Şimdi Ara

nasıl kaytlayacagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben adc oynamak istiyorum ancak oynadığım zaman kaytlayamıyorum(nasıl yazıldığı hakkında fikrim yok, okunduğu gibi yazıyorum) nasıl yapacağım mesela gosu yayınlarında görüyorum çok mükemmel yapıyor tabi onun kadar iyi değilim :D ama nasıl olucak oyun içi ayarlardan kolaylaştırmak için varmıdır bişeyi ?

• varda onlara hiç girişme en iyisi a ya yada clickle yapmaya devam et. Hem daha çok gelişirsin hemde kaytladığın adamı kestiğinde helal eder yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

varda onlara hiç girişme en iyisi a ya yada clickle yapmaya devam et. Hem daha çok gelişirsin hemde kaytladığın adamı kestiğinde helal eder yani

hacım çok denedim ama yapamadım :D a ile farm alıyorum ama
  • Çok oynayacaksın bunun başka bir taktiği yok.Gank değil mi bu şuradan git garanti gank atarsın gibi değil.Prolara sorulduğu zaman bağışlarda(taktik istiyorlar adc için) play a lot diyorlar.Çok oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevto

quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

varda onlara hiç girişme en iyisi a ya yada clickle yapmaya devam et. Hem daha çok gelişirsin hemde kaytladığın adamı kestiğinde helal eder yani

hacım çok denedim ama yapamadım :D a ile farm alıyorum ama

Egoistçe olabilir ama ben gayet iyi farm yaptığımı düşünüyorum kendimce. Nasıl yaptığımıda anlatayım; ilk başta a ile yapmam gerektiğini anladım başka türlü olmayacaktı hem mouse çok ileri geri gidiyor zaman kaybettiriyor hem yoruyor hemde missclick şansı aşırı artıyor. İlk başta farmları a ile almaya başladım öyle öyle a'ya alışınca sürekli yapmaya başladım ve şimdi baya iyi noktadayım. Bol bol video seyret profesyonel oyunculara özen onlar nasıl yapıyorsa öyle yap. Bi ara vayne ile full saldırı hızı çıkıp botlarla 1v5 atıyordum oda etkili bak

Mesela lucian oynarken ille kullanman lazım auto attack reset için çok daha hızlı ve basit oluyor alışınca;

http://plays.tv/video/57b6396bc496ac6076/smooth-auto-attack-reset

• bende bi süre sonra farmları a ile alıyrum ama normal de de a ile yapayım o zaman mesela adc oynuyorum sup farkı oluyor ondan dolayı adc oynayamıyorum yada karşdaki çok iyi oluyor anlamıorum
  • hakkaten şu kite işini detaylıca anlatacak öğretecek bi hayırsecer yokmu ? shift ile iyi kötü yapıyorum ama lenede minyonların arasında sıkıntı :) a ile çok seri yapamıyorum mauseyi sıkmaktan bileğim ağrıyor :) şuu işe bi el atın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL BIR GÜZELLİK
    7 yıl önce açıldı
    Beyler ne yapacagım
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sağ tık ile alışmıştım, mouse ile tümleştikçe de gecikme olmuyordu.
    Ama şöyle bir durum var bunu HolyPhoenix'in çok eski bir yayınını izlerken keşfettim. Olayı anlatayım, Jinx oynuyordu Holy, Jarvan midde bunu ulti ile içine aldı. Bir sağa bir sola giderek vurmaya başladı ama as sonda olduğu için yerinde durmuyordu. Q yemedi dolayısıyla. Yani olay şu ki belli bir as ye ulaştıktan sonra sağ tık potansiyelini düşürüyor. O yüzden a tuşunu otomatiğe almıştı holy, a ya bastığı anda yakınındaki minyon dahil ilk düşmana vuruyordu.

Sonrasında buna alışmayı denesem de ben lanede yapmaktan öteye gidemedim, kite anında heyecandan sağ tık devam ettim.
  • Earlyde A+Sağtık

Mid ve Late de Sağtık(Hedefe)+Sağtık(Geri yada yana adım)
  • Kite ' dir.
    https://www.youtube.com/watch?v=EJ3i_9psnDI Zeonnn burada gösteriyor.
  • A + sağ tık aşırı basit
  • çok teşekkür ederim bakayım bi çok pratik lazım artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.