Şimdi Ara

Nasıl Bir PS4 Salonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rusty19

Hic girme bence crack falan yazmissin bilmedigin belli zaten ticaret kumardir

Acacagin yerin müşteri potansiyeli önemli

hocam ps olayını bilmiyorum evet ama bilgisayara yabancı değilim.olayı çözebilirim diye düşünüyorum.asıl önemli olan ps3 ve ps4 seçimi.sanırım en mantıklısı çoğunluğu ps3 olan ve full dolu oyunlu versiyonu düşürülmüş konsoları tercih etmek.2 3 tane de ps4 koymak.hem biraz masraflar düşürülmüş olur hem de çeşitlilik.sizlerinde sayesinde araştırdıkça yeni bilgiler öğreniyorum.
  • nm27 N kullanıcısına yanıt
    yaklasik 1 sene oldu 15 tane ps4 oyunu alip oynamisimdir hepside digital oyun kardeslikle aldim
    ps3 u bilemem ama ps4 durum soyle oyun 50 dolar diyelim 2 kisi anlasir pri sahibi 30 dolar veriri 20 dolar sec hakki sahibi veriri pri ile sec arasindaki fark hesap pri olursa bu oyunu istedigin psn hesabindan oynayabilirsin konsolunda kayitli olan butun oyunlarda oyunu acip oynayabilirsin ama sec hesabi oldumu oyunu sadece oyunun satin alindigi psn hesabindan oynayabilirsin diger psn hesabindan oyunu acmak istedigin kilitli olur yani bu oyunu sadece oyunun alindigi hesaptan acip oynarsin ps4 de normal durumda 2 kisi kardes olabiliyor oyunun bir sahibi oyunun bulundugu hesaptan giris yapip oynaycak digeri ise pri hesabi oldugu icin bu adam her turlu psn hesabindan oyunu acip oynar online ofline fark etmez

psn olayini gelirsek psn plus sahibi oldunmu tabiki istedigin oyuna sahip olamiyorsun psn plus icin her ay 2 tane bedava oyun veriyorlar ama oyunlar oyle birinci kalite oyun degil cocuklarin oynadigi oyunlar varya flash oyunlar ondan pek farki yok 1 senedir kullaniyorum adam akilli oyun vermediler malesef psn plus uyeligin bittiginda psn plus sayesinde sahip oldugun oyunlari oynamak icin uzatman gerekiyor plus u bir nevi kiralik oyun gibi duruyor sende para odemesini kestiginde erisim gidiyor oyunlara plus olmazsa online olan hic bi oyuna giremiyorsun oyunun silindiginde tekrar dan indirebiliyorsun psn uzerinden istersen gunde sil indir sil indir sorun yok kardeslik icin ek bi ucret odemeye gerek yok birisi oyunu alir kardes olcagi kisi ile psn bilgilerini paylasir oda girer indirir psn den oyunlari

valla ben us psn den aliyordum 3 ay olarak 15 dolar sanirim bitince endenozya dan alcam baya ucuz diyorlar bir farki yok endenozya psn de tek fark su mesala bazi oyunlar Turkce oluyor altyazi dublaj felan Turkce oyunlar sadece avrupa psn de oluyor us psn den veya endenozya psn den oyunu aldiginda Turkce destegi olmaz o yuzden boyle oyunlarda avrupa psn den almaya calisiyorum bi ps4 den bilmiyorum valla cok kisinin girmes baya riskli makinayi bile kitletebilirsin valla cunku kardeslik 2 normal durumda bu yuzden benim icin riskli ha sunuda soyleyim sakin ve sakin ebay gittigidiyor gibi sitelerden psn hesabi alma dolandirma yonetemi ile oyun satiyorlar bu forumda okumustum arkadasin biri 450 tl lik 4-5 tane hesap almis ebay uzerinden 2 ay oynamis oyunlar sonra bi bakmis oyunlar silinmis makinasindan buna dikkat et

ps3 baya eskidi ama yinede eski oyunlari oynatmak icin konulabilir ben olsam 4 tane ps3 koyardim 6 tane de ps4 koyardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 24 Mayıs 2015; 12:02:35 >

• bence logitecgh g27 ve wheel stand pro ile birlikte bi direksıyon sistemıde salonuna hava katar ayrıca araba yarışı oynamak isteyen araba sürme konusunda pratık yapmak isteyenlerde gelip kullanırlar şu ara g29 piyasaya çıkacagı için g27 yi elinden çıkaracak çok vatandaş var bence uygun fıyata bulabılırsın..ayrıca pes 2015 ve fifa 15 şuan psn store da çok uygun fıyatlı al şimdiden derim sonra makınalara ındırır kurarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 30 Mayıs 2015; 14:26:33 >
  • Oyun muhabbetini çözdünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gearsofwarr

Oyun muhabbetini çözdünmü?

biraz kavradım gibi.psn alıp kardeşlik yaparsam oyunlar biraz daha ucuza geliyor.ama onun işçinde net lazım.her zaman online olmak lazım.bir de ana hesap ikinci hesap olayı var:)
    şuan bana mantıklı gelen 6 tane kırık ps3 4 tane de ps4 almak.ps4 lere de kutulu pes15 almak.psn hesabı alıp ordan da fifa15 gibi bir kaç oyunun demosunu indirmek ve bedava oyunlardan indirmek
    psn falan uzun iş direk cd yapıştır bence.
  • Hocam istediğin kadar konu aç olmaz bu iş böyle , gezicen devamlı gidip görücen kafeleri. Ben burda bunu beğendim , bunuda beğenmedim diyip notunu tutucan 10-15 tane kafeyi gezip notları göz atıcan böyle olur bu işler hatta 30tane kafeye gidip bakmalasın sonra koyucan odunu beklicen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba kalırsa ps3 e de yer vermelisiniz. Hem cihazı daha uyguna almak için hem de ps3 crackli olarak oyunları çalıştırabildiği için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

Hocam istediğin kadar konu aç olmaz bu iş böyle , gezicen devamlı gidip görücen kafeleri. Ben burda bunu beğendim , bunuda beğenmedim diyip notunu tutucan 10-15 tane kafeyi gezip notları göz atıcan böyle olur bu işler hatta 30tane kafeye gidip bakmalasın sonra koyucan odunu beklicen..

aslında gezip en azından bir kaç cafe de olsa görmek gerek.bakalım yapabilirsem değişik fikirler edinmek açısından göreceğim.ama konu açmanında faydası var.herkesin yorumlarından bir şeyler çıkartıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gearsofwarr

psn falan uzun iş direk cd yapıştır bence.

bana da psn yerine kutulu daha mantıklı geliyor.internet hızında sıkıntı yaşayabileceğimden psn yi her cihazda kullanmayabiliriim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyundelisi

Tv alırken 1080p olmasına ve input lag değerinin olabildiğince düşük olmasına dikkat et. Biryerde gördüm kafeye aldığı tvlerin input lag değeri yüksek olduğu için oyunlarda geçikme yapınca müşterileri günden güne düştü. Tv tercihi çok önemlidir.

İnput lag değeri 30 ms nin altında olmasına dikkat et.
    Ve LED LCD ve 1080p olsun.

tvde 3d veya smart olmasına gerek yok işe yaramayan özelliklere para verme..Ayrıca tvde yüksek hz değeride çok önemli değildir .
    60 hz desteklemesi yeterlidir.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-42lb580n-106cm-fullhd-100hz-smart-led-tv-172066707

HOCAM ŞU TV NASIL.BENİ UZUN ZAMAN GÖTÜRÜR MÜ PS4 FİLAN OYNAMAK İÇİN?
    LG 42LB580N 106cm FullHD 100Hz Smart LED TV
    GÖRÜNTÜ
    Ekran Boyutu
    42"
    Panel Tipi DIRECT LED
    Çözünürlük 1920x1080
    Resim Modu
    8 mod (Vivid, Standart, Eco, Sinema, Spor, Oyun, isf Uzman1, isf Uzman2)
    Resim Sihirbazı II
    Var
    Ekran Oran Düzeltme 8 mod (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1, Zoom)
    SES
    Mono / Stereo / Dual (MTS/SAP) Var
    Dolby Digital Decoder Var
    DTS Decoder Var
    Hoparlör Sistemi
    2.0 Hoparlör Sistemi
    Ses Çıkışı 20W
    Surround Ses Özelliği Virtual Surround Plus
    Net Ses II Var
    Ses Modu 6 mod (Standart, Haberler, Musik, Sinema, Spor, Oyun)
    Smart Sound Modu Var
    Ses Ayarlayıcı 3 mod (Normal, Duvara Asılı, Ayaklık Üzerinde)
    Optik Ses Senkronizayonu Var
    Kablosuz Ses Senkranizasyonu Var (Uyumlu)(Sihirli Kumanda veya WiFi Dongle ile çalışmaktadır.) (Sihirli Kumanda ve WiFi Dongle ayrı olarak satılmaktadır.)
    BAĞLANTI
    LG Smart TV Var
    Smart Home Var
    Premium İçerik Var
    Smart World Var
    Smart Share Var
    Game World Var
    Full Web Tarayıcısı Var
    Skype Var
    Kamera (Dahili/Uyumlu) Uyumlu (Kamera ayrı olarak satılmaktadır.)
    Network File Browser (DLNA) Var
    Smart Mobile Link (MHL 2.0) Var
    Miracast Var
    WiDi Var
    Wi-Fi (Dahili/Uyumlu) Var (Dahili)
    WiFi Direct Var
    Simplink Var
    EK ÖZELLİKLER
    USB Versiyonu (Hız) v2.0
    DivX (HD) DivX HD
    Resim JPEG
    Akıllı Sensör Var
    Akıllı Enerji Tasarrufu Var
    Giriş Etiketleme Var
    ARAYÜZ
    HDMI 1.4 Girişi Var (3 adet)
    USB 2.0 Var (3 adet)
    Composite Girişi (CVBS + Ses) Var
    Komponent Girişi (Y,Pb,Pr + Ses) Var
    Dijital Ses Çıkışı (Optical) Var
    LAN Var
    Kulaklık Çıkışı Var
    RS-232C (Kontrol / SVC) Var
    ENERJİ
    Voltaj, Hz. 100V ~ 240V, 50/60Hz
    Ortalama Güç Tüketimi 160W
    Bekleme Modu (Stand-by) Güç Tüketimi 0,30W
    BOYUTLAR & AĞIRLIK
    TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm) 961 x 567 x 55.5
    TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm) 961 x 610 x 218
    Kutu Boyutları (GxYxD) (mm) 1060 x 660 x 152
    TV Ağırlığı (Ayaksız) (kg) 9,2
    TV Ağırlığı (Ayaklı) (kg) 9,5
    Kutu Ağırlığı (kg) 13,8
    AKSESUARLAR
    Sihirli Kumanda (Dahili/Uyumlu) Uyumlu(AN-MR500 Sihirli Kumanda ve AN-WF500 Wi-Fi® Bluetooth® USB Dongle üründen ayrı olarak satılmaktadır)

ÜRÜN 999 TL.AXESS DE CHİP PARA VERİYOR.ALMAK NE KADAR MANTIKLI.YORUMNLARINIZI BEKLİYORUM

http://urun.gittigidiyo...-smart-led-tv-172066707

BENİ UZUN ZAMAN GÖTÜRÜR MÜ PS4 FİLAN OYNAMAK İÇİN?
    LG 42LB580N 106cm FullHD 100Hz Smart LED TV
    GÖRÜNTÜ
    Ekran Boyutu
    42"
    Panel Tipi DIRECT LED
    Çözünürlük 1920x1080
    resim Modu
    8 mod (Vivid, Standart, Eco, Sinema, Spor, Oyun, isf Uzman1, isf Uzman2)
    Resim Sihirbazı II
    Var
    Ekran Oran Düzeltme 8 mod (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1, Zoom)
    Ses
    Mono / Stereo / Dual (MTS/SAP) Var
    Dolby Digital Decoder Var
    DTS Decoder Var
    Hoparlör sistemi
    2.0 Hoparlör Sistemi
    Ses Çıkışı 20W
    Surround Ses Özelliği Virtual Surround Plus
    Net Ses II Var
    Ses Modu 6 mod (Standart, Haberler, Musik, Sinema, Spor, Oyun)
    SMART Sound Modu Var
    Ses Ayarlayıcı 3 mod (Normal, Duvara Asılı, Ayaklık Üzerinde)
    Optik Ses Senkronizayonu Var
    Kablosuz Ses Senkranizasyonu Var (Uyumlu)(Sihirli Kumanda veya WiFi Dongle ile çalışmaktadır.) (Sihirli Kumanda ve WiFi Dongle ayrı olarak satılmaktadır.)
    BAĞLANTI
    LG Smart TV Var
    Smart Home Var
    Premium İçerik Var
    Smart World Var
    Smart Share Var
    Game World Var
    Full Web Tarayıcısı Var
    Skype Var
    Kamera (Dahili/Uyumlu) Uyumlu (Kamera ayrı olarak satılmaktadır.)
    Network File Browser (DLNA) Var
    Smart Mobile link (MHL 2.0) Var
    Miracast Var
    WiDi Var
    Wi-Fi (Dahili/Uyumlu) Var (Dahili)
    WiFi Direct Var
    Simplink Var
    EK ÖZELLİKLER
    Usb Versiyonu (Hız) v2.0
    DivX (hd) DivX HD
    Resim JPEG
    Akıllı Sensör Var
    Akıllı Enerji Tasarrufu Var
    Giriş Etiketleme Var
    ARAYÜZ
    HDMI 1.4 Girişi Var (3 adet)
    USB 2.0 Var (3 adet)
    Composite Girişi (CVBS + Ses) Var
    Komponent Girişi (Y,Pb,Pr + Ses) Var
    Dijital Ses Çıkışı (Optical) Var
    LAN Var
    kulaklık Çıkışı Var
    RS-232C (Kontrol / SVC) Var
    ENERJİ
    Voltaj, Hz. 100V ~ 240V, 50/60Hz
    Ortalama Güç Tüketimi 160W
    Bekleme Modu (Stand-by) Güç Tüketimi 0,30W
    BOYUTLAR & AĞIRLIK
    TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD) (mm) 961 x 567 x 55.5
    TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD) (mm) 961 x 610 x 218
    Kutu Boyutları (GxYxD) (mm) 1060 x 660 x 152
    TV Ağırlığı (Ayaksız) (kg) 9,2
    TV Ağırlığı (Ayaklı) (kg) 9,5
    Kutu Ağırlığı (kg) 13,8
    AKSESUARLAR
    Sihirli Kumanda (Dahili/Uyumlu) Uyumlu(AN-MR500 Sihirli Kumanda ve AN-WF500 Wi-Fi® Bluetooth® USB Dongle üründen ayrı olarak satılmaktadır)

Yorumlarda tepki süresinin hızlı olduğu konsol bağlamak için ideal bir tv olduğu yazıyor. Kafe için işini görür diye düşünüyorum. TAbi ben bu tvyi hiç test etmedim sadece yorumlara baktım. İps panel yokmuş buda görüş açısının azalması demek yani yanlardan bakınca görüntüde solma meydana gelebilir. TAbi oyuncular karşıdan bakacağı için sorun olmaz.

Bazı yorumlarda enerji tüketiminin fazla olduğu faturayı kabarttığı yazıyor. Teknik özelliklerde 160 watt yazıyor ama led tvnin 160 watt harcaması neredeyse imkansız birşeydir. Bence teknik özellikler kısmına yanlış yazmışlardır. GEnelde 42 inç led 50-75 watt civarı harcar

Yinede almayı kafana koymuşsan , 1 adet al iyice tvyi test et beğenirsen toplu alım yaparsın. Tvyi internetten alırsan beğenmezsen kolayca iade etme şansın var. Bu tarz tvlerde önemli olan tepki süresi yani input lag değerinin düşük olması önemlidir. Sonuçta bu tvde film izlenmeyecek kafe tvsi olacak devamlı oyun oynanacak.

Birde bunda uydu alıcı vss yokmuş zaten tv izlemeye gerek yok konsola bağlı olacak ama yinede bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE73ABCD2 -- 9 Haziran 2015; 16:44:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yorumlarda tepki süresinin hızlı olduğu konsol bağlamak için ideal bir tv olduğu yazıyor. Kafe için işini görür diye düşünüyorum. TAbi ben bu tvyi hiç test etmedim sadece yorumlara baktım. İps panel yokmuş buda görüş açısının azalması demek yani yanlardan bakınca görüntüde solma meydana gelebilir. TAbi oyuncular karşıdan bakacağı için sorun olmaz.

Bazı yorumlarda enerji tüketiminin fazla olduğu faturayı kabarttığı yazıyor. Teknik özelliklerde 160 watt yazıyor ama led tvnin 160 watt harcaması neredeyse imkansız birşeydir. Bence teknik özellikler kısmına yanlış yazmışlardır. GEnelde 42 inç led 50-75 watt civarı harcar

Yinede almayı kafana koymuşsan , 1 adet al iyice tvyi test et beğenirsen toplu alım yaparsın. Tvyi internetten alırsan beğenmezsen kolayca iade etme şansın var. Bu tarz tvlerde önemli olan tepki süresi yani input lag değerinin düşük olması önemlidir. Sonuçta bu tvde film izlenmeyecek kafe tvsi olacak devamlı oyun oynanacak.

Birde bunda uydu alıcı vss yokmuş zaten tv izlemeye gerek yok konsola bağlı olacak ama yinede bilgin olsun.

ANLADIM HOCAM TŞKLER.NETTE DEVREN SATILIK PS3&PS4 CAFELER VAR.BURDAN İKİNCİ EL TV VE PS3&PS4 ALMAK NE KADAR MANTIKLI?HEM HARCAYACAĞIM PARAYI BİRAZ DAHA DÜŞÜRMÜŞ OLURUM HEM DE HAZIR SİSTEMLE ALMIŞ OLURUM.BİR KAÇ İLAN DİKKATİMİ ÇEKTİ.BÖYLE ALACAK OLURSAM TVLERDE VE PS3 KONSOLLARDA NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM ACABA.SLİM ULTRA SLİM VB BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ DEĞİŞİYOR.KIRILABİLİR OLMASI YA DA OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ Mİ?KISACASI TUFAYA GELMEMEK İÇİN NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM

güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm27

quote:

ANLADIM HOCAM TŞKLER.NETTE DEVREN SATILIK PS3&PS4 CAFELER VAR.BURDAN İKİNCİ EL TV VE PS3&PS4 ALMAK NE KADAR MANTIKLI?HEM HARCAYACAĞIM PARAYI BİRAZ DAHA DÜŞÜRMÜŞ OLURUM HEM DE HAZIR SİSTEMLE ALMIŞ OLURUM.BİR KAÇ İLAN DİKKATİMİ ÇEKTİ.BÖYLE ALACAK OLURSAM TVLERDE VE PS3 KONSOLLARDA NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM ACABA.SLİM ULTRA SLİM VB BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ DEĞİŞİYOR.KIRILABİLİR OLMASI YA DA OLMAMASI ÇOK ÖNEMLİ Mİ?KISACASI TUFAYA GELMEMEK İÇİN NELERE DİKKAT ETMEM LAZIM

konsolları sadece PS4 alacağın için böyle bir durum olmaz. PS4'ün başka modeli yok, hepsi aynı.

PS3'e gerek yok.

• Bizim buradaki ps kafeden yola çıkarak tavsiyede bulunayım

Bence 1-2 tane ps3 yeter kalanlarını ps4 al
    7 fifa- 7 pes - 5 nba alman yeter bence genelde hepsini aynı anda oynamazlar onun yanına diğer oyunlardan 1 tane alsan yeterli müşterilere göre arttırırsın istersen mortal kombat falan
    Yaz geldiği için klima koymanı tavsiye ederim
    Kollardaki r-l için koruyucu al bence yoksa soyanlar falan oluyor
    Birde çikolata-su-ice tea falan koyabilirsin bi mini bara
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.