Şimdi Ara

Nasıl Global Olurum 2.Bölüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • video için teşekkürler kanalınıza abone oldum birkaç sorum olacaktı.

aslında cs go da yeni oyuncu sayılırım fakat çokta kötü oynamıyorum şuan için rankım nova 4.

sorum ve sorunum şudur ki sanırım bilinçaltımda garanticilik olayı olduğu için rakibimin kafası yerine gövdesine veya daha aşağısına istemeden aim tutuyorum. yani şimdi arkadaşlar diyebilir garanticilik demişsin ama aimi kafaya tutmuyorsun şöyle ki hani çatışma esnasında aimi kafaya götürmeye çalışırsam öleceğimi düşünüyor olabilirim.

son 2-3 gündür reflex aim mapte biraz çalışıyorum çok az psikolojikte olsa faydasını gördüm yani eğer rakibim uzaktaysa sakin kalıp aimi kafasına tutabilirim ve vurabilirim düşüncesi oluştu.

sizin bu konuda önerebileceğiniz birşey var mı ? ne yaparsam bu huydan vazgeçebilirim ?

teşekkürler.
  • Esea/Faceit rankınız nedir oynuyorsanız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: back2back

video için teşekkürler kanalınıza abone oldum birkaç sorum olacaktı.

aslında cs go da yeni oyuncu sayılırım fakat çokta kötü oynamıyorum şuan için rankım nova 4.

sorum ve sorunum şudur ki sanırım bilinçaltımda garanticilik olayı olduğu için rakibimin kafası yerine gövdesine veya daha aşağısına istemeden aim tutuyorum. yani şimdi arkadaşlar diyebilir garanticilik demişsin ama aimi kafaya tutmuyorsun şöyle ki hani çatışma esnasında aimi kafaya götürmeye çalışırsam öleceğimi düşünüyor olabilirim.

son 2-3 gündür reflex aim mapte biraz çalışıyorum çok az psikolojikte olsa faydasını gördüm yani eğer rakibim uzaktaysa sakin kalıp aimi kafasına tutabilirim ve vurabilirim düşüncesi oluştu.

sizin bu konuda önerebileceğiniz birşey var mı ? ne yaparsam bu huydan vazgeçebilirim ?

teşekkürler.

kanalımdaki spray rehberi 2.kısım adlı videoyu önerebilirim.
    onun dısında anlattıgınız olay sizin seviyenizde normal bi durum zaten. kafayı hedef almak ve basarılı olmak tecrübeniz yükseldikce daha iyi yapabilceginiz bi olay yani. durum normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anasının kuzusu

Esea/Faceit rankınız nedir oynuyorsanız?

esea 2ay oynadım A+ yapıp bıraktım.

faceit zamanında 10lvl dan 5e düşmüştüm. bu ay yeniden başladım. suan 8lvla cıktı.

bu leveller benim için ö.degil tier 1 bi takımda oynamadıktan sonra hangi sistemde hangi rankta oldugumu pek umursamam. ben seviyemi zaten biliyorum.

not: herzaman solo giriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.