanin
    http://www.m-i-n-i-n-o-v-a.org/tor/73095 1-50 bölümler torrent ben de biraz araştırdıktan sonra buraları buldum nasıldır deneyen var mı indirmeyi düşünüyorum

not : - leri kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 1 Kasım 2008; 14:10:23 >

• neyse sen başka istiyormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seLCkgN -- 19 Kasım 2008; 15:26:23 >
  • izledik.biz çalışmıyor ya shippuuden'e kadar gelmiştim izleyeyim dedim daha açılmadı site sizdede açılmıyor mu?
  • animefreak.tv den izle
  • ya bende 2 sene önceden izliyodum sonra bırkatım şimdi yine heves yaptım ama izliyemiyorum bi yardım ederseniz sevinirim nerden izliye bilirim adam akıllı narutoyu
  • www.animedizi.com
  • acele ederseniz sevinirim
  • 10. bölümde donuyo izledik bizde
  • pardon anim dizide
  • Googleye Naruto ** bölüm izle diyince çıkıyor aslında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.