Şimdi Ara

nasıl davranmalıyım (Kız konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi kız arkadaşımla 2 aydır çıkıyoruz ama üniler farklı.. Dün bunların finaller bitt işte kutlama yapacaz dedi.belki sınıfça belki sadece kızlarla. Erkekler olursa içmiceksin falan dedim. Neyse 4 kız çıkmışlar dışarı 2 tane bara gitmişler tequila,bira içmişler.. Yine sesimi çıkarmadım. Sonra dönmüş yurda resimleri face'ye atmış (Normalde nete girimiyo laptopu yok ama resim atmaya olunca laptop bulmuş girmiş). Bende gördüm işte kısa kısa giydiği şeyler.. Baya bi laf ettim kız başına bu halde mi djşarı çıkıyosun diye..Bidaha yapmamasını söyledim ama benm giyimime karışamazsın dedi üstüne..Bidaha da mesaj atmadım zaten. bugünde atmadım. günaydın yazmıs öğleden sonra "sanada" diye mesaj attım o kadar.. sonra geldim yurda uyudum yeni kalktım işte. 4 tane mesaj atmıs. cevap vermeyince art arda atmış en sona da cevap yazmıyosun demek biz yine dışarı çıkıyoruz demiş. Akşam yine dışarı çıkmış..bende mesaj attım yine mi dışarı çıktın diye evet aşkım dedi. **ktir git aşkım falan deme dedm saydırdım biraz. Sinirden elim uyuşuyo siz benm yerime olsanız napardınız dh akıl verin :(

• eğer o lafları demişsen bişey yapmana gerek yok artık zaten. bişey düşünmene de gerek yok artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldenflower -- 25 Kasım 2011; 23:05:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldenflower

eğer o lafları demişsen bişey yapmana gerek yok artık zaten. bişey düşünmene de gerek yok artık .
    Vur, geç Ünide açık saçık giyinen, barlarda takılan kız yolludur sakın sevmek gibi bir aptallıkta yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 25 Kasım 2011; 23:06:53 >
  • quote:

eğer o lafları demişsen bişey yapmana gerek yok artık zaten. bişey düşünmene de gerek yok artık .
    İki yokla sonra ayrıl
  • quote:

Ayrıl kurtar kendini.
    Bara gitmeler,içkiler falan.Birde mini etek

Daha açık ne yapmasını bekliyorsun anlamadım.Neyse söylenecek çok şey var.Sen ayrıl

• 2 aydır berabersiniz ve ikinizde olgun insanlarsiniz basta tavrini koyacaktin. Eger hala minilerle dekoltelerle disari cikiyorsa, uyar. Uyarilarina ragmen bunu yapmaya devam ediyorsa kufur etmeden ayril kizdan. Madem goruslerine uymuyor baska bir kiz bulursun. Birilerinle cikmamizin amaci dogru kisiyi bulmak zaten.

Sakın kufur etme. Ozur dile ondan sonra ne yapacaksan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

2 aydır berabersiniz ve ikinizde olgun insanlarsiniz basta tavrini koyacaktin. Eger hala minilerle dekoltelerle disari cikiyorsa, uyar. Uyarilarina ragmen bunu yapmaya devam ediyorsa kufur etmeden ayril kizdan. Madem goruslerine uymuyor baska bir kiz bulursun. Birilerinle cikmamizin amaci dogru kisiyi bulmak zaten.

hocam işte yazdığım mesajı attım ..... git dedim. bu yine seni çok seviyorum falan yazmış sarhoş galiba tahminimce.. bende gözüm döndü birden ;
    sarhoşsun bide demi a*k! ****rim senin aşkıını falan ****r git (isim). bidaha görmek falanda istemiyorum seni! dün izin verdik diye hergün mü çıkmak zorundasın! içimden ne küfürler geçiyo şuanda ama diyemiyorum ********* (isim) ya ben senle evlenmeyi düşünürken senin yaptığın şeye bak bi içki yüzünden!!

• quote:

2 aydır berabersiniz ve ikinizde olgun insanlarsiniz basta tavrini koyacaktin. Eger hala minilerle dekoltelerle disari cikiyorsa, uyar. Uyarilarina ragmen bunu yapmaya devam ediyorsa kufur etmeden ayril kizdan. Madem goruslerine uymuyor baska bir kiz bulursun. Birilerinle cikmamizin amaci dogru kisiyi bulmak zaten.

2 ay olduysa niye bukadar takıyorsun ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerofTheMoney

quote:

hocam işte yazdığım mesajı attım ..... git dedim. bu yine seni çok seviyorum falan yazmış sarhoş galiba tahminimce.. bende gözüm döndü birden ;
    sarhoşsun bide demi a*k! ****rim senin aşkıını falan ****r git (isim). bidaha görmek falanda istemiyorum seni! dün izin verdik diye hergün mü çıkmak zorundasın! içimden ne küfürler geçiyo şuanda ama diyemiyorum ********* (isim) ya ben senle evlenmeyi düşünürken senin yaptığın şeye bak bi içki yüzünden!!

Hacı yapma etme, 2 aylık kız ne evlenmesi

• quote:

Yahu koıcamn insan nesini uyaracak.böyle birşeyi kız kendi düşünemiyorsa erkek söylese ne olacak.Taşıma suyla değirmen dönmez verme akıldan da bir halt olmaz.O kızdan ne anne olur ne evine kadın.Koluna takıp süs niyetine gezdireceksin arada bir çakacaksın.canın sıkılınca ya o seni tada sen onu kapının onüne koyacaksın.
  • quote:

quote:

En iyisini yapmışsın dostum

• Evlilik dogru insani bulmakla gerceklesir. Kiminle ciktigi belli olmayan, ictikten sonra ne yaptigindan haberin olmadigi, sevmedigin halde miniler giyen bir kizla evlilik dusunulmez su an icin. Kız belli ki hayatini yasiyo, fedakar degil. Sen de oyle ol. Cık her gece avlanmaya ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

quote:

Hacı yapma etme, 2 aylık kız ne evlenmesi

Alıntıları Göster
    cool story bro.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultramarine caeruleum

quote:

Yahu koıcamn insan nesini uyaracak.böyle birşeyi kız kendi düşünemiyorsa erkek söylese ne olacak.Taşıma suyla değirmen dönmez verme akıldan da bir halt olmaz.O kızdan ne anne olur ne evine kadın.Koluna takıp süs niyetine gezdireceksin arada bir çakacaksın.canın sıkılınca ya o seni tada sen onu kapının onüne koyacaksın.

Alıntıları Göster
    benim erkek arkadaşım gibiymiş senin konuşma tarzın da, o da çok kıskanç her neyse sadede gelirsek ben sırf kızdırmak için yapmadığım şeyleri bile yaptım diyodum tepkisini görmek için ama küfürler hakaretler falan insanın sevdiği kişiden duyması çok üzücü bişey, bence o da yanlış bişe yapmamıştır, o resimleri de sırf kıskandırmak için koymuştur, acele karar verme takmıyomuş gibi yap o da bu tarz davranışları bırakır kesin

• quote:

Evlilik dogru insani bulmakla gerceklesir. Kiminle ciktigi belli olmayan, ictikten sonra ne yaptigindan haberin olmadigi, sevmedigin halde miniler giyen bir kizla evlilik dusunulmez su an icin. Kız belli ki hayatini yasiyo, fedakar degil. Sen de oyle ol. Cık her gece avlanmaya ;)

hocam normalde hiç öyle kaşar falan değil ya öyle olsa baştan başlamazdım zaten o yazdıklarımdan sonra yazdığı şey sadece "Tamam".. hayır ne diceğimi bilemiyorum acayip hayal kırıklığı içindeyim.. Kaybetmek istemiyorum :/ Ben de rusyada okuyorum yani hayat yaşamak istesem ortam falan çok rahat var ama uzak duruyorum! yani daha önce bi kez ayrıldık hüngür hüngür ağladı yalvardı resmen tekrar başladık..şuanda bu kadar umursamaz davranmasını aklım almıyo

• quote:

quote:

Evlilik dogru insani bulmakla gerceklesir. Kiminle ciktigi belli olmayan, ictikten sonra ne yaptigindan haberin olmadigi, sevmedigin halde miniler giyen bir kizla evlilik dusunulmez su an icin. Kız belli ki hayatini yasiyo, fedakar degil. Sen de oyle ol. Cık her gece avlanmaya ;)

hocam normalde hiç öyle kaşar falan değil ya öyle olsa baştan başlamazdım zaten o yazdıklarımdan sonra yazdığı şey sadece "Tamam".. hayır ne diceğimi bilemiyorum acayip hayal kırıklığı içindeyim.. Kaybetmek istemiyorum :/ Ben de rusyada okuyorum yani hayat yaşamak istesem ortam falan çok rahat var ama uzak duruyorum! yani daha önce bi kez ayrıldık hüngür hüngür ağladı yalvardı resmen tekrar başladık..şuanda bu kadar umursamaz davranmasını aklım almıyo

Alıntıları Göster
    Üniler ve finaller diye yazmanın tek amacı liseli olmadığını göstermek ama davranışların ve tavrın liselilerden beter.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

cool story bro.

Alıntıları Göster
    Öncelikle; Kasım ayında finallerinin bitmesi biraz garip geldi, vize olmasın o ?

İkinci olarak, yaptığın hiç medeni bir davranış değil (kızın ne giydiğine karışman gibi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    cinsiyetimin "kız" olduğunu ayrıca belirtmeme gerek yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

cinsiyetimin "kız" olduğunu ayrıca belirtmeme gerek yok sanırım

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun sennki yollu gibi kanka üzgünüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interrex

benim erkek arkadaşım gibiymiş senin konuşma tarzın da, o da çok kıskanç her neyse sadede gelirsek ben sırf kızdırmak için yapmadığım şeyleri bile yaptım diyodum tepkisini görmek için ama küfürler hakaretler falan insanın sevdiği kişiden duyması çok üzücü bişey, bence o da yanlış bişe yapmamıştır, o resimleri de sırf kıskandırmak için koymuştur, acele karar verme takmıyomuş gibi yap o da bu tarz davranışları bırakır kesin

Bomb Has been planted
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.