Şimdi Ara

NASIL BİR LAPTOP ALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Özellikler

* İşlemci: AMD Turion 64 ML37 2.0GHz
    * Chipset: ATI RADEON XPRESS 200P
    * Sistem Belleği: 1024MB 333MHz
    * Sabit Disk: 100GB 5400RPM 8MB
    * Grafik Kartı: ATI Mobility Radeon X700 128MB
    * Ekran: 15.4'' WSXGA + 1680 x 1050, 185 nit
    * Optik Sürücü: Slot-load DVD Double Layer DVD+RW
    * Ethernet Kartı: Gigabit Ethernet WOL
    * Modem: 56K
    * Ses: Onboard
    * Klavye-: Q Türkçe
    * Mouse: Touchpad
    * İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe)
    * Ağırlık -: 2.9

Acer Aspire 5112WLMi TL50/1024/120GB

* İşlemci: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobil TL-50, 1,6GHz, (512KB L2 Cache, 31W TDP)
    * Sistem Belleği: 1024 MB
    * Sabit Disk: 120 GB SATA
    * Grafik Kartı: ATi Radeon X1600 mit 128MB RAM, bis zu 512MB HM
    * Ekran: 15,4'' WXGA TFT Crystal Brite High-Brightness (200 nits), 16ms
    * Optik Sürücü: Multi DVD +-R/RW Brenner mit Double Layer
    * Ethernet Kartı: Entegre 10/100
    * Modem: Entegre 56K
    * Ses: Onboard
    * Ağırlık -: 2.92 Kg
    * Sürücü Yuvası: 5in1 Cardreader (SD, MSPRO, MS, MMC, XD), Bluetooth 2.0, Acer OrbiCam WebCam
    * Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /1,3 mp bütünleşik kamera

HP Thrifty G5055EA (GF766EA)+Çanta
    Özellikler

* İşlemci: Intel Pentium T2080 çift çekirdekli işlemci 1.73 ghz.
    * Sistem Belleği: 1024 MB DDR2 533 (2x512)
    * Sabit Disk: 120GB 5400 SATA
    * Grafik Kartı: Intel Graphics Media Accelerator 950, 128MB'a kadar paylaşımlı
    * Ekran: 15.4''WXGA BV (Parlak Ekran)
    * Optik Sürücü: DVD+/-RW SM
    * Ses: Onbord
    * Mouse: TouchPad
    * İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Basic TR
    * Ağırlık -: 2.98kg.
    * Diğer Özellikler: 802.11b/g Wireless

HP NX7400 (RH673ES)+çanta
    Özellikler

* İşlemci: Intel Core 2 Duo Processor T5500 (1.66 GHz, 2 MB L2 cache)
    * Sistem Belleği: 512 MB 667 DDR2
    * Sabit Disk: 120G 5400RPM
    * Grafik Kartı: Intel M. Gr. Ac. 950 224MB' a kadar
    * Ekran: 15.4 WXGA
    * Optik Sürücü: DVD RW
    * Ses: Onbord
    * Mouse: TouchPad
    * Ağırlık -: 2.54kg
    * Diğer Özellikler: WLAN 802.11b/g ROW,Bluetooth

bunlardan hangisini seçmeliyim.oyun meraklısı değilim film izlemek ve nete girmek için kullanıcam.uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum

• bir yardım etseniz
  • arkadaşım sen laptopu ne amaçla alıyorsun onu sölemen yeterli daha iyi anlayalım. bu arada acer öneririm. hp önermiyorum servis açısından diyorum.
  • bende laptop alıcam
    topic fazlalığı olmasın diye buraya yazıyorum
    masaüstü bilgisayarım 512 ram 256 ekran kartı 3.0 işlemciye sahip hız açısından bana yetio.
    şimdi gelelim nasıl bişi olucak kısmına ben multimedya özellikleri olan,internette 10 15 sayf açınca tıkanmayan,ekranı kullanışlı film izlemeye uygun,müzik dinlemek için hoparlörleri iyi olan ve verilen parayı hakeden bir laptop istiorum yardımcı olursanız sevinirim...(laptopu oyun için almıcam)
  • bunlardan hangisini seçmeliyim.oyun meraklısı değilim film izlemek ve nete girmek için kullanıcam.uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum
  • yardımmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad1r

bunlardan hangisini seçmeliyim.oyun meraklısı değilim film izlemek ve nete girmek için kullanıcam.uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum

sana önerim acer al derim. hp leri sıralamışsın alırsın fakat servisi kötü bu zamanlarda hp çıkardığı notebooklarda kalite sorunu yaşanıyor çabuk çizilmesi ve boya dökülmesi gibi şeyler. o yüzde acer al özelliklere göre iyi ve yıllarca kullanılabilecek notebook. özelliklere göre 3-4 yıl rahat kullanırsın sonrası yavaş gelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sonereser

bende laptop alıcam
    topic fazlalığı olmasın diye buraya yazıyorum
    masaüstü bilgisayarım 512 ram 256 ekran kartı 3.0 işlemciye sahip hız açısından bana yetio.
    şimdi gelelim nasıl bişi olucak kısmına ben multimedya özellikleri olan,internette 10 15 sayf açınca tıkanmayan,ekranı kullanışlı film izlemeye uygun,müzik dinlemek için hoparlörleri iyi olan ve verilen parayı hakeden bir laptop istiorum yardımcı olursanız sevinirim...(laptopu oyun için almıcam)

3.0 işlemci yerine core2 duo 1.83 sana yetecektir fazla bile. en azından core 2 duo 1.83 ghzlik notebook öneririm.

internette çok dolaşıyorsun sanırım bende öyleyim 20 tane pencere açarım normalde sana 2 gb ram yeterli. 20 adet pencere ile kullanılırsa 1 gb rami yer. 1 gbde sisteme bırakmış olursun o yüzden takılma sorunu olmaz ve olamaz. senin istediğin özelliklere göre en uygun ve multimedya özelliklere sahip dolgun laptopu incelemen için sana link veriyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29752

sağlam bi notebook ve servisi iyi. benim kullandığım notebook zaten. 1680 pixel ekranla DVD izlemek FOTOGRAF bakmak zevkli ve süper. kısacası parayı hakeden laptop kullanıyorum çok çok memnunum.sağlamlık açısından çok iyi sistemin çökse bile lenovo care tuşa basarak makineyi ilk günkü gibi sıfırlar. kısacası cd ye gerek yok bas düğmeye 1:30 saat sonra makinen hazır. tavsiye ederim ekran kartı uygun 128 mb fakat ben 512 de kullanıyorum carbon u orta detaylarda 1280 pikselde rahat oynuyorum kasma yok.

tasarıma önem veriyorsan hava atmak istiyorsan toshiba yada asus al derim. sağlamlık açısından pek iyi bakmıyorum. asus alanlar çoğu şikayetçi toshibalarda öyle. asus ve toshiba bölümüne bakabilirsin. lenovoya bakarsan şikayet yok

düzeltme:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 6 Ekim 2007; 18:48:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.