Şimdi Ara

Nasıl bu hale geldi , Sevilen fenerbahçe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1996 - 2008 yıllarına kadar fenerbahçeye o kadar sempatim vardı ki çok severdim , Desteklerdim severdim tek ben böyle değildim fenerbahçe cidden çok seviliyordu hani halkın takımı fenerbahçe diyolardı ya cidden öyleydi. Şimdi bakıyorum her gidilen deplasmanda aleyhine pankartlar açılan , hakaretler edilen takıma döndü fenerbahçe. Bazen eski arkadaşlar konuşuyorum 2006 - 2008 gibi az fenerli arkadaşımla beraber maç izlemedik. Şuan insanlar o kadar nefret duyar hale gelmiş ki yani aziz yıldırım , emre, volkanı birilerinin eline versen gözünü kırpmadan öldürücek kadar kin tutmuşlar. Fenerbahçe bir zamanlar gerçekten oyuncuları ile çok sempatik bi klüptü Bir gs'li nin alex , deivid forması giydiği zamanları hatırlıyorum şuan cinayet sebebi gibi görünüyor bu olaylar. Bu fenerbahçeyi nasıl bu hale getirdiler sizce ?

Ben bir galatasaraylı olararak şu 6 7 yıldaki fenerbahçe değişimini hayretle izliyorum , Halkın takımı fenerbahçe nasıl bu kadar antipatik bi hale geldi.

•  Nasıl bu hale geldi , Sevilen fenerbahçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz Yıldırım tesislesme acisindan cok sey kazandirsada manevi olarak cok sey kaybettirdi.

Nerede o yesilcam filmlerine konu olan halkin takimi fb

• Meyve veren agac taslanir hatta bu agac Turkiyede ise kazma kurek testere ile saldirirlar. Fenerbahce herzaman halkin takimiydi halende oyle bireyleri sevmiyoruz ki biz renklere armaya sevgimiz. Ve Aziz Yildirima ragmen etik degerlere bagli olan nadir kluplerdendir Fenerbahce. Avrupa seruveni baslasin gene anlarsiniz halkin takimini...

• 3 Temmuz kumpası kuruldu dimdik ayaktayız, geçen sene şampiyon olduk. Hamsi sezonu kapalıyken avlanmadan duramayan holiganın teki otobüsümüze ateş etti yine dimdik ayaktayız ve sezon sonu 4. yıldızı takacağız. Sakalımızı her kestiklerinde daha gür çıktık, kenetlenip bir olduk. Birliğimizi çekemeyenlerin nefret etmesi normal. Sezon sonunda 4 yıldızlı formamızla her yerde gezdiğimizde daha fazla nefret edeceksiniz, bu daha hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

3 Temmuz kumpası kuruldu dimdik ayaktayız, geçen sene şampiyon olduk. Hamsi sezonu kapalıyken avlanmadan duramayan holiganın teki otobüsümüze ateş etti yine dimdik ayaktayız ve sezon sonu 4. yıldızı takacağız. Sakalımızı her kestiklerinde daha gür çıktık, kenetlenip bir olduk. Birliğimizi çekemeyenlerin nefret etmesi normal. Sezon sonunda 4 yıldızlı formamızla her yerde gezdiğimizde daha fazla nefret edeceksiniz, bu daha hiç.

Başlığın cevabını bu arkadaşımız vermiş.Yazdıklarını kastetmiyorum tavrı herşeyi anlatıyor..
  • Eeee kolay değil...Her alanda şampiyonluklar, yıldız ünlü oyuncular, skonomik gücü, tesisleri, 15 senedir yenilmeme vs vs AY bahanesi sadece...3 temmuz kurgusu olmasa çok başka yerdeydik şimdi..Niang i lugano su alex iyle dağıtıyorduk geleni gideni...Niye sevesin böyle bir kulübü rakip olarak ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunlar neden bu hale geldi?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenerliler saçmalamaya devam ediyor. aziz volkan emre nin ruhu bunlara sinmiş
  • Feneri cekemiyorsunuz ondan diyen fenerli arkadaşlarım her deplasmanda yuhalaniyorsunuz anadolu klupleri sizi niye çekememezlik yapsın

• sebebi imzamda

aziz falan diyenlere bakmayin onlar ali sen doneminde de sevmiyordu, ali koc gelse yine sevmeyecekler. sevmesinler de. fenerbahceye fenerbahceliler yeter

• yaşınız tutmaz belki ali şenin başkan olduğu dönemlerde rakip takım taraftarları hep "ali şen yüzünden fenerbahçe'yi sevmiyorum" derdi. şimdi de aynı bahane. başkanları yönetimleri bahane etmeyin. fenerbahçe kompleksi var sizde. he eğer dersen başkan ve yönetimlerin hiç mi rolü yok tabi ki var mesela süleyman seba. beşiktaşı o dönem herkesin sevmesinin sebebi süleyman seba idi. kaldı ki fenerbahçe başkanının biraz güçlü sert otoriter olması gerekir. sanırım dünya tarihinde fenerbahçe'nin yaşadığını hiçbir takım yaşamamış kurulan kumpaslar hiçbir takımın başına bu derece gelmemiştir. aziz yıldırım değil de başka bir başkan olsaydı şu an fenerbahçe kalmazdı ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yaşınız tutmaz belki ali şenin başkan olduğu dönemlerde rakip takım taraftarları hep "ali şen yüzünden fenerbahçe'yi sevmiyorum" derdi. şimdi de aynı bahane. başkanları yönetimleri bahane etmeyin. fenerbahçe kompleksi var sizde. he eğer dersen başkan ve yönetimlerin hiç mi rolü yok tabi ki var mesela süleyman seba. beşiktaşı o dönem herkesin sevmesinin sebebi süleyman seba idi. kaldı ki fenerbahçe başkanının biraz güçlü sert otoriter olması gerekir. sanırım dünya tarihinde fenerbahçe'nin yaşadığını hiçbir takım yaşamamış kurulan kumpaslar hiçbir takımın başına bu derece gelmemiştir. aziz yıldırım değil de başka bir başkan olsaydı şu an fenerbahçe kalmazdı ortada.

ikiyuzluluk surda. fenerbahce taraftari unal aysali sevmez. adim basi fenerbahce hakkinda konusur. ama duygun yarsuvati sever. cunku isine bakar. ama arkadaslara gore unal aysal basarili oldugu icin sevilmez, duygun yarsuvat fb ajanidir. sanki su an lider fenerbahceymis gibi. aynisi fb icin gecerli degildir ama. aziz yildirimin sevilmeme sebebi tamamen kendisinin seytan olmasidir. ben de desem ki gs nin battigi bjk nin feda dedigi seneler fb nin dimdik durmasi olabilir mi? hayir derler.

aslinda cogu sey ortada. kendileri de hicbir zaman centilmen baskan istemiyorlar. aziz yildirima centilmen demiyorum. ama bu adam aysal haric diger gs baskanlariyla iyi gecindi. tesaduf ki gs taraftari da aysali seviyor otekileri sevmiyor. kendileri de sert, centilmen olmayan baskan istiyorlar. ama sadece gs icin istiyorlar. fb basinda maa gibi uysal biri olsun ki tff de yaptigi gibi eline vurup ekmegimi alsinlar fenerbahcenin. aziz yildirimin gsli klonunu yap en cok galatasaraylilar sevinir. cunku hepsi aziz yildirima yakin derecede fanatik

• Çekemeyen uydu taksın (anten yetersiz kalır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Meyve veren agac taslanir hatta bu agac Turkiyede ise kazma kurek testere ile saldirirlar. Fenerbahce herzaman halkin takimiydi halende oyle bireyleri sevmiyoruz ki biz renklere armaya sevgimiz. Ve Aziz Yildirima ragmen etik degerlere bagli olan nadir kluplerdendir Fenerbahce. Avrupa seruveni baslasin gene anlarsiniz halkin takimini...

Etık degerler mı ? Yuh dıyorum yanı ?
    Takımında emre var volkan var her mac kufur gırla gıdıyor. Baskanın sıkeden yargılanıyor. Ama sen etık degerlerı en saygılı kulupsun. Yuh dıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fb yi daum zamaninda cok severdim. Maclari inanilmaz zevkliydi alex tuncay nobre hojdonk o zamanlar cok sempatikti takım.

• 30 yaşındayım yaklaşık 8 yaşından bu yana galatasaray taraftarıyım ömrümün hiç bir safhasında fenerbahçe'ye bir sempati duymadım.

• Yaptığın onca şeye rağmen çıkıp " FB düşmanları" diye lafa başlarsan, yukarıdakiler gibi fb taraftarları yetiştirisin ancak. Olay çok basit.

Şimdiherşeyi A.Yıldırım'a bağlıyorsunuz diyeceksiniz ama , 98 yılından fb nin başına geçtikten sonra sözde "Türk Futbolu" özde " FB şampiyon olsunda ne olursa olsun" kafa yapısı ile sistematik olarak Futbol zevkimizin içine etti. Tarihin en başarılı Federasyon Başkanını sadece Galatasaraylı diye göndermek için yaptığı kulislerde başarı sağladıktan sonra futbolun geldiği nokta ortada. gücü kazandıktan sonra kendi kurduğu disiplin kurulları, etik kurulları, siyasete yakınlıktan dolayı şikeden ceza almama gibi davranışları millet görüyor ve antipati besliyor, tabi Fb taraftarına göre bunlar Fb düşmanlığı ya yersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

Nasıl bu hale geldi , Sevilen fenerbahçe.

Gülücük herşeyi net anlatmış

Tek sebep bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Meyve veren agac taslanir hatta bu agac Turkiyede ise kazma kurek testere ile saldirirlar. Fenerbahce herzaman halkin takimiydi halende oyle bireyleri sevmiyoruz ki biz renklere armaya sevgimiz. Ve Aziz Yildirima ragmen etik degerlere bagli olan nadir kluplerdendir Fenerbahce. Avrupa seruveni baslasin gene anlarsiniz halkin takimini...

Etık degerler mı ? Yuh dıyorum yanı ?
    Takımında emre var volkan var her mac kufur gırla gıdıyor. Baskanın sıkeden yargılanıyor. Ama sen etık degerlerı en saygılı kulupsun. Yuh dıyorum.

Ya etik değerler lafına bjklılar bişey yazsa anlarımda bir gsli olarak hangi yüzle yorum yapıyosun.

Zamanında efsane adamınız diye adlandırdığınız hasan şaşınız doping yaptı be. Sahaya başka adamın formasıyla basketbolcu sokmadınızmı ? Komik olmayın. Emre volkan tamam terbiyesiz.bende sevmem ama. İlk başta kendi adamlarını irdelede bize bok atmaya kalk

• Ali şen döneminde sanki çok seviyorlardı. 3büyük kulup birbirini sevmiyor. Anca çıkarları çakışırsa ufak bir birliktelik oluyor.

Anadolu kulupleride sanki fener dışındaki kuluplere gül atıyorda feneri yuhluyor.

Fenerbahçe masum hatasız demiyorum ama bu kirli futbol aleminde en az fener katar suçlu birçokları varkn her olayda fenere vuruyorlar.
    Elimizdeki malzeme buyken bu tarz yönetim dışında bir yönetim yapmak aptallıktır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.