Şimdi Ara

nasıl davranmalıyım (Kız konusu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bitirmek isteseydin çoktan biterdi, zaten bi acaba bitirsemmi diye düşünürsen sen ayrılsan bile o seni ikna eder ben sana söyliyim, sonra ayrılıp barışma durumu olursa ilişkinin ciddiyeti sarsılır, ayrılık lafı ciddiyetini kaybeder, eğer gerçekten niyetin bu değilse ayrıldık bitti falan deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

oha yıl olacak 2012, hala bu zihniyet kaldı mı ya ? karın mı o senin de kıyafetine karışıyorsun ya da ne yapıp ne yapmayacağına ? bir de üzerine küfretmişsin, aferin gençlik devam edin bu kafayla.

kızla bide aynı ünidesiniz hocam sonuçta çıktığım ya ne var bu zihniyette insan sevdiğini kıskanamaz mı? bence sende bi rahatlık var?

@interrex
    sevdiğimden bitiremiyorum zaten. daha doğrusu son attığım mesajda aşkım yazmış aşkın falan yok artık senin dedim ama. nasıl anlarsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jR.Arrhenius

oha yıl olacak 2012, hala bu zihniyet kaldı mı ya ? karın mı o senin de kıyafetine karışıyorsun ya da ne yapıp ne yapmayacağına ? bir de üzerine küfretmişsin, aferin gençlik devam edin bu kafayla.

her insan senin zihniyetinde olmayabilir.. bu yüzden insanları yargılamamak gerekir.. karısı olmayabilir belki ama insan sevgilisinin mini etekle sokakta dolaşmasını istemeyebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: malchik

ohooooo hocam, mini demişin, içki demişin, gece demişin, bidaha demişin, e bunlar yeterli değilmi.... ben bile okurken sinirlendim

hocam aradım saydırıyorum küfür ediyorum. kafası iyi bunun seni seviyorum falan diyo kontörüm bitti yurt dışı olduğumdan çok yazıyo. facede mesaj atım o içtiğin tüm şişeler ........ girsin diye. yazdığı cevaba bak bide;
    sen beni gerçekten seviyomuşsn bugün bunu anladım. Seni seviyorum.sesindeki o tedirginlik aşkım affet sana aşığım ben artık inanıyorum aşkına. Seviyosn sen beni :)
    napcağımım şaşırdım artık kafayı yicem ya

Bu yaptıklarının üstüne bir de ayran gönüllü olduğu ortaya çıktı. Saflık yapma arkadaş, kaptırma kendini hayatını yaşa...

Kız:affet beni:) uzmicem artık seni iyiki hayatmdasn. Sevinc kafamı soğuk suya soktu usudm ben özledim seni çok çok çok
    Ben:artık sana güvendiğimi mi düşünüyosun?
    Kız:tek derdim beni gerçekten sevdiğine inanmaktı. Hayal meyal hatırlasmdaum sesini hiç untmicam.. Sen istemesende sevmesende ben sana yeniden yeniden aşığım..

kafamda tilkiler ......... Yarınki sınavımda yalan oldu sınav falan çokda şey yani şuanda. napcağımı bilmiyorum artık

@baris_01
    hocam barda falan takılmıyo normalde dün gitti bi bugünde 2. tamam dün kutlamaya gittilerde bugün niye gittiler

Öğrenmen gereken şeylerden biri kızların laflarına kanıp yumuşamaman. Bugun böyle der, 2 gün sonra senden nefret ettiğini söyler :) Abartmıyorum 2 gün bile sürmez dediklerinin tam tersini söylemesi :) Sen kendi mantığını ön plana koy. Sevildiğini görmek isteyen kız kıskandırmak için gidipte gece barlara minilerle gidip sevgilisi uzakteyken dağıtmaz. Sen zaten sevemezsin onu, o orda yollu gibi davranırken. Gider milletle flört eder, millete kendini meze eder sonra da sevgi bekler. Mutsuzlukla kim mutlu olabilmiş? Gerizekalı değilse de her kız bunu bilir yani. Ama çok azı buna göre davranır, hem istediklerini yapıp hayatı yaşama hem de elindekileri kaybetmemek için çok iyi yalan söyleme içgüdüsü vardır bunlarda.

Bu mesajların sebebi de muhtemelen kızın geçmişten çektiği acı var, içince g*tü başı devirmiş duygusallaşmış pek gerçekçi laflar değiller. Devam ederseniz 6 ay çıkar ayrılırsınız, ayrılık olayı da pek hoş olmaz.

Rusyadaki ortamı bırakmaya değmez, senin yerinde olsam var yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 26 Kasım 2011; 0:11:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Öncelikle; Kasım ayında finallerinin bitmesi biraz garip geldi, vize olmasın o ?

İkinci olarak, yaptığın hiç medeni bir davranış değil (kızın ne giydiğine karışman gibi).

aklım başımda değil ki final minal çokda şeyimde şuanda.
    ayrıca 3 tekila 6 bardak votka içmiş aradım körkütük sarhoş.. hay Allahım gece gece moralini bozuyor yarın sınavım var Rus dilinden sınav falan çalışcak akıl bırakmadı.. Kimin yaptığı daha medeni?

Hocam medeniyetle alakası yok onun yaptığı davranışın da, akıllı bir davranış olduğu söylenemez tabi. Sana hak veriyorum; sadece kıyafet konusu için dedim ben

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ohooooo hocam, mini demişin, içki demişin, gece demişin, bidaha demişin, e bunlar yeterli değilmi.... ben bile okurken sinirlendim

hocam aradım saydırıyorum küfür ediyorum. kafası iyi bunun seni seviyorum falan diyo kontörüm bitti yurt dışı olduğumdan çok yazıyo. facede mesaj atım o içtiğin tüm şişeler ........ girsin diye. yazdığı cevaba bak bide;
    sen beni gerçekten seviyomuşsn bugün bunu anladım. Seni seviyorum.sesindeki o tedirginlik aşkım affet sana aşığım ben artık inanıyorum aşkına. Seviyosn sen beni :)

Bu yaptıklarının üstüne bir de ayran gönüllü olduğu ortaya çıktı. Saflık yapma arkadaş, kaptırma kendini hayatını yaşa...

Kız:affet beni:) uzmicem artık seni iyiki hayatmdasn. Sevinc kafamı soğuk suya soktu usudm ben özledim seni çok çok çok
    Kız:tek derdim beni gerçekten sevdiğine inanmaktı. Hayal meyal hatırlasmdaum sesini hiç untmicam.. Sen istemesende sevmesende ben sana yeniden yeniden aşığım..

kafamda tilkiler ......... Yarınki sınavımda yalan oldu sınav falan çokda şey yani şuanda. napcağımı bilmiyorum artık

@baris_01
    hocam barda falan takılmıyo normalde dün gitti bi bugünde 2. tamam dün kutlamaya gittilerde bugün niye gittiler

Öğrenmen gereken şeylerden biri kızların laflarına kanıp yumuşamaman. Bugun böyle der, 2 gün sonra senden nefret ettiğini söyler :) Abartmıyorum 2 gün bile sürmez dediklerinin tam tersini söylemesi :) Sen kendi mantığını ön plana koy. Sevildiğini görmek isteyen kız kıskandırmak için gidipte gece barlara minilerle gidip sevgilisi uzakteyken dağıtmaz. Sen zaten sevemezsin onu, o orda yollu gibi davranırken. Gider milletle flört eder, millete kendini meze eder sonra da sevgi bekler. Mutsuzlukla kim mutlu olabilmiş? Gerizekalı değilse de her kız bunu bilir yani. Ama çok azı buna göre davranır, hem istediklerini yapıp hayatı yaşama hem de elindekileri kaybetmemek için çok iyi yalan söyleme içgüdüsü vardır bunlarda.

Bu mesajların sebebi de muhtemelen kızın geçmişten çektiği acı var, içince g*tü başı devirmiş duygusallaşmış pek gerçekçi laflar değiller. Devam ederseniz 6 ay çıkar ayrılırsınız, ayrılık olayı da pek hoş olmaz.

hocam dediklerinizin hepsi doğru. ama bi kız ağladı mı dayanamıyorum zaten ben off bide aşk var işte o olmasa :/ "ama aşkın falan yok artık" , bidaha mesaj atma falan dedim.. kızın son attıpı mesaj şu şunuda bi yorumla hocam;
    Ben:benm tanıdığım sevdiğim karım olmasını istediğim (isim) bu değildi.olmadı
    Kız:
    sen o kadını öldüreli çok olmuştu ve o kadın hiç güvenmiyodu sana şimdi nasıl yargılıyosn beni.. Ben bugün anladım beni sevdiğini... (daha önce ayrılmıştım mazaretlerle,bana tam güvenmediğini söylüyordu tekrar başladığımızda)
    ben:
    iyi geceler . konuştukça batıyosun sus artık!
    kız:
    seni seviyorum ben herşeyden çok aşkım.keşke şu an kollarında olsam. Özledim seni hemde çok yaa :'(
    ben:
    kollarımda olsaydın seni şuanda boğarak öldürebilirdim. sus artık konusup daha fazla rezil etme kendini?

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle; Kasım ayında finallerinin bitmesi biraz garip geldi, vize olmasın o ?

İkinci olarak, yaptığın hiç medeni bir davranış değil (kızın ne giydiğine karışman gibi).

aklım başımda değil ki final minal çokda şeyimde şuanda.
    ayrıca 3 tekila 6 bardak votka içmiş aradım körkütük sarhoş.. hay Allahım gece gece moralini bozuyor yarın sınavım var Rus dilinden sınav falan çalışcak akıl bırakmadı.. Kimin yaptığı daha medeni?

Hocam medeniyetle alakası yok onun yaptığı davranışın da, akıllı bir davranış olduğu söylenemez tabi. Sana hak veriyorum; sadece kıyafet konusu için dedim ben

anladım hocam..

Ayrıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: interrex

cinsiyetimin "kız" olduğunu ayrıca belirtmeme gerek yok sanırım

Başak Sevişek Mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@baris_01

hocam dediklerinizin hepsi doğru. ama bi kız ağladı mı dayanamıyorum zaten ben off bide aşk var işte o olmasa :/ "ama aşkın falan yok artık" , bidaha mesaj atma falan dedim.. kızın son attıpı mesaj şu şunuda bi yorumla hocam;
    Ben:benm tanıdığım sevdiğim karım olmasını istediğim (isim) bu değildi.olmadı
    Kız:
    sen o kadını öldüreli çok olmuştu ve o kadın hiç güvenmiyodu sana şimdi nasıl yargılıyosn beni.. Ben bugün anladım beni sevdiğini... (daha önce ayrılmıştım mazaretlerle,bana tam güvenmediğini söylüyordu tekrar başladığımızda)
    ben:
    iyi geceler . konuştukça batıyosun sus artık!
    kız:
    seni seviyorum ben herşeyden çok aşkım.keşke şu an kollarında olsam. Özledim seni hemde çok yaa :'(
    ben:
    kollarımda olsaydın seni şuanda boğarak öldürebilirdim. sus artık konusup daha fazla rezil etme kendini?

Kafası güzelken konuşmaya çalışma bile. Hiç gerçekçi değil çünkü. Bende içerken ağlarım sızlarım ama bu böyle düşündüğüm anlamına gelmez.

Kızlara acıma cidden, canın istiyorsa barış kendini kaptırmadan devam et. Ama devlet meselesi haline getirmene gerek yok bunu.

Kızlara acırsan küçük duruma düşüyosun genelde. Bu yazılanları çizilenleri çok duydum ben. Duygusal olarak gelgit yaşarken hepsi böyle konuşur.

Ben de benim kızdan 10 gün önce ayrıldım, ayrılmadan önce telefonuna sürpriz saldırı yapıp mesajlarına baktım, bildiğin bi çocukla flört ediyordu, çocuk seni seviyorumlar bilmem neler yüzlerce kez mesajlaşmışlar. Bana dünya kadar yalan sıktı, konuştuğu kişinin kim olduğu hakkında da yalan söyledi, ayrılmaya kalktım yalvardı yakardı seni seviyorum sensiz ölürüm filan :) Kanser olmasa bırakıp giderdim ama üzüldüm, barıştık ve 2 gün sonra ufak bir hatamdan dolayı beni terketti, benden nefret ettiği söyledi ve o mesajlaştığı çocuğa gitti Ki bizimki 2 seneyi geçmişti yani, sen gelmiş 2 ay diyorsun... Acımak? Allah korusun yok öyle bişey.

Kızlar çok iyi rol yapar, iyi niyetini ve duygularını bencilce kullanır. Ve bir ilişkinin sadece küçük bir kısmında karşılıklı sevgi olur.

Durum bu ancak sen yine de umursamayacaksın bu yazılanları ve kendi istediğini yapacaksın Bu devirde vefalı kız yok, ona göre sev kimi seviyorsan. Seveceksen de kazık yemeye hazır ol, bu kıza benim puanım düşük. Benle çıksa yukarda yazdığım gibi vurup kaçardım.

• sen de kendimi gördüm iyi yapmışsın ktir çekmekle iyi yapmışsın gerçekten söz dinlemeyen kızla işim olmaz zaten her zaman yöneten olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil

sen de kendimi gördüm iyi yapmışsın ktir çekmekle iyi yapmışsın gerçekten söz dinlemeyen kızla işim olmaz zaten her zaman yöneten olacaksın

ah ah içim yana yana..

@DeathWarrior
    adam işi çözmüş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.