Şimdi Ara

NASIL BİR NOTEBOOK ALMALIYIM...YARDM LÜTFN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum...1000 tl ile 1500 tl arası bişeyler...çok para vermek istemıyorum..ama kötüde bişeyler almak istemiyorum..pc den pek anlamam...şöle orta halli bişe arıyorm..ben oyun oynamam nette girer müzık dinler film izlerim..sorum şunlar...

1--Hangi marka almalıyım?(Dayanıklılık ve sağlamlık acısından)
    2--Hangi işlemci(Amd veya intel)
    3--işlemci i3 mü yoksa i5 alayım?
    4--Bildiğiniz az Isınan bilgisayar var mı?
    5--Alırken başka neler dikkat etmeliyim?

Yorumlarınız için şimdiden teşkkür ederim....

• Ben de takipteyim. İlave olarak office programlarını kasmayacak ve web'den dizileri rahatça izleyebileceğim, yüksek çözünürlük (mesela 1080 p) vidoeları oynatırken sıkıntı yaratmayacak bir bilgisayar arıyorum. Ben de senin gibi 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim ve notbook olmaz zorunda :)
  • dostum aklında varmı bi ürün?? yani marka yada i3 mü i5 mi düşünüyorusn..umarım kafmıza göre buluruz bı laptop...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanemre

arkadslar bir dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum...1000 tl ile 1500 tl arası bişeyler...çok para vermek istemıyorum..ama kötüde bişeyler almak istemiyorum..pc den pek anlamam...şöle orta halli bişe arıyorm..ben oyun oynamam nette girer müzık dinler film izlerim..sorum şunlar...

1--Hangi marka almalıyım?(Dayanıklılık ve sağlamlık acısından)
    2--Hangi işlemci(Amd veya intel)
    3--işlemci i3 mü yoksa i5 alayım?
    4--Bildiğiniz az Isınan bilgisayar var mı?
    5--Alırken başka neler dikkat etmeliyim?

Yorumlarınız için şimdiden teşkkür ederim....

1-) Lenovo veya asus öneririm, sonra belki samsung.

2-) Çizim işin yoksa ikiside yeterlidir, amd a8 ve intel i5 öneririm. Yani yüzde 55 intel, yüzde 45 amd

3-) Dediğim gibi a8 veya i5. İ3 alsan bir nebze yeterlh olur fakat bilgisayar sıkıntıya gelemez, internet tarayıcısı, antivirüs vs. açık olsa üzebilir seni.

4-) i7 olmadığı sürece pek ısınmaz, tabi kasa ve fan'a da bağlı. Asus ve lenovo bu konuda başarılı.

Bana kalırsa lenovo z580, z500, z585, asus k55vj ye bak. Forumdan kullanıcı topiğine göz at.

@2 1080p film için fullhd lazım, bu özellikte 1500 tl klasmanında yok.

Şimdiden hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vinorosso tavsiyelerin için sagol..
  • parana göre...

pili en uzun giden ve en az ısınanları amd e-450 işlemcili olanlar.

Bende lenovo var gayet memnunum, fiyatları da gayet makul:
    http://www.pcdepo.com/asus-k53u-sx171d-6gb-notebook-urun8194.html
    ya da buna benzer bir modele bakabilirsin.

Yok ben çok daha yüksek performans istiyorum dersen risk alacaksın. Isınma da ısınmaya bağlı sorunlar da... Hepsi olabilir.

En güzeli teknosa vb bir yere git teşhirdeki laptopların altına bak hangisi daha az ısınıyor, hangisinin havalandırma delikleri fanı daha büyük vs.
  • arkadaşlar yaddımcı olun lütfen 15 tatilde almayı düşünüyorum...bilgisayardan anlayan yok muuuu.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi SSD almalıyım Yardım
    geçen yıl açıldı
    bana yardımm edermisiniz?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.