Şimdi Ara

NASA'NIN YENI UYDUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasanin Microsoft ile ortaklasa yaptigi calismada resmi sayfasinda verilen bilgilere gore butun crackli kacak serialli program isletim sistemleri ne varsa hepsinin tespitinin yapilmasi icin uzaya bir arac gonderilecekmis bu arac dunyada bulunan access pointlere gonderecegi wi-fi sinyali ile internete bagli butun bilgisayarlarin program verilerini elde edilecekmis.

http://www.nasa.gov

• bunu yapmasının iki yolu var!
    ya tüm dünyadaki bilgisiyarların ip lerini kontrol edecekler... biraz KASAR!!!
    benim için orası kolay, proxy lerim bilgissayarımı giderler endonezyayı kontro ederler umrumda değil!!! yakalanmazsın!

yada beni işlemci seri numarama göre kontrol etmeye çalışırlar.. en mantıklı yol bu! her bilgisayardan çıkan veri işlemciden geçer..
    her bilgisayar tek işlemci kullanmak zorunda işlemcinin veri sızdırması durumu olursa vahim olur ancak
    ben register etmiyorum ki işlemcimi , bilemezler bilmemkaç nolu işlemcinin kime ait olduğunu

fırlatsınlar uydu uzaya.. eğlensinler biraz sıkılıyolar herhalde oturdukları yerde bakalım daha neler görecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 3 Nisan 2006; 12:11:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.