Telefonu emekli edince yeni bir tane daha almak istemedim yüksek bütçe ayırmam gerektiğinden. Tabletlere bakındım çok iyi geldi büyük ekran vs. den dolayı. Fakat nasıl bir bütçe ayırmam gerektiğini bilemiyorum. Yapacağım iş 3G den internet (DH , Haberler , Maçkolik, Youtube vs.) , Oyun ve film. Bunlar için hangi bütçeden başlamam ve nasıl bir tablet almam gerektiğini size sormak istedim. Kafama takılan sorulardan biri sitelerde modellere bakarken çoğu tablette 3G göremedim. Neyse sorumu yönelttim sanırım
Yok mu yorum?
Merhaba ben de 3G'li ve telefon özelliği olan Ainol Novo Numy AX1 almaya karar verdim. Birçok yerde Bayram'dan sonra satılmaya başlanacak. Ama ben erken alabilmek içinwww.teknolojigemisi.com sitesinden alacağım. Fiyatı 450 TL.
Bir de Turkcell ve Vodafone'da satılan Huawei Youth 7'' var. Onun da fiyatı 329-340 TL. arası birşey. Onda da telefon görüşmesi var ama mikrofon olmadığı için hoparlör açık veya kulaklık ile konuşulabiliyormuş. Ainol Numy ise baya telefon niyetine kullanılabiliyor hem de çift sim kartlı.
Bir de Piranha Aristo II var. Onda da telefon özelliği var diye biliyorum. Bu üçünü bir araştır istersen. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
kaliope
kullanıcısına yanıt
Güzel bir ürüne benziyor söylediğiniz. Gold satacak sanırım. 3G li tabletlerin yüksek bütçeden başladığını düşündüm ama uygunmuş bu. MicroSD ve 4.2.2 olması artıları var fakat oyunda vs. sıkıntı çıkarır mı acaba? Yoksa bütçemi arttımayı düşünüyorum Nexus 7 2013 modelinin 3G li modeline (varsa) ya da Note 8.0 a bakmayı düşünüyordum
www.youtube.com da Ainol Novo Numy AX1 diye aratın videoları izleyin. Bence oyun performansını beğeneceksiniz. Benim için yeterli en azından.
hocam öncelikle amaçlarınızı yazmışsınız iyi ama max bütçeyi de belirtseydiniz keşke :) arkadaş hep konuşma özelliği olan tabletler önermiş ama ilk mesajınızda ben öyle bir durum gözlemlemediğim için 3g'ye sahip bir tablet önereceğim..
artes q1003 (3g li versionu da var 3gsiz de var fiyatlardan anlarsınız zaten 3gli=700 civarı 3g siz =570 civarı...)