Şimdi Ara

nasıl bir modem almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turknet veya türktelekom internet çekeceğim vdsl ile 75megabit alabiliyorum en fazla hangi modemi almam lazım ve artı olarak online oyun oynuyorum ve internet kesilmelerinden nefret ediyorum yaşadığım ev müstakil en üst kata yani bilgisayar olan yere modemi koysam alt kattan çeker mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Online oyunlar için en sagliklisi kablolu bağlantı olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi bir router a bağla

• akakce.com
    Keenetic Carrier KN-2111-01EN 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-carrier-kn-2111-01en-1200-mbps-vdsl2-fiyati,8978792.html

akakce.com
    Zyxel VMG3625-T50B 1200 Mbps VDSL2 Modem Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg3625-t50b-1200-mbps-vdsl2-fiyati,873225930.html

Bunlardan birine bakabilirsiniz. Hat kaliteniz zayıf ise keenetic bakabilirsiniz. SNR ayarlama yapıp biraz hızdan feragat ederek stabil bağlantı elde edebilirsiniz. Cihaz bazlı hız sınırlaması da yapılabilir. Zyxel daha çok "tak çalışsın" kafasında bir cihaz.

Alt kattan çekmesi evin yapısına da bağlı. Betonarme ev ise modemden uzak noktada(alt katta) sıkıntı olabilir. Daha pahalı modem de alsanız benzer sorun yaşanabilir. Avrupa kurallarına tabii olduğumuz için bu modemler bize gelirken kablosuz gücünü biraz kısıyorlar. Forumda "Çin romu attım veya firmware'de ülke kodunu değiştirdim kablosuz daha iyi çekiyor" diyenler var. Alıp deneyin duruma göre karar verirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt
    nasıl bir modem almalıyım

böyle birşey aldım hocam nasıl olur sizce çoğu arkadaşım da bu modeli önerdi

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Mi router ax1800'ü standart firmware ile kullanıyordum.

Çin rom'una geçtiğimde, geçmişte kullandığım hiç bir cihazda erişemediğim bir menzile ulaştım.

Eski kullandığım routerlarda, 3 duvar ötesinde Android telefonla wifi ağının adını bile görmediğim noktada şu an 195-260-390-520mbps gibi bağlantı hızları alıyorum.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    nasıl bilgi alabilirim çin romu hakkında site veya video önerebilir misin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.