Şimdi Ara

Nasıl Bir PS4 Salonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 10 ps4 ten oluşan bir küçük ps salonu açmak istiyorum.aklıma takılan soruları cevaplayan olursa çok mutlu olurum.
    1-sizce hepsini ps4 yapmak mantıklı mı yoksa yarısını ps3 mü yapmalıyım?
    2-ps3 ile ps4 arasında ne kadar fark var özellik olarak.bilgisayar konusunda bilgim yeterli düzeydedir ama ps3 ile ps4 hakkında fazla bilgim yok.
    3-ps leri ve tv leri en ucuz nereden almalıyım ve tv lerde neye dikkat etmeliyim .mesala hızı en az kaç olmalı ki uzun yıllar ps4 den sıkıntı yaşamayayım.
    4-oyunlar nasıl oynatılıyor .mesala bilgisayardaki gibi crackli bir şekilde oyun oynanıyor mu.yoksa illa orijinal cd mi olacak. pes araba yarışı gibi en çok tercih edilen oyunlar olacak.
    5-eğer hard disk yardımıyla oynanabiliyorsa bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı ve bana maliyeti ne kadar olur.
    6-ps lerde kendi hafızasına oyun kaydedebiliyor muyuz.?yani bir cd alıp bunu 10 ps3 ya da ps4 e kaydedebilir miyim?
    7-internet cafelerdeki gibi her oyun oynayanın ana bilgisayardan süresini takip eden ve ücretini hesaplayan bir program var mı.bu ps lere nasıl bağlanıyor.
    7-siz olsanız nelere dikkat eder ve nasıl bir salon açardınız.fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

not:cafeyi şuan sabit bir işi ve emeklisi olmayan babam için açacağım ve ben de öğretmenim zaman zaman ben de başında olacağım.sorularımı okuyup bilgisini benden esirgemeyen arkadaşlara şimdiden tşkler. konuyu inş doğru yere açmışımdır.

• nm27 N kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.yaklaşık 1 ay kadar zamanım var şimdiden hazırlıklara başlamak istiyorum
  • hepsi PS4 olmalı. şu saatten sonra PS3 koymak mantıklı değil.

PS3 en fazla 1 tane koyulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

hepsi PS4 olmalı. şu saatten sonra PS3 koymak mantıklı değil.

peki oyunlar konusunda bilgi verebilir misiniz?hepsini kutulu mu alacağım?yani 10 ps4 için 10 tane cd mi lazım?yoksa başka alternatifler var mı
  • usta bilmediğin işe direk girme. Önce iyi bir kapsamlı araştırma yao. Eğer ucuz ps4 almak istiyorsan Kadıköy yazicioglu dan alabilirsin konsolları. Toplu alımda iyi indirim yaparlar.

1 cd yeterli ama 10 kişi aynı oyunu isterse yetmez. Kardeşlik yaparak 5 oyunu 10 masada oynatabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 21 Mayıs 2015; 17:39:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm27

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

hepsi PS4 olmalı. şu saatten sonra PS3 koymak mantıklı değil.

peki oyunlar konusunda bilgi verebilir misiniz?hepsini kutulu mu alacağım?yani 10 ps4 için 10 tane cd mi lazım?yoksa başka alternatifler var mı

Dijital olarak da alınabiliyor.

ama tabi PS Kafeler hangi şekilde tercih ediyor bilmiyorum.

bilenler varsa yazacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

usta bilmediğin işe direk girme. Önce iyi bir kapsamlı araştırma yao. Eğer ucuz ps4 almak istiyorsan Kadıköy yazicioglu dan alabilirsin konsolları. Toplu alımda iyi indirim yaparlar.

1 cd yeterli ama 10 kişi aynı oyunu isterse yetmez. Kardeşlik yaparak 5 oyunu 10 masada oynatabilirsiniz

evet ben de şimdiden araştırmaya başladım.yanlış anlamadıysam 5 cd ile kardeşlik yapıp 10 makinanın çalıştırılabileceğini söylüyorsunuz.makinalar nete bağlı olmalı ve açık 10 hesap üzerinden oyunlar paylaşılmalı?doğrumu anladım?peki bu kardeşlik için ek bir ücret var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

usta bilmediğin işe direk girme. Önce iyi bir kapsamlı araştırma yao. Eğer ucuz ps4 almak istiyorsan Kadıköy yazicioglu dan alabilirsin konsolları. Toplu alımda iyi indirim yaparlar.

evet ben de şimdiden araştırmaya başladım.yanlış anlamadıysam 5 cd ile kardeşlik yapıp 10 makinanın çalıştırılabileceğini söylüyorsunuz.makinalar nete bağlı olmalı ve açık 10 hesap üzerinden oyunlar paylaşılmalı?doğrumu anladım?peki bu kardeşlik için ek bir ücret var mı

5 cd ile değil. 5 hesap satın alıyorsunuz. Onlara 1 er adet fifa 15 alıyorsunuz. Sonra kardeşlik yapıp 10 cihazda oynuyorsunuz. Net gerekiyor wifi ile baglanabilirsiniz.

• 5Cd değil 5 psn hesabını makinalara karşılıklı tanıtıp 5 oyunu 10 oyuna çıkarma olayı

• Cd ile oynatacaksan her makinaya bi cd gerekli hafızaya yükledim cdsiz çalışır filan falan olmuyor cd şart digital alım yaparsan misal fifa pes gibi çok istek olan oyunları iki makinaya indirip kardeşlikle kullanabilirsin cd tak çıkar çoluk çocuğum elinde mundar olmaz hafızadan aç oynat ithalçı garantili makinalat 1200-1300 civarı alacağın tvlerde 1000 tl civarı olur hesabını iyi yap

• Tv alırken 1080p olmasına ve input lag değerinin olabildiğince düşük olmasına dikkat et. Biryerde gördüm kafeye aldığı tvlerin input lag değeri yüksek olduğu için oyunlarda geçikme yapınca müşterileri günden güne düştü. Tv tercihi çok önemlidir.

İnput lag değeri 30 ms nin altında olmasına dikkat et.
    Ve LED LCD ve 1080p olsun.

tvde 3d veya smart olmasına gerek yok işe yaramayan özelliklere para verme..Ayrıca tvde yüksek hz değeride çok önemli değildir .
    60 hz desteklemesi yeterlidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIFA ve PES' i dijital olarak her makineye kurabilirsiniz. (Kardeslikle bir hesap iki makinede kullanilir.) Araba yarisi, dovus oyunu falan cok tercih edilmeyecegi için hepsinden birer tane kutulu alsaniz teter sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir bornova kucuk parkta ki tum cafelerde millet pes 2013 oynamakta ps3 cihazlarda kafelerde millet ps4 e tam alismadi kirilmis ps3 lerde pes 2013 oynanmakta

• Dostum kardeşlik yaparak dijital olarak PES ve FIFA oyunlarını al,

Dövüş, araba yarışı gibi oyunlarından birer tane Cd şeklinde al... (Tek tük oynayan olur)

Bir tanede PS3 koy bütün oyunları yüklettir alternatif olur diğer oyunlara.
  • Şevkinizi kırmak gibi olmasın ama çevremde ps4 cafe açan her işyeri birkaç ayda topu dikti. Öncelikle asıl araştırmanız gereken işyerini açacağınız yerde böyle bir talep olup olmadığını kestirmek olmalıdır. Cafe olayı lan partileri yaptığımız zamanlarda anlamlıydı. İnternetin her eve girdiği şu zamanlarda işiniz zor.
  • Ps 4 leri spotçudan al toplu alımda baya uyguna gelir,millet genellikle pes,fifa oynar.Onları kutulu al diğerlerini dijital olarak alıp 2 hesaba kardeşlik yöntemiyle yüklersin.

• quote:

quote:

quote:

5 cd ile değil. 5 hesap satın alıyorsunuz. Onlara 1 er adet fifa 15 alıyorsunuz. Sonra kardeşlik yapıp 10 cihazda oynuyorsunuz. Net gerekiyor wifi ile baglanabilirsiniz.

Hocam olayı biraz anlamaya başladım.ilginiz için tşk ederim.kardeşlik yapmanın ek bir ücreti yok değil mi?bir de kutulu ya da psn arasında ücret olarak birinin diğerine göre çok fazla avantajı var mı?bir de 10 makina için netin hızının ve ping değerlerinin minumum kaç olması lazım.bulunduğum yer de fiber altyapı yok ,kısa zamanda da gelmez

• quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Tv alırken 1080p olmasına ve input lag değerinin olabildiğince düşük olmasına dikkat et. Biryerde gördüm kafeye aldığı tvlerin input lag değeri yüksek olduğu için oyunlarda geçikme yapınca müşterileri günden güne düştü. Tv tercihi çok önemlidir.

İnput lag değeri 30 ms nin altında olmasına dikkat et.
    Ve LED LCD ve 1080p olsun.

tvde 3d veya smart olmasına gerek yok işe yaramayan özelliklere para verme..Ayrıca tvde yüksek hz değeride çok önemli değildir .
    60 hz desteklemesi yeterlidir.

hocam tvler konusunda verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.eğer sizin içinde sıkıntı olmaz ise tv alacağım zaman marka ve modelin uygun olup olmadığı konusunda bilgi almak isterim.
    şimdi benim genel olarak hepinize sorularım olacak

1-psn ve kardeşlik olayını ve online olarak fifa15 pes15 te yapabilmem için 10 makina için netin hızı ve ping değerleri min kaç olmalıdır.fiber net yok.

2-ps3 lerin bazılarının 12 gb 160gb 500 gb gibi hafızalarının değiştiğini gördüm.kutulu oyun aldığımda hafızanın pek bir önemi olmaz değil mi?

3- 5tane ps3 500gb alıp bunların kilidini kırdırıp çok sayıda oyun yükletsem oyun oynayanlar için çok değişen birşey olur mu?profesyonelller için de online ps4 düşünüyorum.

4-ps3teki oyunları ps4 te oynayabilir miyim ya da tam tersi durumda.bu kutulu ve psn hesabı için de geçerli

5-bulunduğum yer de ps3 filan yok eski tip ps2 ve tüplü tvler var bu işi kaliteli bir şekilde ilk ben yaparsam tutacağını düşünüyorum.anladığım kadarıyla hepsini ps4 yerine 5 ps3 5 ps4 yapmak daha mantıklı gibi sizlerde katılıyor musunuz

son olarak her türlü fikirlere açığım.beyin fırtınası yapıp en doğru yolu bulmak istiyorum

• nm27 N kullanıcısına yanıt
    2015 yılındayız ve teknoloji günden güne gelişiyor. Ps3 olayını artık unut derim yatırım yapma. Konsolların hepsi ps4 olsun.

Bu arada ps3 oyunları ps4de çalışmıyor. Ama internet üzerinden bir sistem geliştirmişler canlı yayın hesabı oyunu makinede kurulu olmasa bile oynatabiliyormuş. TAbi bu ücretli bir servis ve olabildiğince yüksek hızda internet istiyor.Günümüz şartlarında ps3 oyunlarını ps4 de oynama fikrini unut derim.

Kafeyi kuracağın yeri iyi seç , gençlerin çok takıldığı yere yakın olsun. Hatta kiralayacağın dükkkanı kiralamadan önce önünne bir tabure çek oturup akşama kadar gelen geçene bakarsın. Yaş grubu nedir , gelip geçenlerin maddi seviyesi nedir. Kılık kıyafet vss...

Akıllı düşünene kadar deli yol alır derler . Ama hesapsız kitapsız yapılan işlerinde uzun süre gitmediği kesindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 22 Mayıs 2015; 23:52:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar vergiler ve ruhsat ücretleri hakkın da bilgi verebilecek olan var mı?bir de eğlence vergisi diye bir şey varmış. neler biliyorsanız paylaşır mısınız.yeni ruhsat almak ne kadar tutar?bulunduğum yer g.antep'in 30 bin nufüslu küçük bir ilçesi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.