Şimdi Ara

Nasıl Aram Esnek veya Normal Game oynuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl  Aram Esnek veya Normal Game oynuyorsunuz?

Bu attığım ss zamanında esnek yoktu dereceli kısmı sadece Tekli dereceli. Görsel benim s6 istatistiğimdir.

%5 olan normal game ise hem arkadaşlarla toplu oyun hem de sabah saatlerinde yama gelecekken rank kapalı olduğundaki mecburi normal oyunlar.

Şimdi geleyim merak ettiğim konuya. Aram oynayınca benim ciddi manada kusasım geliyor bu olay sizde nasıl olmuyor. Normal oyun nasıl oynayabiliyorsunuz hiçbir amacı maksadı oyununuzu geliştirmenize 1 gram katkısı yok. Hele ki normal oyunda maç kaybedip deliren çıldıran arkadaşlar var onları hiç hiç çözemiyorum. 25 ip az gelecek sadece sakin ol.

Birde esnek leşliği çıktı. Motivasyon amaçlı çıktı zannedersem. Ömrü boyunca çıkmak istediği yere çıkamayan oyuncular çıksında kendisini avutsun diye çıkartılmış olabilir. 3 Sezondur challenger eloda oynuyorum esnek çıktığından beri toplasan 10 maç esnek atmamışımdır. soloQ gibi kendini geliştirebileceğin ciddiyetin diğerlerine oranla tavan yaptığı ve global anlamda kendi yetenek seviyeni gösterebileceğin bir kategori varken nasıl olurda leşler leşi arama esneğe normal game e girersiniz çözemedim bir türlü.

Bu arada esnek liginin bana göre 0.1 gram dahi bir önemi yok. Önemli olan her zaman tekli dereceli ligindir ve gerçek yetenek seviyesini de tamamiyle yansıtan odur.

Neden aram-normal-esnek oynadığınızı belirtirseniz memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 5k normal oyunum var bronz 3 üm YARDIM ET BANA!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    Elimi uzatsam kolu veririm. Sana verebileceğim tek yardım
    https://www.youtube.com/watch?v=7unENFLHAVs

• ARAM oynuyorum, çünkü çok zevkli.
    Eskiden daha zevkliydi hatta nedense ama şuanda da o zevki alabiliyorum.
    20 dakika, kafa yormadan günlük oyunumu atıp çıkıyorum.
    Hem öğrenciyim hem çalışıyorum. Bu yüzden stres yapmıyorum.

• Seni çok iyi anlasam da oyuncuların sadece 1000de 1i bizim kafamızda(%0,1). Daha az bile olabilir. Normal oyundan eğlenebilmek de güzel. Hele esnek 5kişi girildiğinde gayet iyi bence.

Esnek soloq ile aynı mantıktadır ve takım oyunu oynamayı sevenler için çıkmıştı solo q ile de benzer olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affection and Hatred -- 9 Mart 2018; 22:33:29 >
  • Şu oyunu sadece aram için oynayan bile o kadar çok insan var ki , veya vakti olmayıp "bir aram atıp çıkanlar"

Ben de son iki yıldır aramı rift'ten daha fazla oynuyorum galiba, nerden bakıyoruz bu istatistiklere ? Kontrol edeyim bi

• Neden bütün sezon rank atıp kendimi kasayım ki ? Boost işi gelmediği sürece aram normal oyun atıp keyfime bakıyorum. Ayrıca burdan gelişip esporcu olcam gibi bi hayalim de yok ha rank oyun geliştirmiiiş ha normal oyun geliştirmemiş ne farkeder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aram varken normal oyun cidden çöp ya. GGenelde hep aram oynayan biriyim, son birkaç gündür normal atayım dedim afklar, feederlar eksik olmuyor. Aramda bazen çok saçma sapan takımlar geldiği için zevksiz oyunlar geçiyor ama rastgele bir sistemde yapacak bir şey yok. Ciddiyeti pek sevmeyenler için aram son derece ideal bi mod.

• Custom aram gercegi var bide lolun en buyuk topluluğu

• 5 kişi flex atıyorsun veya 10 kişi 5v5 custom aram gayet zevkli oluyor arkadaş kitlesiyle. onun dışında dediğine katılıyorum.

• Ben de deli gibi dereceli girenleri anlamıyorum. Ne bu hırs beyler? Oyunu zevk almak için mi oynuyorsunuz yoksa egonuzu tatmin için mi?

Oyunculuğu gelişiyormuş? Eee? Daha iyi oyuncu olunca ne olacak? Daha yüksek lige çıkıcam abi. Sonra? Daha yüksek lige çıkıcam. Daha sonra? Challanger olucam.

Yani senin için lig atlamak için yırtınmak zevkli ise onu yap. Benim için değil. Benim oyunu oynama amacım aram hatta.

• by-ko kullanıcısına yanıt
    Rekabetin verdiği zevki yırtınmak olarak mı adlandırıyosun sen :D Sence lig sistemi olmasa kim rank atar?

• Aram oynuyorum çünkü eğlenceli

• He bu arada çelıncır elo dediğin tr liginde ise durum daha vahim bununla övünüp global anlamda geliştiğini zannediyosan geçmiş olsun

• Fastidious kullanıcısına yanıt
    Bunları diyenlerin goldda platta sürünmeside ayrı komik + olarak westte master 219 lpdeyim eklemek istersen atayım nick gülüm.

• Bazı insanlar bir şeyi yapmak bazıları ise bir şeyi yaparken en iyi yapan olmak ister.

• quote:

Orijinalden alıntı: ddyX

Bunları diyenlerin goldda platta sürünmeside ayrı komik + olarak westte master 219 lpdeyim eklemek istersen atayım nick gülüm.

bu samimiyet nerden geliyodu pardon ? He aynen gold platta sürünüyorum. Paran varsa özelden yaz bikaç güne hallederiz.

• Fastidious kullanıcısına yanıt
    Neyi halledeceksin canım benim :D

• yav kardeş sen ilk başlarda iyiydin millete yardımcı oluyordun ama son zamanlarda baya agresifleştin, milleti aşağılıyorsun, yapma.

soruna gelecek olursak ben normal oyun oynamaya bile çekiniyorum çünkü herkes senin gibi yıllardır challanger elo oyuncusu değil. karşıma smurfün biri geliyor lanede patates ediyor sonra tüm takım sövüyor. o sebeple full aram atıyorum, yapacağım bir şey yok.

• Sadece merak ettiğim için sordum kim neden zevk alıyorsa ne hoşuna gidiyorsa onla oynaması gerekiyor. Milleti aşşağıladığım yok. Dediğim şey aram esnek normal dereceli arasında kendinizi geliştirebileceğiniz tek yer derecelidir yazıyorum adam ordan çıkmış yok tr challenger olup global anlamda geliştiğini felan mı zannediyorsun muahha felan atıyor. Kendileri sıkıntılı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.