Şimdi Ara

nasıl davranmalıyım (Kız konusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ona kimin şampiyon olduğunu göstermişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Öncelikle; Kasım ayında finallerinin bitmesi biraz garip geldi, vize olmasın o ?

İkinci olarak, yaptığın hiç medeni bir davranış değil (kızın ne giydiğine karışman gibi).

aklım başımda değil ki final minal çokda şeyimde şuanda.
    ayrıca 3 tekila 6 bardak votka içmiş aradım körkütük sarhoş.. hay Allahım gece gece moralini bozuyor yarın sınavım var Rus dilinden sınav falan çalışcak akıl bırakmadı.. Kimin yaptığı daha medeni?
  • o değil de o nası mide ya, valla içebildiyse ben takdir ediyorum kendisini
  • bunla çat çat yapmadıysan hata etmişsin o tavırlardan yollu sonucu çıkıyor. üniv işte koy gitsin ki zaten koymuşssun son mesajla
  • ohooooo hocam, mini demişin, içki demişin, gece demişin, bidaha demişin, e bunlar yeterli değilmi.... ben bile okurken sinirlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

o değil de o nası mide ya, valla içebildiyse ben takdir ediyorum kendisini

hocam güldürdün şu halimde ya

@black_water
    Hocam aşkın gözü kör derler ya öyle işte
  • olum kıza küfür edilirmi manyak. artık bir ilişkin yok.geçmiş olsun.hani giyinmeme karışmazsın demiş ama biraz haksız.kıskanç birisin demek ki karışmısın.

nese geçmiş olsun. birşey yapmana gerek yok
  • kız sen olmadan bara gidiyor.senin gibileri buraya almıyoruz arkadaşım.şikayet ettim seni modlar gelir birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malchik

ohooooo hocam, mini demişin, içki demişin, gece demişin, bidaha demişin, e bunlar yeterli değilmi.... ben bile okurken sinirlendim

hocam aradım saydırıyorum küfür ediyorum. kafası iyi bunun seni seviyorum falan diyo kontörüm bitti yurt dışı olduğumdan çok yazıyo. facede mesaj atım o içtiğin tüm şişeler ........ girsin diye. yazdığı cevaba bak bide;
    sen beni gerçekten seviyomuşsn bugün bunu anladım. Seni seviyorum.sesindeki o tedirginlik aşkım affet sana aşığım ben artık inanıyorum aşkına. Seviyosn sen beni :)
    napcağımım şaşırdım artık kafayı yicem ya

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney

quote:

hocam güldürdün şu halimde ya

@black_water
    Hocam aşkın gözü kör derler ya öyle işte

aman diyim hocam şimdiden dizginle kendini yakınken ayrıl sonra bağlanırsın hayatını karatırsın yazık etme kendine

tmm insanın eşi de alkol kullanıyor olabilir,mini de giyebilir ama o dediğin şartlar altında olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Üniler ve finaller diye yazmanın tek amacı liseli olmadığını göstermek ama davranışların ve tavrın liselilerden beter.

ulan aklımı mı okudun be
  • quote:

quote:

ohooooo hocam, mini demişin, içki demişin, gece demişin, bidaha demişin, e bunlar yeterli değilmi.... ben bile okurken sinirlendim

hocam aradım saydırıyorum küfür ediyorum. kafası iyi bunun seni seviyorum falan diyo kontörüm bitti yurt dışı olduğumdan çok yazıyo. facede mesaj atım o içtiğin tüm şişeler ........ girsin diye. yazdığı cevaba bak bide;
    sen beni gerçekten seviyomuşsn bugün bunu anladım. Seni seviyorum.sesindeki o tedirginlik aşkım affet sana aşığım ben artık inanıyorum aşkına. Seviyosn sen beni :)

bu mesaja göre bilemiyorum ama dediğimde haklıyım sanırım

• quote:

quote:

Bu yaptıklarının üstüne bir de ayran gönüllü olduğu ortaya çıktı. Saflık yapma arkadaş, kaptırma kendini hayatını yaşa...

• quote:

Kamera var mı cam
  • Bir kere arada mesafe varken ilişki olması zor.Senin kız bide barlarda filan takılıyor yol yakınken ayrıl sende yoluna bak oda yoluna baksın.
  • arkadaşım bu kız yollu geçir kıza sonra bay bayy
  • quote:

quote:

Onu sevdiğini , '' o içtiğin tüm şişeler .... girsin '' diye yazınca anlıyorsa ben daha bir şey diyemiyor .. Sevgi anlayışı çok değişikmiş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black jack -- 25 Kasım 2011; 23:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

Vur, geç Ünide açık saçık giyinen, barlarda takılan kız yolludur sakın sevmek gibi bir aptallıkta yapma.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

quote:

Bu yaptıklarının üstüne bir de ayran gönüllü olduğu ortaya çıktı. Saflık yapma arkadaş, kaptırma kendini hayatını yaşa...

Kız:affet beni:) uzmicem artık seni iyiki hayatmdasn. Sevinc kafamı soğuk suya soktu usudm ben özledim seni çok çok çok
    Ben:artık sana güvendiğimi mi düşünüyosun?
    Kız:tek derdim beni gerçekten sevdiğine inanmaktı. Hayal meyal hatırlasmdaum sesini hiç untmicam.. Sen istemesende sevmesende ben sana yeniden yeniden aşığım..

kafamda tilkiler ......... Yarınki sınavımda yalan oldu sınav falan çokda şey yani şuanda. napcağımı bilmiyorum artık

@baris_01
    hocam barda falan takılmıyo normalde dün gitti bi bugünde 2. tamam dün kutlamaya gittilerde bugün niye gittiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerofTheMoney -- 26 Kasım 2011; 0:01:40 >

• oha yıl olacak 2012, hala bu zihniyet kaldı mı ya ? karın mı o senin de kıyafetine karışıyorsun ya da ne yapıp ne yapmayacağına ? bir de üzerine küfretmişsin, aferin gençlik devam edin bu kafayla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.