Şimdi Ara

Nasıl bu hale geldi , Sevilen fenerbahçe. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

yaşınız tutmaz belki ali şenin başkan olduğu dönemlerde rakip takım taraftarları hep "ali şen yüzünden fenerbahçe'yi sevmiyorum" derdi. şimdi de aynı bahane. başkanları yönetimleri bahane etmeyin. fenerbahçe kompleksi var sizde. he eğer dersen başkan ve yönetimlerin hiç mi rolü yok tabi ki var mesela süleyman seba. beşiktaşı o dönem herkesin sevmesinin sebebi süleyman seba idi. kaldı ki fenerbahçe başkanının biraz güçlü sert otoriter olması gerekir. sanırım dünya tarihinde fenerbahçe'nin yaşadığını hiçbir takım yaşamamış kurulan kumpaslar hiçbir takımın başına bu derece gelmemiştir. aziz yıldırım değil de başka bir başkan olsaydı şu an fenerbahçe kalmazdı ortada.

ikiyuzluluk surda. fenerbahce taraftari unal aysali sevmez. adim basi fenerbahce hakkinda konusur. ama duygun yarsuvati sever. cunku isine bakar. ama arkadaslara gore unal aysal basarili oldugu icin sevilmez, duygun yarsuvat fb ajanidir. sanki su an lider fenerbahceymis gibi. aynisi fb icin gecerli degildir ama. aziz yildirimin sevilmeme sebebi tamamen kendisinin seytan olmasidir. ben de desem ki gs nin battigi bjk nin feda dedigi seneler fb nin dimdik durmasi olabilir mi? hayir derler.

aslinda cogu sey ortada. kendileri de hicbir zaman centilmen baskan istemiyorlar. aziz yildirima centilmen demiyorum. ama bu adam aysal haric diger gs baskanlariyla iyi gecindi. tesaduf ki gs taraftari da aysali seviyor otekileri sevmiyor. kendileri de sert, centilmen olmayan baskan istiyorlar. ama sadece gs icin istiyorlar. fb basinda maa gibi uysal biri olsun ki tff de yaptigi gibi eline vurup ekmegimi alsinlar fenerbahcenin. aziz yildirimin gsli klonunu yap en cok galatasaraylilar sevinir. cunku hepsi aziz yildirima yakin derecede fanatik

Tam tersi. Galatasaray taraftarı dinsizin hakkından imansız gelir dedi ve Aysal'a güvendi. Aysal'dan yediği ayarları hiçbir başkandan yememiştir.

Fenerbahçe bünyesinde türkiyenin futbolda en sevilmeyen 2 adamını barındırıyor; Aziz Yıldırım ve Emre B.

Tribünlerde şiddet bu kadar yoğunlaştıysa sebebi Aziz Yıldırım'ın geldiğinden beriki nefret söylemleridir.

Kendisinin yaptıkları herhangi bir Galatasaray başkanının başına gelse bizim liseliler adamı asardı. Fenerbahçe'de aksine ödüllendirildi. Öyle ya da böyle bu adam size o lekeyi bulaştırdı, hala nasıl barındırılabiliyor inanılır gibi değil. Türkiye'den başka bir ülkede de böyle bir şeye rastlanmaz herhal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim yine fb ve fbilere on yargim yok olamaz ofa bizim kulupkerimizden biri ama yoneticileri lokal ve gunluk basarilar icin o kadar zarar verdiki bunu fb camiasi orta ve uzun vadede anlicak

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

yaşınız tutmaz belki ali şenin başkan olduğu dönemlerde rakip takım taraftarları hep "ali şen yüzünden fenerbahçe'yi sevmiyorum" derdi. şimdi de aynı bahane. başkanları yönetimleri bahane etmeyin. fenerbahçe kompleksi var sizde. he eğer dersen başkan ve yönetimlerin hiç mi rolü yok tabi ki var mesela süleyman seba. beşiktaşı o dönem herkesin sevmesinin sebebi süleyman seba idi. kaldı ki fenerbahçe başkanının biraz güçlü sert otoriter olması gerekir. sanırım dünya tarihinde fenerbahçe'nin yaşadığını hiçbir takım yaşamamış kurulan kumpaslar hiçbir takımın başına bu derece gelmemiştir. aziz yıldırım değil de başka bir başkan olsaydı şu an fenerbahçe kalmazdı ortada.

ikiyuzluluk surda. fenerbahce taraftari unal aysali sevmez. adim basi fenerbahce hakkinda konusur. ama duygun yarsuvati sever. cunku isine bakar. ama arkadaslara gore unal aysal basarili oldugu icin sevilmez, duygun yarsuvat fb ajanidir. sanki su an lider fenerbahceymis gibi. aynisi fb icin gecerli degildir ama. aziz yildirimin sevilmeme sebebi tamamen kendisinin seytan olmasidir. ben de desem ki gs nin battigi bjk nin feda dedigi seneler fb nin dimdik durmasi olabilir mi? hayir derler.

aslinda cogu sey ortada. kendileri de hicbir zaman centilmen baskan istemiyorlar. aziz yildirima centilmen demiyorum. ama bu adam aysal haric diger gs baskanlariyla iyi gecindi. tesaduf ki gs taraftari da aysali seviyor otekileri sevmiyor. kendileri de sert, centilmen olmayan baskan istiyorlar. ama sadece gs icin istiyorlar. fb basinda maa gibi uysal biri olsun ki tff de yaptigi gibi eline vurup ekmegimi alsinlar fenerbahcenin. aziz yildirimin gsli klonunu yap en cok galatasaraylilar sevinir. cunku hepsi aziz yildirima yakin derecede fanatik

Tam tersi. Galatasaray taraftarı dinsizin hakkından imansız gelir dedi ve Aysal'a güvendi. Aysal'dan yediği ayarları hiçbir başkandan yememiştir.

Fenerbahçe bünyesinde türkiyenin futbolda en sevilmeyen 2 adamını barındırıyor; Aziz Yıldırım ve Emre B.

Tribünlerde şiddet bu kadar yoğunlaştıysa sebebi Aziz Yıldırım'ın geldiğinden beriki nefret söylemleridir.

Kendisinin yaptıkları herhangi bir Galatasaray başkanının başına gelse bizim liseliler adamı asardı. Fenerbahçe'de aksine ödüllendirildi. Öyle ya da böyle bu adam size o lekeyi bulaştırdı, hala nasıl barındırılabiliyor inanılır gibi değil. Türkiye'den başka bir ülkede de böyle bir şeye rastlanmaz herhal.

Nasil barindirdiklari gün gibi ortada.Adam parayla yonetim kurulunu satin aldi , alamadiklarini ve karisisinda duranlari binbir turlu yalan dolanlarla ve tuzuk degisiklikleriyle kulupten ihrac etti.

Sikeden iceri girdi , ciktiginda da her seferinde mok attigi malum taraftar gruplarina para vererek omuzlarda karsilatti kendisini.Sahenk medyasini kullanarak kamuoyunda magdurum dusuncesi yaratarak sucsuz gunahsiz onbinlerce Fb taraftarini kandirdi yuruyus yaptirdi.

Ben sike davasinda tapelere vs asla inanmiyorum.Polislerin cumleleri kesip kesip sike cumlesi kurdugunu , savcinin tehtit ederek istedigi ifadeyi verdirttigi bi dava bu.Ama Aziz yildirimin savunmasini okuyan ne mok yedigini anlar.Ben azizin savunmasina kadar sike yapmadik dedim ama savunmayi okudugum gibi butun destegimi cektim.

Kimsede benim Fb liligimi sorgulayacak vaziyette ve pozisyonda degil.Tartismam bile taraftarligimi kimseyle.O sene sike yapildi ama ssdece biz degil malum takimda fazlasiyla yapti.Onlarin nasil ve hangi dumenlerle aklandigini gorduk zaten.

Malum takimla ilgili bosu bosuna alinti yapip kimse cevap vermesin zamaninda cok tartistik konustuk ayni seyleri yazamayacagim tekrar tekrar.Cok isteniliyorsa o sene iptal edilsin ama malum takim dahil kimsenin o kupayi bizden alip onlara verecek yuregi yok.Ben bunu olumune savunurum bir tek bu konuda taviz vermem geri kalanlari yazdim zaten yukarida.

Bu takimin kurtulusu Ali koc veya Saadettim saran gibi baska ve Volkan balli , Hakan Bilal Kutlualp gibi yoneticilerdir.Az kaldi 2 3 seneye kurtulacagiz bu Aziz yildirimdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

quote:

quote:

Nasil barindirdiklari gün gibi ortada.Adam parayla yonetim kurulunu satin aldi , alamadiklarini ve karisisinda duranlari binbir turlu yalan dolanlarla ve tuzuk degisiklikleriyle kulupten ihrac etti.

Sikeden iceri girdi , ciktiginda da her seferinde mok attigi malum taraftar gruplarina para vererek omuzlarda karsilatti kendisini.Sahenk medyasini kullanarak kamuoyunda magdurum dusuncesi yaratarak sucsuz gunahsiz onbinlerce Fb taraftarini kandirdi yuruyus yaptirdi.

Ben sike davasinda tapelere vs asla inanmiyorum.Polislerin cumleleri kesip kesip sike cumlesi kurdugunu , savcinin tehtit ederek istedigi ifadeyi verdirttigi bi dava bu.Ama Aziz yildirimin savunmasini okuyan ne mok yedigini anlar.Ben azizin savunmasina kadar sike yapmadik dedim ama savunmayi okudugum gibi butun destegimi cektim.

Kimsede benim Fb liligimi sorgulayacak vaziyette ve pozisyonda degil.Tartismam bile taraftarligimi kimseyle.O sene sike yapildi ama ssdece biz degil malum takimda fazlasiyla yapti.Onlarin nasil ve hangi dumenlerle aklandigini gorduk zaten.

Malum takimla ilgili bosu bosuna alinti yapip kimse cevap vermesin zamaninda cok tartistik konustuk ayni seyleri yazamayacagim tekrar tekrar.Cok isteniliyorsa o sene iptal edilsin ama malum takim dahil kimsenin o kupayi bizden alip onlara verecek yuregi yok.Ben bunu olumune savunurum bir tek bu konuda taviz vermem geri kalanlari yazdim zaten yukarida.

Bu takimin kurtulusu Ali koc veya Saadettim saran gibi baska ve Volkan balli , Hakan Bilal Kutlualp gibi yoneticilerdir.Az kaldi 2 3 seneye kurtulacagiz bu Aziz yildirimdan.

Hocam ben Türkiye'de kolay kolay şike işlerine bulaşmadım diyecek bir kulüp olduğunu düşünmüyorum. Keza Trabzonspor da dahil. Fenerbahçe sadece radara yakalandı. Ancak sadece bunla kalsa anlarım. Paralı askerlere daha sonra paralı köpekler dedi, stada sokmam dedi, hakem odaları bastı, maç ortasında eline mikrofon alıp konuşmaya başladı, cemaatle devlet arasında gidip geldi, silah ihalelerinden ismi çıktı falan saymakla bitmez.

Adam başkan değil de kulübün sahibi gibi. O istemezse gitmez, o istemezse Fenerbahçe'de taş bile yerinden kıpırdayamaz. Kendi diktatörlüğünü kurdu.

Ben hiç duymuyorum genel kurullarda, kongrelerde Aziz Yıldırım'ı eleştiren biri olsun. Olanı da zaten külüpten ihraç ediyor.

Şuan sadece başarı odaklı olan taraftar bu yolda her şeyin mübah olduğuna inanan Aziz Yıldırım'ı destekliyor ama bu doğru değil.

Aziz Yıldırım sokmadı mı taraftarların arasına nifak tohumlarını ah ah...

• Bu arada GS çok sevilen takımmış gibi bir tavır var, oda ayrı konu
  • kardeş trabzonlular eskiden de bizim otobüsü taşlıyorlardı bana şimdi link aratma bir defasında hocaya taş geldi maç esnasında takımı çektik 3-0 mağlup sayıldık
  • Hiç sevmezdim öyle devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkiye nin en buyuk kulubu olmak kolay degil.

• Kişileri bahane etmeye gerek yok.Emre Volkan bugun var yarın yoklar.

Fenerbahce cogunlukla ligde 1-2 sıra içinde oldugu için diger takımların en büyük rakibi konumundalar.Beşiktaşında ,Galatasarayında Trabzonunda en büyük rakibi Fenerbahcedir.
    Anadolu takımlarına gelince genelde 2.takımları yine 4 büyüklerden olustugu için tepki gösteriliyor.Kayseri de Manisa da vb tepki gösterenler Kayserisporlumu yoksa içlerindeki Galatasaraylılar vb takım tutanlar mı ?
    Bursa ve Eskişehirsporu ayrı tutuyorum onlar zaten Istanbula karşı.
  • ''Türkiye'de meyve veren ağaç taşlanır''

Aziz Yıldırım'ın ve Fenerbahçe'nin sevilmemesinin nedeni budur

Ayrıca ''Bir ülkede en sevilmeyen takım hangisi ise o ülkenin en iyi takımı o'dur''

-Maradona :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda yok fenerbahçe çok başarılı o yüzden çekemiyorlar yok meyve veren ağaç taşlanır tarzı yorumlar yapan fenerbahçe taraftarı ve son yıllarda şike sorusturmasından sonra fenerbahçe yönetiminin ülke futboluna ektiği nefret tohumları yüzünden sevilmiyor. Ayrıca merak ediyorum fenerbahçe kadıköydeki derbi galibiyetleri hariç bu ülkeye galatasaraydan fazla ne meyve vermiş o da tartışılır. Bunu fenerbahçe başarısızdır anlamında demiyorum ama madem meyve veren siz taşlayan biziz gelin karşılaştıralım avrupaysa avrupa yıldızsa yıldız koyun istatistikleri tartışalım buyrun. Adam diyor ki dünya yıldızlarını getirdik nefret etmesinler de ne yapsınlar hede hödö. Drogbanın sizin takımınız kadar şampiyonlar ligi golü var onu ne yapacağız. Hak edene hak ettiği yerde hakkını vereceksin. Fenerbahçe de Galatasaray da bu ülkenin büyük kulüpleri ve ikisinden biri olmadan türk futbolu olmaz. Ama sizin bu kibriniz, yönetenler ve yönetim şekli değişmedikçe bu kin ve nefretin sonu gelmeyecek. Sonu kazasız belasız hayırlı olur umarım

• Ben şu en sevilmeyen takım en iyisidir mantığını anlamıyorum.Anadolu takımları zaten ilk 3'e oynamıyor ki neden nefret etsin Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan?

Bence nefret etmelerinin en büyük sebepleri fenerlilerin bu konuda olduğu gibi kendini beğenmiş tavırları biz en iyisiyiz vs demeleri ve hiç kimseyle geçinemiyor olmaları.

Bir takımdaki futbolcuların yöneticilerin teknik heyetin vs hal ve tavırları belirler onlara karşı oluşan fikirleri.

Ayrıca sizin mantıkla bakarsak Fenerbahçe ve Beşiktaş son 2-3 sezondur Galatasaray'a karşı ortaklaşa kin besliyor o zaman en iyisi Galatasaray mı oluyor?Bu ligde 3 tane büyük vardır bunlar da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tır.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Beşiktaş'a göre daha iyi olduğu da tartışmaya açık bir konudur.

• şu fenerbahçe sevilmiyor da galatasaray seviliyor izlenimi nerden çıkıyor bilmiyorum. fenerli galatasaraylı beşiktaşlı zaten birbirini sevmez,onu geç zaten. çoğunlukla anadoludaki insanlar çift takım tutarlar bi kendi memleket takımı bi de büyük takımlardan. o sadece memleketin takımını tutan insanlar da 3 büyükleri sevmez zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Meyve veren agac taslanir hatta bu agac Turkiyede ise kazma kurek testere ile saldirirlar. Fenerbahce herzaman halkin takimiydi halende oyle bireyleri sevmiyoruz ki biz renklere armaya sevgimiz. Ve Aziz Yildirima ragmen etik degerlere bagli olan nadir kluplerdendir Fenerbahce. Avrupa seruveni baslasin gene anlarsiniz halkin takimini...

Ne meyve vermişsiniz de taşlamışlar sizi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Meyve veren agac taslanir hatta bu agac Turkiyede ise kazma kurek testere ile saldirirlar. Fenerbahce herzaman halkin takimiydi halende oyle bireyleri sevmiyoruz ki biz renklere armaya sevgimiz. Ve Aziz Yildirima ragmen etik degerlere bagli olan nadir kluplerdendir Fenerbahce. Avrupa seruveni baslasin gene anlarsiniz halkin takimini...

Yaşının yettiği kadar son senelere bak Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içinde mi? Derbileri incele en çok hangi takım kazanmış sonra gel tekrar sor netleşmezse birşeyler...
  • quote:

quote:

quote:

Yaşının yettiği kadar son senelere bak Fenerbahçe şampiyonluk yarışının içinde mi? Derbileri incele en çok hangi takım kazanmış sonra gel tekrar sor netleşmezse birşeyler...

Derbi kazanmışsınız ne olmuş ? Derbiler 6 puan sanki. Doğru sizin mantelitenize göre derbi kazanmak en önemli "meyve vermek"

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar küçük bir takım olduğunuz buradan belli işte biz kupalara meyve derken siz aldığınız maçlara meyve dersiniz çünkü denizli, bursa ve sahanızda şampiyon olan Galatasaray'în size yaşattığı hezimetlerini asla ama asla unutmazsınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

quote:

quote:

Ne kadar küçük bir takım olduğunuz buradan belli işte biz kupalara meyve derken siz aldığınız maçlara meyve dersiniz çünkü denizli, bursa ve sahanızda şampiyon olan Galatasaray'în size yaşattığı hezimetlerini asla ama asla unutmazsınız...

Okudugunu anlama yetenegin kit sanirim bak ne demisim ben yukarda? Sampiyonluk yarisinin icin hep var olan takim hangisi biraz arastir bakalim? Biz heo zirvedeyiz sadece rakipler degisiyor haliyle her degisen rakip bize bileniyor... Neyse vaktime yazik...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

quote:

quote:

quote:

Okudugunu anlama yetenegin kit sanirim bak ne demisim ben yukarda? Sampiyonluk yarisinin icin hep var olan takim hangisi biraz arastir bakalim? Biz heo zirvedeyiz sadece rakipler degisiyor haliyle her degisen rakip bize bileniyor... Neyse vaktime yazik...

sen önce "meyve veren ağaç taşlanır" deyiminin anlamını öğrende sonra insanlara laf sokmaya aklınca ders vermeye çalış, biraz daha az konuşursan cahilliğin belli olmaz ufak bir abi tavsiyesi...

• quote:

Fenerbahcenin ne basarisi var ayiptir sormasi? Fenerin basina ne gelmis, dunyada hicbir takimin basina gelmeyen? Sen cikmissin milliyetcilikle hicbir alakasi olmayan, askerligini yapmamis, Ataturk uzerinden prim yapmaya calisan adam cikip ahkam kesiyor. Hapise girmeden once "basbakanla aramiza kimse giremez diyor" hapise girip ciktiktan sonra ahkam kesiyor. Sizin Alisen de ayni azize benziyordu. " oyle yaparim, boyle yapariz" zannedersin dunyayi azizle Alisen yaratmis.

Hadi ciksin bir Allah'in kulu ben Duygun Yarsuvat'i sevmiyorum desin. Yada biriniz cikin Ibrahim Haciosmanoglunu seviyorum desin. Diyemez !! Hersey ortada, ego sahibi baskanlariniz, baskanlardan beter yoneticileriniz (Basta mahmut uslu) Dunyayi ben yarattim havalarina girmeniz, her takim icin antipatiksiniz. Cunku siz Turkiye degil, fenerbahce cumhuriyetisiniz. Oda nedir bilmiyorum ama..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.