Şimdi Ara

Nasıl hissettiğimi bilmiyorum yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bizim okulda bir kız vardı ama okulun en popüler kızlarından biri ve çok güzel. Bende öyle sıradan yakışıklı olmayan bir çocuğum. Bu kız arkadaş grubuyla kavga edince bir an yalnız kaldı o zaman fırsat bu fırsat mesaj attım ve konuşmaya başladık. Kasım ayında falandı bu. Ama ben buna sağlam yavşıyorum, çok güzelsin şöyle böyle. O sırada yılbaşı geldi,bu epey içmiş bende evdeyim yalnız seni çok seviyorum diye mesaj attı, bende yavşıyorum hazır bende seni çok seviyorum yazdım. Neyse olaylar böyle sürdü. 2. Dönemin başında hemen bunun sınıfına geçtim, hala sürekli konuşuyoruz ama fark ettim ki ben bu kızla arkadaş olmayı seviyorum. Bu yüzden biraz mesafe koydum araya. Bu sefer kız bana yavşar duruma geldi çünkü yavşaklık sağolsun süreki duymak istediklerini söylüyordum."sana sarılmak istiyorum ama soğuksun aramızda bir duvar var sanki" dedi, pas vermedim. Sonra "seni çok seviyorum çok tatlısın. Seni kaybetmek istemiyorum, gözlerim hep seni arıyor nerde ne yapıyor diye" dedi. Uğraştı ama ben sen sadece sınıf arkadaşımsın diyerek sınırı çizdim. Ben, daha önce hiçbir kızın elini tutmamış ben öylesine güzel bir kızı reddetmiş oldum. Şimdi her gün okulda görüyorum. İçimde tuhaf bir his oluşuyor onu gördükçe, göz göze geldikçe çok garip hissediyorum ama bu his ne bilmiyorum. Yardım edin beyler, ne yapayım?

• yuttugun lokma bogazindan geciyorsa ve geceleri rahat uyuyabiliyorsan henuz asik degilsindir
  • Gece gece hangi KAFA ile yazdığını biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

yuttugun lokma bogazindan geciyorsa ve geceleri rahat uyuyabiliyorsan henuz asik degilsindir

Kardeşim bunu zaten uyuyamadığım için yazdım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: runfaithrun

quote:

Orijinalden alıntı: fokof

yuttugun lokma bogazindan geciyorsa ve geceleri rahat uyuyabiliyorsan henuz asik degilsindir

Kardeşim bunu zaten uyuyamadığım için yazdım :(

tamam o zaman artik nasil hissetigini biliyorsun
  • Aşık olduğumu düşünmek istemiyorum ya kimse yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: runfaithrun

Aşık olduğumu düşünmek istemiyorum ya kimse yok mu :(

Aşık olmak istemiyosan, bunun hormonal bişey olduğunu düşün ve buna inan
  • Gercek bir dh li degilsin degol reddetmek kizi gordugunde bayilman lazimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

Gercek bir dh li degilsin degol reddetmek kizi gordugunde bayilman lazimdi

DH'li paso çekiyor yani? :D
  • Ne insanlar var arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Ne insanlar var arkadaş
    Kelimenin tam anlamıyla ''İstediğim her şey olsun istiyorum ama olunca da sıkılıyorum'' şımarıklığı olmuş seninki.
  • Aslında kimse aşık değildir herkes kendini öyle sanar fakat madem hoşlanıyorsun ne diye arkadaş kalmak istiyorsun.Okulun en güzel kizıysa çık gitsin hayatına biraz daha anlam katmış olursun.Ileride evlatlarına anlatıcağın anılarda olur.Yoksa kız için kavga etmeye mi korkuyorsun ? (Kızı korumayacağın konusunda şüphe mi duyuyorsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Aslında kimse aşık değildir herkes kendini öyle sanar fakat madem hoşlanıyorsun ne diye arkadaş kalmak istiyorsun.Okulun en güzel kizıysa çık gitsin hayatına biraz daha anlam katmış olursun.Ileride evlatlarına anlatıcağın anılarda olur.Yoksa kız için kavga etmeye mi korkuyorsun ? (Kızı korumayacağın konusunda şüphe mi duyuyorsun)

Bilmiyorum kardeşim, hiçbir kızla münasebetim olmadı ki. Hata yapmaktan korkuyorum galiba.
  • malın tekisin kısaca zaten sevgili olsaymışsını bile en max 1 ay
  • Yavşıyorum
    yavşaklık sağolsun
    yavşıyo
    yavşadı
    yavş
    yetherrrrrr
  • Mallık yapmışsın
  • Okuyun zebani yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: torika

Yavşıyorum
    yavşaklık sağolsun
    yavşıyo
    yavşadı
    yavş
    yetherrrrrr

Yavşağın tekiyim kardeşim yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Mallık yapmışsın

Geri dönüşü olmayan yola girmiş miyim?
  • Elde edemeyince değerleşmiş
    Elde edince değerini kaybetmiş
    Diğer her şey gibi normal sıradan bir insansın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.