Şimdi Ara

Nasıl Aram Esnek veya Normal Game oynuyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fastidious

baya bit yavrusu gibi bişeysin he hoşuma gittin.

Aşkım sakin <3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qrznBot Q kullanıcısına yanıt
    çok kanser olmuş buralar yav tiplere bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yayındasın jhin oynuyorsun galiba xD

• bu kadar anlamsız boş bi konu görmedim. ne demek ne anlıyorsunuz ?

hero öğrenmek istiyorsundur normal oyun oynarsın. ilk kez oynayacağın heroyu dereceli girip millete zehir mi edelim.

troll pick yapıcaksındır eğlenmek istiyosundur normal oyun girersin.

gününde değilsindir boşuna mmr düşürmek istemiyosundur normal oyun girersin.

sıkıntı stres yapmak istemiyosundur normal oyun girersin.

başka bi lane de ustalaşmak istiyosundur normal oyun girersin.

ha desen ki normal oyuna 500k 800k main heroyla girip tryhard oynamak. evet o biraz kapasitesizlik olur.

oyuna westte başladım s5 de hayatımda hiç bu tarz oyun oynamamıştım. ilk 8 ay hiç dereceli oynamadım sadece normal oyun oynayıp kendimi geliştirdim. 8.oyun sonunda dereceli girdim ve gold 1 başladım oyuna. bence yeni başlayan biri için ve westte oynadıgını düşünürsek iyi bi pozisyonda başladım. yani bu demek oluyor ki normal oyun pek tabi geliştirebiliyormuş. hatta aram bile hero öğrenme ve pozisyon almada yardımcı olabilir. liginin yüksek olması çoğu oyuncudan hem oyun bilgisi hemde mekanik olarak daha iyi oldugun anlamına gelebilir.fakat kimin neyi oynayacağını biliyorsun anlamına gelmez.

• myphilosophy M kullanıcısına yanıt
    Söylediğin şeyin benim sorduğum şeyle 1 gram alakası var mı sence? Ben sürekli aram ve normal atan onun dışında hiç maç atmayan oyunculara neden oynadıklarını sormuşum gelmiş diyorsunki hero denemek istersin troll pick yapmak istersin veya gününde değilsindir felan. Bunu 3-5 günde 1-2 kere yaparsın benim sorduğum bunlar değil zaten. Benim sorduğum günde 20 oyun bunu yapanlar anlatabiliyor muyum

• "Şimdi geleyim merak ettiğim konuya. Aram oynayınca benim ciddi manada kusasım geliyor bu olay sizde nasıl olmuyor. Normal oyun nasıl oynayabiliyorsunuz hiçbir amacı maksadı oyununuzu geliştirmenize 1 gram katkısı yok. Hele ki normal oyunda maç kaybedip deliren çıldıran arkadaşlar var onları hiç hiç çözemiyorum. 25 ip az gelecek sadece sakin ol."

yani hakaret etmek istemiyorum ama ya insanları salak yerine koyuyorsun ya da kendin salaksın. yazdıklarının hangi kısmında sürekli aram veya normal oyun oynamaktan bahsetmişsin? direkt olarak normal veya aram oynayanlardan bahsediyorsun.normal oyunun kendini geliştirmeye yardımcı olmadığını söylüyorsun ? ne yani normal oyunda pozisyon alma, hero öğrenme gibi bir çok şeyi öğrenemiyor muyuz ? daha fazla yazıp tartışmak istemiyorum. herkesin kendi görüşü ama bende senin gibi aklı fikri dereceye takmış insanları görünce midem bulanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myphilosophy -- 12 Mart 2018; 21:46:14 >

• myphilosophy M kullanıcısına yanıt
    Aynen. Plat elodasın normal oyunda bronz2 silver4 oyuncuları oyunu 2 gram umursamayan adamlarla pozisyon almayı öğreniyorsun. Adamların sadece sana sağ tıkladığı oyunda mı öğreneceksin sen onu :D Sadece bir kaç kere aram yada normal oynayanlara böyle bir şey yazacağımı düşünecek kadar avelsin galiba :D Tabiki sürekli oynayanlardan bahsediyorum. Neyse dur. Bende normal game girip bronz4 lere karşı yeni heroyu öğreneyim. Normal oyunda bir cacık öğrenemezsin canım kardeşim. Yeni çıkan heroyla ap kasarak kazanırım normal gamede. Ama soloQ da adsini kassam kazanamam mainim değil annadın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34HIL34 -- 13 Mart 2018; 1:25:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastidious

çok kanser olmuş buralar yav tiplere bak.

Biz bırakıp gidince hepten böyle oldu knk.
  • euw ye tekrar geçtikten sonra oyun yeteneğimi kaybetmiş gibi hiç bir şekilde hiç bir heroyu oynayamıyordum. normal maç ve aram atmaya başladım . çok daha zevkli kimse takmıyor eğlenceli maçlar dönüyor ben de 4 senedir bırakmadıgım supportu bırakıyorum bu sayede . merak ediyorsan bırakmadan önce maks çıktığım lig dia2 oldu ki bence yeterli ( oyunun %1 lik dilimindeyim artık neyine uğraşayım ki e-sporla ilgilenmiyorum ) eğer çok iyi olduğunu düşünüyorsan ve her gün vakit ayırıyor isen koçluk yap leaguecoachingde ben yapmıştım saatliği 3 dolara iyi getirisi oluyor bir süre sonra
  • Altı üstü oyun rank olunca noluyo olmayınca noluyor hiç bi işe yaradığı yok zaten
  • Ben 3 sezondur 10 maçımı atıyorum daha da ranked girmiyorum neredeyse. Ranked'da başarılı olmak çok fazla emek istiyor bu bir gerçek ve bu emeği elde edene kadarda elde edeceğin galibiyetler iyi takım faktörü gibi şansınında beraberliğinde gelecek şeyler. Şahsen sadece TR de oynamış birisi olarak gözlemlediğim kadarıyla iyi takım denen bir oluşum çok nadir denk geliyor. Şimdi genel olarak bakacak olursak ranked yolculuğunda oyunun sana haz vermesi gerekirken oyuncu kitlesi + şanssızlık faktörüyle beraber haz alınması, eğlenilmesi gereken oyun senin moralini bozmaya, modunu düşürmeye başlıyor ki bu gibi şeyler hayatta zaten takacak bir sürü başka şeyi olan benim gibi insanlar için katlanılır bir çile değil. O yüzden ben aram giriyorum, normal game giriyorum ve gerçekten stres atıyorum eğleniyorum zaman geçiriyorum.

He aksine benimde aşırı garibime giden şey çok üst liglere çıkmak için uğraşan kasan arkadaşlar, gerçekten bir oyun bu kadar ciddiye almaya değer mi? Bunun size ne getirisi olacak, bunun yerine bir dil öğrenmeyi, değişik ülkeleri veya yurtiçide olur gezip görmeyi, yeni bir uğraşa zaman ayırmayı bir düşünün derim. LoL gene de oynayabilirsiniz bunları yaparken inanın hayattan daha fazla zevk alırsınız.

• aydogan kullanıcısına yanıt
    +1 de benden. Eğlenmek istiyorum sadece. Derecelideki ana bacı söven insanlar olmadan çok daha zevkli.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.