Şimdi Ara

NAS ve Android TV Box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 70 inçlik 4k tv aldım. ( LG UN707100 )

İhtiyacım filmleri bir cihazda toplamak, bu cihazın 7/24 açık olması, uzaktan istediğimde bu cihaza indirme komutlarını girebileyim.

Şu anda macbookta ve tvde PLEX uygulaması mevcut ve macbooktan filmleri Plex aracılığı ile izliyorum. ( 4k dahil problem olmadan izleyebiliyorum )

Bu süreçte NAS alıp ona PLEX kurup ilerlemek istiyorum. Almak istediğim model Synology Ds220j ( https://www.n11.com/urun/synology-ds220j-512-mb-2-yuvali-nas-depolama-unitesi-1827133?magaza=ennet ) fakat bu model 521 MB DDR4 rame sahip ve ram arttırılmıyor.

Bu cihazı almaktan vaz geçip daha yüksek rame sahip bir model mi alsam veya ds220j' i alıp araya Xiaomi mibox 4k gibi bir cihaz ile decoding tarafını mı çözsem daha uygun olur?

Bu tür NAS cihazı kullananlar ram kısmından dolayı problem yaşıyorlar mı? ( 4k ve yüksek görüntü - ses formatlarında film izlerken )

İyi günler

• Bende 512mb ramli bir Nas var, 3-4 yıllık cihaz, işlemcisi bundan çok daha zayıf, 4k filmleri transfer etmesinde sorun yok,

aynı anda çok sayıda 4k filmi bile oynatıyor.

Plex meselesi farklı, eğer anlık dosya formatı çevirecekse, 4klar için Nas'ın işlemcisi yetmeyebilir.

Gigabit lanlı bir medya player alırsınız veya Mi boxa iyi marka usb - gigabit lan çeviricisi takılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 7 Aralık 2020; 19:18:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.