Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) uzmanlarının, Satürn'ün en büyük uydusu olan Titan'ın atmosferinde yaşam belirtisi olabilecek yeni bulgulara ulaştığı belirtildi.
Phys.org'un haberine göre Titan'ın atmosferindeki incelemelerini sürdüren NASA uzmanları, bu uyduda mikroorganizmaların bulunduğunun kanıtı olabilecek maddelere rastladı.
elindekini yaşanmaz hale getir. sonra harıl harıl yaşanabilir gezegen ara.
tam insanoğlunun işi.
Dostum Arasınlar O Kadar Kolay Değil Daha -200 Dereceye Karşı Korunan Özel Kıyafetleri Yok -370 Derece Havası Olan Bir Gezegende Yasanabilir Diyorlar Kendilerini Kandırıyorlar Dünyaya Benzer Gezegenler Matematik Hesabıyla Evrende Hatta Samanyolu Galaksisinde Var Ancak Gitmesi Zor Ve Işık Hesabından Şu Anki Görüntülerini Göremiyoruz 400 Yıl Önceki Görüntüyü Görüyoruz Belki Gidiyoruzki Gezegen Yok Olmuş Yada Dönüş Mesafesi Denk Gelmiyor Yakıt Yetmiyor Dunyaya Haber Yolluyorlar 400 yıl sonra geliyor Bu Mantıkla İş Yürümez Işık Hızına Dayanan Bir Gemi Yapmak Lazım Bak Dostum Ben Tanınmıyorum Ancak Kendi Gizli Not Aldığım Defterde Ne Teoriler Ne Buluşlar Var Ancak Destek Olmadımı Tanınmadınmı sen bulsan dahi kale almıyorlar bana fırsat verilirse hayal gibi geliyor ama yapacaklarıma sasırırsınız