Şimdi Ara

Nasıl Başardım? (YGS ilk 100) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
64
Favori
12.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mat2 için nasıl bir çalışma sistemi önerirsin? Ygs istediğim gibi gelmedi ama lysde güvenim tam kendime. Mezunum, dershaneye gitmiyorum. Mat2 açısından konu eksiğim yok. Geçen sene uğur çözmüştüm aşırı soru yoktu kitapta, birde körfez mat2 bitirdim. Şimdi fem mat2 veya karekök mat2 çözücem. Deneme ve çıkmış sorular derken de zaman geliyor zaten.
  • Kardesim yani sen sıralamalar oynamaz mı diyorsun anlayamadım cümleni ? Sonuclar bu kadar yakınken nasıl oynamasın anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burayı da mı trollüyon :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestercat J kullanıcısına yanıt
    fen lisesi var fen lisesi var arkadaşım 9 dan beri bunu gördüğünü söylüyordu okul aldırmış kitabı ve son yıla kadar buradan işlenmiş dersler ve sınavda çıkan sorunun aynı şeklini bu kitaptan alıp yapıştırıp soruyu sormuşlar bu sene ygs de zaten adam MEB kitabını burdan yazıyor yani gereksiz ve zaman kaybı değil. zaten birikim işi adam 3 sene okumuş farkını ygs olmasada lys de koyacak LYS yi kim full yapıcak detaylı çalışan adam palme gereksiz detay diyen hocalar öğrenciye göre yorum yapıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulnur

fen lisesi var fen lisesi var arkadaşım 9 dan beri bunu gördüğünü söylüyordu okul aldırmış kitabı ve son yıla kadar buradan işlenmiş dersler ve sınavda çıkan sorunun aynı şeklini bu kitaptan alıp yapıştırıp soruyu sormuşlar bu sene ygs de zaten adam MEB kitabını burdan yazıyor yani gereksiz ve zaman kaybı değil. zaten birikim işi adam 3 sene okumuş farkını ygs olmasada lys de koyacak LYS yi kim full yapıcak detaylı çalışan adam palme gereksiz detay diyen hocalar öğrenciye göre yorum yapıyor olabilir

SENA NUR HANIM, THIS IS WHAT I AM TALKING ABOUT.
    ÇOK TEŞEKKÜRLER, İYİ FORUMLAR. BENİ ANLAYAN 1İ ÇIKTI SONUNDA.
  • Hocam kullandıgın ygs -lys kitap listeni verebilir misin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. sınıf kardeşim var, ygsye basladı kitapları ben siparis ettim. Ne zamana kadar ygs calissin, nasil ilerlesin? Taktik

• Ygs 3 4 hmm

• "Eksiklerine rağmen son sene çalışıp şişirme netler alan öğrenciyle senelerce dersini takip eden öğrenci arasındaki farkı ortaya koydu."
    Yazınız faydalı bir yazı ancak şu sözünüz tüm anlamı bozuyor. Bu sınav çalışanla çalışmayanı ayırt etmedi, okul birincisiyim dershanede de birinciydim, denemeler 100 netten fazla geliyordu, TM'yim bu arada. Bu sınavda ben 310 yaptım sene boyunca çok az çalışan arkadaşım 300 yaptı. Kendisi de itiraf etti bu kadarını beklemiyordum diye ve bu örnekten daha binlercesi var. Bu son yılların en kalitesi düşük sınavıydı. Lütfen bana bu sınav iyiydi demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearethechampions1 -- 21 Mart 2015; 18:07:35 >
  • Final Yayınlarını ösym ile alakası yok demişsin nerden çıkardın.Final Dershanesinin Kayıt kitapları ve Final Dergisinin Abonelik Soru bankası ekleri çok kaliteli sorular ve geçen sene sosyalden birebir 15-20 soru tuttu.Mat sorular çok kaliteli ama problemler değil.Fdd final piyasadaki her yerde satilan kitapları iyi değil sadece.Mat geo zaten finalin geosuydu hele analitik sorusu aynisi kitapta var sayilari değişik falan.Bizede dershanede alese bakın dediler bizde Ales bitirdik çıkmış soruları.Hem de geçen sene .

• 1 - Trollemiyorum.
    2 - Çok oynar gibime geliyor. Yükselebilir, ancak düşebilir de.
    3 - Elbette hak ettiğinin üzerinde yapan olur zaten onları düşürmek için LYS var ve LYS çok önemli. Ben tepe kısmı için konuşuyorum. İstisnalar kaideyi bozmaz.
    4 - Geçen sene Türkiye ilk 100e giren 4-5 tanıdığım var, hiçbiri campbell'dan çalışmadı bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonMove

Final Yayınlarını ösym ile alakası yok demişsin nerden çıkardın.Final Dershanesinin Kayıt kitapları ve Final Dergisinin Abonelik Soru bankası ekleri çok kaliteli sorular ve geçen sene sosyalden birebir 15-20 soru tuttu.Mat sorular çok kaliteli ama problemler değil.Fdd final piyasadaki her yerde satilan kitapları iyi değil sadece.Mat geo zaten finalin geosuydu hele analitik sorusu aynisi kitapta var sayilari değişik falan.Bizede dershanede alese bakın dediler bizde Ales bitirdik çıkmış soruları.Hem de geçen sene .

Dershane içi yayınları hakkında konuşmuyorum. Piyasa yayınları hakkında konuşuyorum.

• murdertrk M kullanıcısına yanıt
    öncelikle tebrikler anadolu öğretmen lisesinde okuyorum 11 sınıfım bu sene ygs ye ne kadar çalışmam gerektiğini söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calisma saatlerin nasil mesela ben 10 da tamamen rahat oluyorum derse baslamak için dershane okul çok yoruyo pek düzenli olmuyor benim o yüzden ayrıca uyguladigin bi program varsa ornek olarak paylaşabilir misin bizimle
    @murdertrk

• damlaünl kullanıcısına yanıt
    Akşam 10? Bence biraz geç. Eve geliş saatinizden itibaren 45dk molanız olsun. Yemek yiyin, bir 45dk daha olsun. (Max) Ardından çalışmaya başlayın. Eğer çok iyi çalışıyorsanız kesmeyin ancak yorulduysanız 11.30-00.00 gibi yatın. Dinçlik önemli.

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Ben de özel bir fen lisesine birincilikle girdim. Bizim okul aldırmadı campbell'i. Biyolojim 2 yanlış ve ikisi de dikkatsizlik. Önemli olan aynısını önceden görerek yapmak değil. Doğru yorumlayarak orijinal soruda da başarıyı sürdürebilmek. Ne gelirse gelsin başarılı olmak önemlidir.

• Tabi önemli ama dersim 8 de bitiyo ve eve gelmem 9 yemek yemem felan anca 10 da hazir oluyorum haliyle geç yat erken kalk çok yorucu oluyo YGS de calisken 2 de felan yatiyodum iste bi 5 saatlik uykuyla gezdim hep tabi ne kadar faydali oldu 12 den sonra calismalarim derseniz çokda verimli değildi ama tatmin edici yine yani ygs için plansiz programsiz calistim çok pismanim ona lys de öyle yapmak istemiyorum. @murdertrk

• 11. sınıftayım ygs ye fazla zaman ayırmıyorum 11 i iyi bitirmeye çalışıyorum sizce ygs de çalışmalı mıyım
  • damlaünl kullanıcısına yanıt
    Ben de planlı çalıştım desem yalan olur. Okulum 4.30da bitiyor 5te dershane başlıyor 8.30da evdeyim. Yine de 11.30dan geç yatmamaya özen gösteriyorum. Dersler dolu dolu işlendiği için bana düşen eksik bırakmamak.

Tavsiyem okuldaki vaktini verimli değerlendirmen. Konu anlatımlı kitaplardan/ dergilerden sıralı konu çalışıp soru çözmek iyi bir yöntem. Her derste bir/yarım konu bitirsen mesela...

• ahmet_aes kullanıcısına yanıt
    TM isen bilemem ama MF isen okuldan kopmadan YGS ve LYS çalış. 10.sınıfın baba konularını unutma. 11de ygsyi ilgilendiren fizik konuları var. Onlara dikkat. Ortak konuları LYS düzeyinde bitir. LYSye yükün fazla kalmasın. Bunlara dikkat ederek YGS de çalışabilirsin. Matematikte eksiksen FEM ilk adım, değilsen karekök ygs. Fende palmeler iyi. Biyolojiyi fem alabilirsin palme ayrıntı diyorlar çünkü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.