Şimdi Ara

NASIL Bİ TIK DAHA İYİ DÖVÜŞÜRÜM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba oncelikle 18yasindayim 1senedir 9ay wushu 3aydir kickboks ile ilgileniyorum..Bu spora gec basladim ve cogu genc gibi bu spora biriyle kavga etmek icin degil musabik olmak icin basladim suan gittigim salonun cok fazla musabik sporcusu var. Antrenmanlar agir fakat cikacagim turnuvalar 18-35 18-22 yas arasi yasitim olan bi rakibimi dusunecek olursak kesinlikle benden tecrubelidir.. Ben bu spora musabik olmak icin basari beklemek icin belki gec baslamis olabilirim.fakat antrenmanlarimi duzenli yapiyorum bunun ustune illa ki musabik olmak icin birseyler koymam gerekiyor.. Iste burada siz tecrubesi olan arkadaslarim abilerim kardeslerimin tecrubelerine siginmak isterim. Elimde 5er kg den 2dumbell pilates topu kum torbasi(80x28) bulunuyor diger dovus aletleri (kuki,eldiven,vb hepsi mevcut 3gun antrrnmanin ustune beslenme antrenman gibi neler koyabilirim nasil daha saglam olurum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğru eğitim alarak ve çok zeki olarak ve herşeyi sorgulayarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kickboks353535

Herkese merhaba oncelikle 18yasindayim 1senedir 9ay wushu 3aydir kickboks ile ilgileniyorum..Bu spora gec basladim ve cogu genc gibi bu spora biriyle kavga etmek icin degil musabik olmak icin basladim suan gittigim salonun cok fazla musabik sporcusu var. Antrenmanlar agir fakat cikacagim turnuvalar 18-35 18-22 yas arasi yasitim olan bi rakibimi dusunecek olursak kesinlikle benden tecrubelidir.. Ben bu spora musabik olmak icin basari beklemek icin belki gec baslamis olabilirim.fakat antrenmanlarimi duzenli yapiyorum bunun ustune illa ki musabik olmak icin birseyler koymam gerekiyor.. Iste burada siz tecrubesi olan arkadaslarim abilerim kardeslerimin tecrubelerine siginmak isterim. Elimde 5er kg den 2dumbell pilates topu kum torbasi(80x28) bulunuyor diger dovus aletleri (kuki,eldiven,vb hepsi mevcut 3gun antrrnmanin ustune beslenme antrenman gibi neler koyabilirim nasil daha saglam olurum?

Bol bol video izle başarlı olanlardan birşeyler kapmaya çalış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.