Şimdi Ara

Nasıl Açılabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulun başından beri kızdan hoşlanıyorum kısa zaman içinde muhabbeti kurup işi ilerlettim kıza açılacağım fakat damdan düşer gibi söylemek istemiyorum.Nasıl veya ne diyerek açılmalıyım ki etkileyici olsun?

Not:Çıkar salla,masaya vur,em onu gibi cevap yazacak olanlar cidden gitsin uğraştırmayın beni hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taşarlı Kost -- 30 Nisan 2012; 21:56:21 >

• Cikar masaya vur

Saka saka :) bak ilk once git kizin yanina ama yalniz olcak. Sinemada bi film varmis romantik-komedi falan. Birlikte gidelim mi de. ( ama bunu olabildigince arkadasca yap)Zaten kiz da sana karsi bisiler hissediyosa reddetmez. Sonra yaninda para bulunsun. Bolca :) bi 100-150 falan. Zaten devami corap sokuugu gibi gelir. bi yemek yersiniz sinemadan sonra falan( o kadat luks degil , ama burger falan dA degil) mesela pizza hut falan olabilir. ( Biraz sacmalamis olabilirm) :) ama ASLA DİREK ASKİNİ FALAN İTİRAF ETME!!!¡¡

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı
  • Orijinalden alıntı: BurakGonullu

Cikar masaya vur

Orijinalden alıntı: Grant Imahara

Öncelikle kaleyi içten fet etmen lazım kızla aranı güzel tutacaksın ama arkadaş ile erkek arkadaş arasındaki ince çizgininde farkında olacaksın. Ona öyle yakın olacaksın ki bir şey olduğunda aklına ilk sen geleceksin bir şey yerken ilk sana ikram edecek ama arkadaşım o benim ya öyle şey olmaz dedirtmeyeceksin kendine.

Saka saka :) bak ilk once git kizin yanina ama yalniz olcak. Sinemada bi film varmis romantik-komedi falan. Birlikte gidelim mi de. ( ama bunu olabildigince arkadasca yap)Zaten kiz da sana karsi bisiler hissediyosa reddetmez. Sonra yaninda para bulunsun. Bolca :) bi 100-150 falan. Zaten devami corap sokuugu gibi gelir. bi yemek yersiniz sinemadan sonra falan( o kadat luks degil , ama burger falan dA degil) mesela pizza hut falan olabilir. ( Biraz sacmalamis olabilirm) :) ama ASLA DİREK ASKİNİ FALAN İTİRAF ETME!!!¡¡
    Teşekkürler

• açılma, fazla da belli etme, açılınca koşarak sana gelmiyecek emin ol. açıldıktan sonra bu kız milletinin bi yeri tavan yapıyor ve seni artık cepte görüyor.o yüzden kızlara ego pompası olmayın.

kısaca kural belli et ama kız kesin diyemesin.hep iki adım ileri bir adım geri yap.

4s kuralınıda unutma
  • yukarı
  • Biz açıldıkta ne oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoksumsu

Biz açıldıkta ne oldu?

Efes zengin oldu
  • ona pul koleksiyonunu göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

açılma, fazla da belli etme, açılınca koşarak sana gelmiyecek emin ol. açıldıktan sonra bu kız milletinin bi yeri tavan yapıyor ve seni artık cepte görüyor.o yüzden kızlara ego pompası olmayın.

kısaca kural belli et ama kız kesin diyemesin.hep iki adım ileri bir adım geri yap.

4s kuralınıda unutma

• yoharı
  • up
  • Çıkar salla,masaya vur,em onu
  • Kafeye götür kahve falan ısmarla sonra muhabbet et sonra seni seviom de oldu bitti maşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.