Şimdi Ara

Nasıl geri çekileceğim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır bir kızla sabah akşam berabeiz bazen telefonda bazen beraber ama bağ pek kopmuyor. Bir şekilde haberleşme halindeyiz.

Kızdan hoşlandığımı söyledim fakat beni kaybetmemek için kendini bu konularda bildiğini söyleyerek böyle kalalım dedi. İyi dedim arkadaş gibi takılmaya devam ama bazı hareketleri hiç arkadaşca değil bazı bana yakınlaşmaları bundan sonra da devam etti.

Sıkıntıya gelelim ben hep buna kol kanat geliyorum soruyorum ediyorum bazen de o soruyor falan ama yoruldum. Çekilmek istiyorum beklediğim şey de bu kadar ilgi gösterdiğim kız niye çekildim diye üstüme düşsün bu mümkün mü ?

• Seni gerçekten istese arkadaş kalma olayına sıcak bakmaz denemek isterdi. Kız ne yapacağını bilmeyen bir tip ve seni isteyip istemediğinden emin değil bence. Restini çekmelisin. "Karar vermek zorundasın ya sevgili ya arkadaş oluruz bunun arası yok" demek lazım. Öyle dünya mı var. Hem sevgili ilgisi gör, hem de sevgili olma oh ne güzel hayat.
  • Kız seni değil ilgini alakanı seviyor, muhtemelen ne istediğini bilmiyor ve hayatında sevgili olmak isteyeceği erkek yok. Bu boşlukta senin ilgin alakan hoşuna gidiyor. O sebeple sal gitsin, kız ile aranda bir şey olacak zaten olurdu. Planla taktikle hadi bir şeyler başlattın, o ilgi alakadan sıkıldığı anda mevzu biter.

Böyle binlerce kız var, o yüzden ne istediğini bilen ve sana gerçekten değer veren birisiyle birlikte ol...Kendini kullandırma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.