Şimdi Ara

Nasıl Aram Esnek veya Normal Game oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda her çeşit sıkıntılı insan var. herkesin lafını kaaleye alacaksan işin zor.

bir de şöyle düşün. sürekli lcs oyuncuları karşında var. çoğu maç eziliyorsun, takımın sana sövüyor suçluluk duyuyorsun. iyi oynarsan bile takıma bağlı olduğun için. hiç senin sayende oyun kazanılmadığını, hep takıma bağlı olduğunu düşün. ben o sebeple dereceli atmıyorum. oyunu toplasan 1 sene oynamadım. bulunduğum gold eloda maç taşıyamıyorum, hep takıma bağlıyım. o sebeple insan zevk de almıyor. sebebi tam olarak bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Toplu giriyoruz. 4 kişiysek draft 5lemişsek flex. Onun dışında oyundan gram keyif almıyoruz grupça. Ben artık ondan da keyif almıyorum zaten hesabı da satıyorum.

• baya bit yavrusu gibi bişeysin he hoşuma gittin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 10 Mart 2018; 19:45:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece arkadaşlarımla giriyorsam normal ya da aram giriyorum o kadar, onun dışında ben de tek çift ciyim bana da normal aram esnek felan amaçsız geliyor

• sırf aram oynanır, diğerleri oynanmaz

• sezon 3 ün başlarından beri oynarım ve sezon 3te 30 olur olmaz dereceliye başlamıştım çünkü istediğim rekabet olması için bi etken vardı derece sistemi. Hatta 23 24 lvl ken arkadaşımın hesabına girmiştim dereceli oyunlar nasıl geçiyor diye. sezon 3 ten bu yana da 30lvl olduktan sonra. Yama gelince çok nadir arkadaşlarla normal attım. Bende hep diyorum lan nasıl atıyosun normal oyun hiç bi amacın yok ama yok daha zevkli böyle diyorlar ilginç.

Bu sene goldda sürünüyorum orası ayrı

• herkesin eğlence anlayışı aynı değil tabi rekabetten sadece ezik asosyaller bu kadar fazla tat alır çünkü hayatları kaybetmekle geçmiştir ve en azından oyunda başarılı olduklarını görmek üst seviyelere çıkabilmek onları mutlu eser

• Ya low eloda sürünenlerin de kendini böyle avutmasına bitiyorum :D E-sporcular da west tr challengerlarda hepsi ezik asosyel demi hahaha olum muazzam kafanız var lan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

Ya low eloda sürünenlerin de kendini böyle avutmasına bitiyorum :D E-sporcular da west tr challengerlarda hepsi ezik asosyel demi hahaha olum muazzam kafanız var lan :D

sen niye üstüne alındın ezik asosyel misin yoksa günde 10 saat lol oynayıp çilingir asosyel misin

• Oyunu eğlence amaçlı oynuyorum

aram da gayet eğlenceli senin gibi ego kasmak için dereceli atıp bir yerlere çıkmaya yükselmeye çalışmıyorum.

Bu gayretini normal hayatta göstermen temennisi ile...

• tmm çok prosun challemgırsın biz silverız kastıysan egonu hakaret etmeyi kes

• Ulan ezik asosyal diye laf edip hakaret edenler sizlersiniz ben karşılık verince mi hakaret etmiş oluyorum. Gerçekten ne kadar ilginçsiniz

• Profesyonel şekilde boost yaptım zamanında çok yoğun bir şekilde. 13-14 milyar civarı para kazanmıştım yaklaşık 5 ayda. Pek bir masrafım yok bankadan yiyorum 2 yıldır parayı azar azar :D

• Oyun oynamayı nasıl asosyallikle bağdaştırıyonuz anlamıyorum, mesela ben ikisini bir arada tutabiliyorum ama bazen oyun oynamak ya da sosyallik daha ağır basabiliyor. Mesela 12.sınıfta sosyallik %70 oyun oynamak %30 du üni 1 de %50 %50 idi bu sene %40 a %60. Bu seneye psikolojik olarak biraz kötü başladım hala da tam olarak toparlayabilmiş değilim. Neyse mesajın ana fikri oyun oynamanın sosyallikle bir bağlantısının olmaması, bu arada gününün her saatini oyun oynayarak geçiren birinin de sosyal olması beklenemez tabi

• Özet: Çelincırım abi normal atan lowdur çumku celincirim aram atanlari anlamiyom da, soyledimmi 23 sezondur celincirim ve esnek atanlar da bi bk bilmiyo cunku celincirim.

• Herkesi kendin gibi mi sanıyorsun güzel kardeşim?

Herkes senle aynı düşünmek zorunda mı? Ben normal asla oynamam, esneği de fazla logo göz çıkarmaz profilde diye oynarım. Ama gel gör ki zihnen kendimi ranked a hazır hissetmediğim zaman eğlenmek için ARAM oynuyorum, hepsi bu kadar.

• DFGJKHNFD ulan arkadaş siz manyak mısınız. Ben çözemiyorum sizi. Ben sadece bana mantıksız geldiğini ve neden ranked oynadığımı söylemişim ve sizede neden aram vs oynadığınızı merak ettiğim için sormuşum. Bunu oynayanlarla dalga geçmemişim aşağılamamışım hakaret etmemişim siz niye büyük bir kinle okuyup cevaplıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

DFGJKHNFD ulan arkadaş siz manyak mısınız. Ben çözemiyorum sizi. Ben sadece bana mantıksız geldiğini ve neden ranked oynadığımı söylemişim ve sizede neden aram vs oynadığınızı merak ettiğim için sormuşum. Bunu oynayanlarla dalga geçmemişim aşağılamamışım hakaret etmemişim siz niye büyük bir kinle okuyup cevaplıyorsunuz

Bence sana düzgünce cevap verdim güzel "kardeşim". Ne bu yılışık hareketler şimdi?

• Bencede ranked hariç oyundan zevk almak imkansız try hard olmadığı zaman insanlar dikkatli olmadığı zaman oyundan zevk alamıyorum normal oyun girince ilk saniyeden küfürler elo mixten gelen bronzlar silverler karşısına gelen dialar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap vermiyim vermiyim dedim de dayanamadim. yardimci olmak amacli actigin konu iyiydi dedim oturakli herif, sacma sacma trollemeyen birileri de varmis. ama sen ne laubali, gevşek bi adammissin kardesim, hala cevap yetistirmeye calisiyosun sil konuyu amacin ne? bi sey merak ettigin yok millet bi sey soylediginde "sadece merak ettim ne var ki bunda" ayaklari yapma mal mi bunca insan?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.