Şimdi Ara

Nasıl 75+ yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konsantrasyon TYT genel denemelerinde -orta seviye bir deneme- genel olarak 60-65 arası yapıyorum. Bu netleri 75+ ya nasıl çıkarabilirim önerileriniz var mı?
    Eksik konuları belirleyip onlara çalışayım diyorum ama daha AYT olduğu gibi duruyor. Sabah kalkıp AYT çalışayım akşam eksik konulara mı bakayım ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misugi Jun -- 12 Ocak 2020; 21:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayt ise mükemmel hocam hem onlar zordu baya 45 yapan 60 lari gördü gercek sinavda tyt ise cozmedim

• Apexs kullanıcısına yanıt
    Yok hocam TYT. Yazmayı unutmuşum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaman yonetimi uzerine calis hocam

• Harbiden nasıl 75 üstü çıkıcaz biz ya, çalışıyorum abi 345 tyt denemelerinde 29 30 31 falan geliyor en son limite girdim 18 soru işaretleyeldim matematikte çok can sıkıcı ağlayasm geliyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağırlığın ayt de olsun son çözdüğün tyt deneme analizlerine bak ve en çok nereden yanlış yaptıysan o konuya 3 gün ver. Bir şekilde halledersin

• Deneme çözerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sa
    6 yıl önce açıldı
    10 lira ile ne yapılır ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayt 75 ustu sandim sovucektim

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Keşke AYT olsaydı
  • cengo33 kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten düzenli olarak haftada 1 tyt denemesi çözeceğim ama denemelerde yapamadığım konuları ne zaman çalışmalıyım ?
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Hocam sence hangi sırayla çözmeliyim? Türkçe-Matematik-Fen-Sosyal sırasıyla çözüyorum
  • Türkçe sos fen en son kesinlikle mat çöz sona doğru mat a 1 saat bırakman lazım yoksa yetişmez ayrıca deneme analizi nasıl yapılır yt dan izle netlerin biraz daha artar

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Mati sona birakinca kafa kalmiyo

• benimde netlerim şu an iyi bir durumda değil ama özellikle paragraf düzenli çözünce probblemler ve sosyalde netlerin artıyor paragrafı düzenli çöz.birde deneme sırası bir sayısalcı için Türkçe-Matematik-Fen-Sosyal olmalı.
  • escapes_ kullanıcısına yanıt
    Bir ara limit kronometre paragraf almıştım çok saçma geldi sonra hız ve renk paragraf aldım bana orta demişlerdi 20 soruda 17-18 doğru çıkıyordu forumdan öğrendiğime göre kolay bir kitapmış. Bir daha da paragraf kitabına para vermek istemedim şu an ALES Türkçe sorularından günde 15-20 tane çözüyorum.
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    knk şimdi kaç net yapıyorsun tyt'de?
    60-65 arası hocam bazen 50'lere düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misugi Jun -- 1 Mart 2020; 9:20:8 >
  • Misugi Jun kullanıcısına yanıt
    bendede aynı tyt netleri o yüzden artık tyt hiç çalımıyorum baydı artık tyt ayt'ye odaklandım
    En iyisi hocam ayt mat dan 2 kaynak bittimi fisek olursunuz

• adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    aynen 2 kitap bitirip denemelere geçmek çok verim sağlar ama şu lti içinde apotemi fasikülleri ekstradan çözülebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.