Şimdi Ara

Nasıl Bir PS4 Salonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tutmaz bosuna para yatirma.bu tatz birsey acacasan 5d sinema olayina girmdaha cok ragbet gorur emin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nm27 N kullanıcısına yanıt
    30.000 nufus bana çok az gibi geldi. Sence o nufusla ps4 salonuna yatıracağın parayı çıkartabilirmisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatliği ne kadar düşünüyorsunuz? PS3 ile ayni fiyat olursa çok çabuk fiyati çıkarırsanız

• ilk olacağından dolayı tutacağını düşünüyorum.esnaflığı az çok biliyorum.eğer gelen müşterileri memnun edebilir güzel bir ortam hazırlayabilirsem tutar diye düşüyorum
  • Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    tek kol için 3 tl ikinci kol için +1 tl düşüyorum.hatta ilk 3 gün %50 indirimle ayakları alıştırıp ardından bu fiyata geçmeyi düşüyorum.ama hepsini ps4 yapıp yapmama konusunda kararsızım.şuan yarısını ps3 yarısını da ps4 yapmak mantıklı gibi
  • Dijital alma oyunlari. Coluk cocuk gelicek, oyunlarin silinmesi 2 saniyelik olay, takip de edemezsin. Biri gelir siler sonra tekrar indirmekle ugrasirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Dijital alma oyunlari. Coluk cocuk gelicek, oyunlarin silinmesi 2 saniyelik olay, takip de edemezsin. Biri gelir siler sonra tekrar indirmekle ugrasirsin.

hadi ya .bu kötü olur işte o zaman.bunu önlemenin bir yolu yok mu?dediğiniz gibi bilende gelecek bilmeyende böyle bir şey olursa uğraş dur
  • nm27 N kullanıcısına yanıt
    PS3 yerine birkaç tane XBOX ONE al.
  • ps cafelere 2 arkadaş maç yapmak için veya blur oynamak için gider benim beyoğlu ve civarından bildiğim hoş istiklaldekilere 1 seneden fazladır gitmiyorum ama değşmemişti arapas atmak için oyun oynuyorlarlardır hala :) pes2013 yamalarla güncellendiği sürece ps4 iş yapmaz kimse cafeye gelip bloodborne veya god of war oynamaz yada gta v gelsede cd alır bitirince cd yi aldığı fiyattan oynadığı saati düşürüp cafeye bırakır kusra bakmayın ama fikrim budur ps3 kesinlikle pes 13 ile birlikte koyun

nba oynayan arkadaşlarda vardır mutlaka veya mortal kombat onlarda ps4süz olmayacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresed

PS3 yerine birkaç tane XBOX ONE al.

Haklısın ne de olsa ikisi de 720p 30 FPS

PS4 de 1080p oynamak varken kimse xbone oynamaz

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt
    Artık 720p oyun az ve excluısive oyunları için söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresed

Artık 720p oyun az ve excluısive oyunları için söyledim.

Xbone exc leri hep online. Ps kafede online işi sıkıntılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nm27

tek kol için 3 tl ikinci kol için +1 tl düşüyorum.hatta ilk 3 gün %50 indirimle ayakları alıştırıp ardından bu fiyata geçmeyi düşüyorum.ama hepsini ps4 yapıp yapmama konusunda kararsızım.şuan yarısını ps3 yarısını da ps4 yapmak mantıklı gibi

Alanya da PS3 saatlik 5 TL, PS4 ise 8 TL. (TEK KOL)

• quote:

Orijinalden alıntı: Devilmaybad

quote:

Alanya da PS3 saatlik 5 TL, PS4 ise 8 TL. (TEK KOL)

doğrudur ama o fiyata burda iş yapamam belki ps3 için 3 +1 ps4 için 4+1 tl gibi fiyatlandırma yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

usta bilmediğin işe direk girme. Önce iyi bir kapsamlı araştırma yao. Eğer ucuz ps4 almak istiyorsan Kadıköy yazicioglu dan alabilirsin konsolları. Toplu alımda iyi indirim yaparlar.

1 cd yeterli ama 10 kişi aynı oyunu isterse yetmez. Kardeşlik yaparak 5 oyunu 10 masada oynatabilirsiniz

evet ben de şimdiden araştırmaya başladım.yanlış anlamadıysam 5 cd ile kardeşlik yapıp 10 makinanın çalıştırılabileceğini söylüyorsunuz.makinalar nete bağlı olmalı ve açık 10 hesap üzerinden oyunlar paylaşılmalı?doğrumu anladım?peki bu kardeşlik için ek bir ücret var mı

5 cd ile değil. 5 hesap satın alıyorsunuz. Onlara 1 er adet fifa 15 alıyorsunuz. Sonra kardeşlik yapıp 10 cihazda oynuyorsunuz. Net gerekiyor wifi ile baglanabilirsiniz.

hocam şu psn olayını ve kardeşiliği bana anlatabilir misiniz.bir de primary ve secondary olayı varmış.hangisi daha mantıklı benim için ve neden.
    ikincisi psn plus 1yıllık üyeliğimi aldım diyelim.parasını ödeyip istediğim oyunu online oynuyor ve zaman zaman bedava oyunlardan da hak kazanıyorum.peki üyeliğim bittiğinde ne oluyor?oyunları offline olarak mı oynamaya başlıyorum yoksa(kırılmış ps3 lerden bir farkı kalmıyor değil mi tabiri caizse) hiç oynayamıyor muyum.diyelim ki offline olarak oynayabiliyorum peki oyunun silinmesi durumunda ne oluyor.tekrar üyeliğim biitse bile hesabımdan indirebiliyor muyum?ikincisi kardeşlik olayı için ek bir ücret yok demi?iki psn açacağım birinden oyunu indircem diğeriyle de nasıl oluyor bilmiyorum ama oyunu paylaşcam.10 makina için 5 psn olmalı.son olarak psn tr yerine psn endonezya yı filan tercih edenler var ücretten dolayı bu konuda ki fikirlerini almak isterim.
    bir de siz olsanız hepsni ps4 mü yaparsınız yoksa 6 tane kırık 320gb full oyun dolu ps3 ve 4 tane ps4 mü yapardınız...

• 1 tane pes cd si alınıyorsa 10 tane fifa cd si alınmalıdır.
    halkımızın zevkinin değişmesi gerek,fifa gibi bir oyunu görmeleri gerek.
  • 5 kisiye paylastirirsiniz diyorsunuzda bi hesaba ayni anda 2 kisi girerse birini oyundan atacak anca soyle olur dediginiz ayni oyuna ayni anda 2 kisi girmeycek diger turlu 2 kis girerse hesaba birini atar dedigim gibi

• Ps4 icin saat i 4 tl az gibi geldi bana cunku baya bi yatirim yapcaksin ortalama 40 bin tl para tv konsollar oyunlar dukkan senin degilse kira vergiydi felan derken iyi dusun birden kararini verme arastir guzelce oyle karar ver bence

• Hic girme bence crack falan yazmissin bilmedigin belli zaten ticaret kumardir

Acacagin yerin müşteri potansiyeli önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

5 kisiye paylastirirsiniz diyorsunuzda bi hesaba ayni anda 2 kisi girerse birini oyundan atacak anca soyle olur dediginiz ayni oyuna ayni anda 2 kisi girmeycek diger turlu 2 kis girerse hesaba birini atar dedigim gibi

Şimdi 5 kardeşilik yapınca 10 makinayı aynı anda çalıştırıp aynı oyunu oynayamam diyorsunuz değil mi?hocam şu psn olayını ve kardeşiliği bana anlatabilir misiniz.bir de primary ve secondary olayı varmış.hangisi daha mantıklı benim için ve neden.
    ikincisi psn plus 1yıllık üyeliğimi aldım diyelim.parasını ödeyip istediğim oyunu online oynuyor ve zaman zaman bedava oyunlardan da hak kazanıyorum.peki üyeliğim bittiğinde ne oluyor?oyunları offline olarak mı oynamaya başlıyorum yoksa(kırılmış ps3 lerden bir farkı kalmıyor değil mi tabiri caizse) hiç oynayamıyor muyum.diyelim ki offline olarak oynayabiliyorum peki oyunun silinmesi durumunda ne oluyor.tekrar üyeliğim biitse bile hesabımdan indirebiliyor muyum?ikincisi kardeşlik olayı için ek bir ücret yok demi?kardeşliğin farklı zamanlarda oyun oynayanlar için mi avantajı var şimdi.son olarak psn tr yerine psn endonezya yı filan tercih edenler var ücretten dolayı bu konuda ki fikirlerini almak isterim.
    bir de siz olsanız hepsni ps4 mü yaparsınız yoksa 6 tane kırık 320gb full oyun dolu ps3 ve 4 tane ps4 mü yapardınız...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.