Şimdi Ara

Narutoya yeniden başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 yıl önce narutoya başlamıştım naruto shippuuden 300 e kadar izledim sonra bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum kaçıncı bölümden başlayayım sizce daha önce 3 kere narutoya 0 dan başlamıştım yaklaşık 100. bölüme kadar falan izleyip bıraktım normal narutoyu izlemek biraz sıkıyor naruto shippuuden den başlamayı düşündün ama normal narutoyu izlemesem bi eksiklik olur mu hangi bölümden başlayayım teşekkürler

• Bir kaç ay daha bekleyin seri bitince başlamak daha iyi olur fillerlardan insan main bölümleri unutuyor. İlk seriden başlamak daha uygun olur animefillerlist'den bakarak fillerları atlayabilirsiniz.
  • Şimdi hiç başlama. Saçma sapan filler bölümlerle mahvettiler animeyi.
  • animeyi ne zaman bıraktığımı bile hatırlamıyorum filler izlemediğim için ara vermiştim 1 senedir falan herhalde hala fillerler devam ediyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto'yu bitti sanıyordum ya ben, filler felan demiş herkes?? Akatsuki'li bölümlerde bırakmıştım en son, tekrar başlasam mı diye düşünüyordum ben de bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Naruto'yu bitti sanıyordum ya ben, filler felan demiş herkes?? Akatsuki'li bölümlerde bırakmıştım en son, tekrar başlasam mı diye düşünüyordum ben de bu aralar.

Şu an full filler veriyorlar. Normal hikayede son 20 bölüm falan olur en fazla. Bekleyin bitince başlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğunuz bitince başlayın demişsiniz ama şimdi başlasam zaten kafadan 400 bölüm var ben gelene kadar bitmez mi naruto kaç bölüm sonra bitecek naruto be kadar süreye biter

• Beyler Ozaman narutoya başlamıyorum rock-lee no-seishun-full power ninden izlemeye başlıyorum onu izledikten sonra başlicam

• Gavura vurur gibi filler veriyorlar hocam. O yüzden ne zaman biteceği belli olmaz. Ama başlayacaksanız shippuuden 100. Bölümlerden falan başlamanızı tavsiye ederim. Oralardsn itibaren sıkıcı pek yer yok.

• En son hangi bölümlerdi hatırlamıyorum. 3-4 bölüm gerzek gerzek ağaçlarda zıpladılar konuştular, yeter dedim. Bıraktım. Üstelik filler bile değildi. Direk mangadan devam ettim.
  • İlk Naruto'yu geç direk, Shippuden'den sonra hiç çekilmiyor. Shp. ilk arcından sonra başla. Kum köyü ile ilgili bölümler sıkıcıydı.
    384'te bırakmıştım, ben de tekrar başlamayı düşünüyorum anime bittiğinde.

• filler free derlemeler varsa onları izle. 10923814 kere tekrar eden flashback'ler, 575141490 kere eklenen filler bölümler felan.....

hatta başlama..
  • Ben en son haziranda falan izledim animeyi 416.bölümdü hatta. Bi sonraki hafta yeni bölüm çıkmayacağını duyunca ve filler a gireceğini öğrenince mangadan devam ettim. 30-35 sayı bir manga vardı o da 10-12 anime bölümüne tekabül eder ki o kadar bile yok sayıların birkaçı sırf dövüş animede 5 dk da verilebilecek şeylerdi. Yani aslında 416 dan beri 10 bölümlük bir anime kısmı var ama bitirmemek için filler ı dayıyorlar. Tavsiyem filler listesine bakıp filler ları atlayarak ilk seriden itibaren ana bölümleri izlemeniz ve siz güncele kadar seri bitmezse kalan kısmı mangadan bitirmeniz yönünde

• Normal narutoya yaklaşık 6 kere başlayıp 100 e kadar falan gelip bıraktım ilk seriyi atlasam kaybım olur mu sıkıcı geliyo artık ilk seri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.