Şimdi Ara

Nasıl Başardım? (YGS ilk 100) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
64
Favori
12.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs 3-4
    5te 150
    1-2 de 350

Sınavı yetiştirdiğim için girdim de denilebilir

• Sende dikkatsizlik var galiba bayağı TV telefon falan çok uğraşıyomuydun?
    Bide eger dedigin gibiyse calismalarin cekebilirsin tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: Expectium

Güldürme beni üniversite biyoloji kitaplarından mı çalışıyorlar :D Sen sınava girmemişsin galiba.Aç ortaokul fen bilgisi kitabını biyolojisine bak ve ygs deki biyoloji ye bak farkı varsa gel konuş.O dedigin Fizik 11. sınıf konuları ygs nin tekrarıdır 9.sınıfta gördüğün konuların.Ekstra birşey görmüyorsun 9.sınıfın aynısı.

BU KİTABI KURANI KERİM GİBİ BAŞLARININ ÜSTÜNE KOYARLAR FEN LİSELERİNDE, MADEM BİLMİYORSUN KONUŞMA.

Nasıl Başardım? (YGS ilk 100)

Doğru, ben de fen lisesindeydim çoğu kişide vardı bundan. Bir arkadaş olimpiyatçıydı kelimesine kadar ezberlemişti o kitabı.

• resico R kullanıcısına yanıt
    Telefon kullanmıyorum. Bu seneye özel değil önceden de kullanmazdım. Hoşuma gitmiyor.
    TV de fazla izlemiyorum ilgimi çeken belgesel vb. olursa.

Köşe yazılarını okurum. Gündemi takip etmeden duramıyorum.
    Bir de elektronik ve robotik üzerine uğraşıyorum. Yazılan kodlar ve çizilen devreler kontrol etmem için bana gelir mesela. Ocak ayında da 2-3 gün Tübitak projem için uğraşmıştım.

• campell boş vallla. gerçekten zaman kaybı. yazık olur size. alın normal bir palme konu anlatımlı. size yeter de artar. eğer zamanınız bol veya 9-10. sınıftaysanız alın okuyun sonra da biyoloji olimpiyatlarına hazırlanın yoksa yazık o kitabı okumanız. benim arkadaşım (ki aynı fen lisesinde okuduk) ygsde türkiye 33. sü lys de ise mf3 6. cısı oldu. adam sadece femin kitabından çalıştı. ve biyoloji full çekti.
  • Tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

campell boş vallla. gerçekten zaman kaybı. yazık olur size. alın normal bir palme konu anlatımlı. size yeter de artar. eğer zamanınız bol veya 9-10. sınıftaysanız alın okuyun sonra da biyoloji olimpiyatlarına hazırlanın yoksa yazık o kitabı okumanız. benim arkadaşım (ki aynı fen lisesinde okuduk) ygsde türkiye 33. sü lys de ise mf3 6. cısı oldu. adam sadece femin kitabından çalıştı. ve biyoloji full çekti.

Ben de tam olarak bundan bahsediyordum. Sonuçta müfredat belli, işlenen konular ve ne kadar anlatıldığı da belli. Bu nedenle asla ama asla gereksiz detaylar fazla umursanmamalı, Gerektiği kadarı iyi öğrenilmeli, ardından soru miktarını abartmadan pekiştirilmeli. Son hafta kendinizi çok fazla yıpratmayın, ama öncesinde bol bol deneme sınavı çözün. Bol bol derken yine abartmayı doğru bulmuyorum. Bir de her denemeyi çözmeyin. Hocalarınızdan, arkadaşlarınızdan aldığınız tavsiyelerle sınav tercihlerinizi yapın. Gelişiminizi aşamalı durum olarak takip edin.

• Faydalı konu

• naptın hocam
  • Başta bi yerlerde sonucumdan pek memnun olmadım lysde çekeceğimi düşünüyorum yazıyor. Konu başlığı da ilk 100 diyor. Nice hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Lejyoner1

Başta bi yerlerde sonucumdan pek memnun olmadım lysde çekeceğimi düşünüyorum yazıyor. Konu başlığı da ilk 100 diyor. Nice hocam

belki hedef ilk 10dur knk

• Pardon pardon yanlış gelmişim. E yazıverseydiniz yaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JequeL -- 18 Nisan 2016; 23:05:14 >
  • JequeL J kullanıcısına yanıt
    2015 ygsye tekabul eder

• Tavsiye mi veriyorsun kendini övüp millete atar mı yapıyorsun ne kadar saçma bir konu bu ? Ha birde mutualist ilişki farklı türler arasında olur :)

• up yararli konu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.