< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engortos -- 12 Temmuz 2024; 21:54:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nasıl Bir Hayat Yaşamak İsterdiniz?

-
-
Milyarden ailelerden (koç, sabancı gibi) birinin çocuğu olup, gelecek kaygısı ve akademik hayatla boğuşma zorunluluğu olmadan kafama göre yaşamayı isterdim.
Düşünsene altında ferrari, evinde helikopter, yalıda yaşıyorsun, zamparalıkların için ayrı evin var. Instagramda ünlü karılara yazıp takılıyorsun falan.
valla boşa yaşıyoruz.
Şu anki hayat: yaş 20, iyi ve zor bir ünide önü açık bir bölüm okuyorum ama gelecek kaygım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 25 Haziran 2024; 15:22:2 > -
Şahsen kimseye aşık olmadığım insanlara karşı herhangi bir ilgimin olmadan insanlardan uzak bir coğrafyada bir bölgede yaşamk isterdim ben bunu yapan bir çok insan var ama ben yapamıyorum maalesef, doğa da bir dağda hayvanlarim ile yaşamayı doğa ile uğraşmayi çok isterdim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben doğa da kalmak isterdim, birde çiftliğim olmasını temenni ederdim.. hayvanlarla uğraşmak çok huzur verici hemde yemyeşil dağlara ve yaylalara çıkmak insanın ruhunu açıyor..
Şehir hayatına çok alıştık geri de kalamiyoruz maalesef bir nokta da çok iyi ama bir yerden sonra bağımlısı olduğumuz yere dönmek zorundayız
İstanbulda yaşıyorum resmen beton şehri nefes alamıyoruz..ama mecburuz İstanbul'da kalmaya hayat şartları sebebiyle..
Kardesim olmasin
Annem babam cok sağlıklı olsun
Sınırsız param olsun isterdim nokta net okkey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşamamak isterdim.
-
Düşününce daha mantıklı geldi
Uuuuppp
Hiç varolmamak en iyisidir.
-
subjektif bir yorum olmuş
-
insan beyni çalışma prensibi gereği subjektif olmaktan kaçamaz.
-
Gelecek kaygısı olmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darbe yapabilmiş bir rütbeli subay olmak isterdim. İlk işim iş adamlarını, futbolcuları, sanatçı geçinen takımı asmak olurdu. Sonraki işim, işçi ve köylü sınıfını adam etmek olurdu. Ortodoks Marksistlerin anlamadığı şeylerden biri de bu. Burjuvadan, aristokrattan kurtulduk ama işçi ve köylü sınıfının da kendi içinde problemleri var. Çoğu dangalak bu adamların. O yüzden sopayla ya da sopasız sağlam bir disiplin lazım. Çingeneler gibi ırkları ve benzeri tipleri temizlemek gerekirdi. Aşko maşko tarzı abuk sabuk lisan yaratan ergenleri de temizlemek gerekirdi. Tipsizim, fakirim diye konu açanları da temizlerdim. Youtuber, twitch yayıncısı cart curt bunların da icabına bakardım. Allah'ın vasıfsızları çoluk çocuk üzerinden binlerce dolar kazanıyorlar. Temizlemekten kastım illaki asmak da değil, işe yararsa çalışma kamplarına da gönderilebilirler. Sonrasında aseksüel üstün insanlara dayalı elit bir yönetim sınıfı oluşturmak gerekirdi. Ortodoks Marksistler, Sovyet döneminde böyle bir sınıfı ellerine yüzlerine bulaştırarak yarattılar fakat bunu kendilerine itiraf edemediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7316C1BF8 -- 11 Temmuz 2024; 5:3:16 >
-
quote:
Milyarden ailelerden (koç, sabancı gibi) birinin çocuğu olup, gelecek kaygısı ve akademik hayatla boğuşma zorunluluğu olmadan kafama göre yaşamayı isterdim.
bunlar bide başkasına tez yazdırıp, sınavları parayla alıp, doktora yapıyorlar. alayı öyle. mesela bizim şirketin patronu öyle, sahte doktora yaptı ve onun adına herşeyi yapan kişiyi şirkette yükseltti. sorsan Dr ünvanına sahip.
Tansu Çiller de bu yöntemle akademik ünvan aldı. başka ünlüler de vardı da şimdi aklıma gelmiyo.
Afrika'da bir yerde ismi lazım değil bir devlet büyüğü ona bile para vermedi valla. Diplomam var dedi geçti. Sıkıyosa sor nerde diye
-
Bosver be hocam
biliyom ben onu Mozambik Reisi eeeey Almanya diye bağırır ara sıra
kardeş niye istemiyon hamza
Benzer içerikler
- buluşmak istemeyen kıza nasıl davranmalı
- altın günü mantığı
- evde alçı nasıl çıkarılır
- askerlik yeri neye göre belirlenir
- devlet diş hastanelerinin acili var mı
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- indirimler ne zaman başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X