Şimdi Ara

nasıl kulaklık almalıyım- kulaklık alındıktan sorna yapılması gerekenler(soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyun amaçlı bir kulaklık alacağım
    SENNHEISER PC161 modeli kulaklık düşünüyorum acaba deneyen varmı?
    bağzı kulaklıklarda aktif gürültü engelleyici var ben bu özelliği istiyordum fakat creative ve sennheiser gibi firmaların genellikle aktif gürültü engelleyici koymadığını fark ettim ve bunun nedenini merak ediyorum(bu özellik sesin kalitesini mi bozuyor?)
    ve forumdan bağzı arkadaşlar kulaklık alınca birkaç saat sesi son seviyede tutarak kulaklığa birşey yapıyorlarmış acaba bu gereklimidir_ nasıl yapılır ve ne işe yarar
    şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: altaylar

arkadaşlar ben oyun amaçlı bir kulaklık alacağım
    SENNHEISER PC161 modeli kulaklık düşünüyorum acaba deneyen varmı?
    bağzı kulaklıklarda aktif gürültü engelleyici var ben bu özelliği istiyordum fakat creative ve sennheiser gibi firmaların genellikle aktif gürültü engelleyici koymadığını fark ettim ve bunun nedenini merak ediyorum(bu özellik sesin kalitesini mi bozuyor?)
    ve forumdan bağzı arkadaşlar kulaklık alınca birkaç saat sesi son seviyede tutarak kulaklığa birşey yapıyorlarmış acaba bu gereklimidir_ nasıl yapılır ve ne işe yarar
    şimdiden teşekkürler

STEELSERİES 5H V2 USB

STEELSERİE Serbia USB

SENNHEISER PC350

Bunlar dünyanın en iyi oyun kulaklıdıgır 5H V2 ve Serbia'da ses engelliyici izalasyon vardır PC350 de varmıdır bilmiyorum ama performans olarak PC350 daha iyidir 5H V2 bassları kotudur ama oyundaki sesler acısından bakarsan aralarına fazla fark yok cunku insan kulaıgı 20-20.000 arası ses duymaktadır bunlarında frekans aralıkları daha fazladır

• pc161 güzel bir oyun kulaklığıdır. tavsiye ederim. aktif gürültü engelleme nedir ne işe yarar bilmiyorum ama pc161 de gürültü engelleme var.

o bahsettiğin burn-in process'tir. Türkçe karşılığını bilmiyorum. üst sınıf kulaklıklarda sesin oturması için belli bir süre gereklidir. bu 48 saat gibi bir süredir. son ses diye birşey yok hatta son ses yapma. normal dinlediğindede ses belli bir süre sonra oturmaya başlayacaktır. ama mesela kulaklığı günde 4 saat kullanıyorsan 10-15 gün sonra oturacaktır. yok ben hemen gerçek sesini duymak istiyorum dersen 2-3 gün ses sistemine takar öyle bırakırsın. ses oturur. ama şimdiye kadar HD595 dışında kullandığım hiçbir kulaklıkta sesin değiştiğini hissetmedim. HD595 te bariz değişmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RicCo -- 14 Ekim 2008; 16:44:50 >
  • Ben Dsp500 de kullandım, Pc350 de plantronics audio 90 da fakat Pc161 harika bi icat

Creative 7.1 harici ses kartıyla kullanıyorum ve eax özelliğini aktif edince öyle bir ses derinliği alıyorsun ki anlatamam. Kristal bir ses deneyimi yaşatıyor.

Pc161 de alt seri kulaklıklardan farklı olarak açık hoparlor sistemi var ve bütün ses detaylarını duyuyorsun. Kulaklığı ilk aldığımda Dsp 500 e oranla daha yüksek ses bekliyordum. Kulaklığı ilk taktım ve Dedim Allah'ım hata mı yaptım Ama diğer arkadaşların da dediği gibi 15-20 saat çalma süresinden sonra seste inanılmaz artış oldu ve oturdu sesler. (tizler baslar) Ses dsp500 den daha yüksek çıkıyor. Zaten özellik olarak da desibel seviyesi daha yüksek.

(dinlediğim kulaklıklar içinde Dsp500 en iyi olduğu için onunla kıyasladım ama bu dsp den ses kalitesi açısından daha iyi)

Tavsiye ederim, verdiğin parayı hakediyor

• merhaba ben de mikrofonlu kulaklık aldım ama çalışmadı mp3 e taktım çalışıyo ama bilgisayarda çalışmadı.takılı değil diyor bilgisayarın arkasındaki giriş yerlerine taktım ama olmadı.yardımçı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.