Şimdi Ara

Xiaomi Alınca Yapılması Gerekenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar markaya çok yabancıyım. Herhangi bir modelini alınca yapmam gereken işlemler nedir?

• Sim kartını takıp arkana yaslanıp cihazın keyfini sürmeye başlıyorsun hocam!Yaşayacağın tek sıkıntı kendine kızmak olucak daha önce neden bu markayı keşfemedim diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Sim kartını takıp arkana yaslanıp cihazın keyfini sürmeye başlıyorsun hocam!Yaşayacağın tek sıkıntı kendine kızmak olucak daha önce neden bu markayı keşfemedim diye..

Kardeşim bu global rom falan olayları varmış, nedir bilmiyorum.. Açıkçası böyle bir konu açmamın nedeni yani cihazı açıp türkçe bir şekilde kullanabilecek miyim? Yoksa yapmam gereken şeyler var mı?
  • Düşündüğünüz model nedir, özellikler nedir ona göre yardımcı olayım veya yönlendireyim Xiaomi cihazların hepsinde global rom vardır ayrıca dileyenler için developer romda mevcut..Türkçe konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız cihazı satın almak istediğiniz metoda bağlı olarak ülkemize gelen bireysel cihazların hepsi satıcılar tarafından global rom yüklenerek teslim ediliyor,cepport ve turuncu mağazada aynı şekilde geçmiş dönem hepsiburada'nın sattığı cihazlarda bir kısım parti global roma sahip değildi fakat global rom yüklemesi oldukça basit cihazlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 8 Nisan 2017; 17:40:51 >
  • Mi 5s düşünüyorum.
  • İyi seçim..
  • quote:

İyi seçim..

işyerinde bırıne mi max alcaz.. kendısı anlamıyor
    buyuk ekran ıstıyor
    oyun oynamaz
    sadece video ve fılm ızler
    fiyatıda uygun
    pişman eder mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İyi seçim..

Mi5 Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Hocam aradığınız özellikleri mi max fazlasıyla karşılar dilerse markette istediği oyunuda indirip zorlanmadan oynar..
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Kamerası,performansı,şarjı her şeyi ile 4X8'lik bir cihaz segmentinde f/p kralı..İphone 6s kullanıcılarına bile elindeki cihazı sattırıp cazibesine kapılmayan yok..
  • mi 5 prime almayı düşünüyorum

fiyatı 5s e göre daha uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mi5 prime almayı düşünüyorum. Rom işlerinden anlamam. Tel gelince ben bir sey yapmadan normal kullanmak isterim. benim için önemli olan orta seviyede kamera, takılmadan çalişma. oyun falan oynamam. aslında zenfone 3 laser düşünüyordum ama aynı fiyata mi5 daha iyi olabilir mi dersiniz
  • mi 5 prime alacagim mi 6 guzel olursa satip ona gecerim.Aslinda mi6s yada mi6splus modellerini merak ediyorum onlarda bari kamera kalitesini arttirirlarsa on numara olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Düşündüğünüz model nedir, özellikler nedir ona göre yardımcı olayım veya yönlendireyim Xiaomi cihazların hepsinde global rom vardır ayrıca dileyenler için developer romda mevcut..Türkçe konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız cihazı satın almak istediğiniz metoda bağlı olarak ülkemize gelen bireysel cihazların hepsi satıcılar tarafından global rom yüklenerek teslim ediliyor,cepport ve turuncu mağazada aynı şekilde geçmiş dönem hepsiburada'nın sattığı cihazlarda bir kısım parti global roma sahip değildi fakat global rom yüklemesi oldukça basit cihazlara..

hocam ben simdi mi5prime alicam mi5 konusunda surekli bu duzeldi bu bozuldu diye birsuru rom isleri oluyor ben romlarla ugrasmayacagim global romda sikintilar olur mu su duzeldi su bozuldu diye surekli?yoksa surekli romlarla ugrasanlardami boyle sorun cikiyor.Yani direk alip kullansam sorun olurmu:)

• mi5 geçtiğimiz günlerde yayınladığı global güncellemesinde google play sorunu yaşadı pek çok platformda kullanıcıları yazıp çizdi bir kaç gün sonra yeni bir güncelleme ile sorun çözüldü genelde developer romlarda sorun yaşanıyor global romları son derece sorunsuzdur miui romlar xiaomi haricinde cihazlarda bile artık en sevilen romlar arasında düzenli ve sık güncellemesi neredeyse tüm modellerin en son android sürümlerine sahip olması avantajına sahip..Xiaomi cihazlarında sorun yaşayanların büyük kısmı global rom haricinde yükledikleri romlarda sorun yaşıyor bir kısmı yanlış yönergeler ile cihazları brick duruma düşürüyor,bir kısmı kararlı olmayan sürümlerde buglar buluyor,performans ve şarj sorunu vs gibi..cihazı standart haliyle global romu ile kullanırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
  • 10 numara aciklama oldu icim rahatladi sagolasin eline saglik:)

• lg v10 satılıp mi5 ya da 5s alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarıKırmızı -- 11 Nisan 2017; 14:59:58 >
  • Hocam bahsettiğiniz model ile Mi5 kıyaslamak bile yanlış LG antutu'dan 43 bin skor alırken Mi5 170 bin küsür yapıyor grafik,işlemci,şarj ve performans bakımından çok üstün..
  • quote:

Sim kartını takıp arkana yaslanıp cihazın keyfini sürmeye başlıyorsun hocam!Yaşayacağın tek sıkıntı kendine kızmak olucak daha önce neden bu markayı keşfemedim diye..

Ben de bir ara MIUI 5 romunu kullanıyordum motorola telefonumda 3 yıl önce falan. 2 hafta önce de artık mi5'e geçtim :D Bu paraya bedava misss..

147.348 puan da cabası :D Antutuda 10. sıradaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow22

Arkadaşlar mi5 prime almayı düşünüyorum. Rom işlerinden anlamam. Tel gelince ben bir sey yapmadan normal kullanmak isterim. benim için önemli olan orta seviyede kamera, takılmadan çalişma. oyun falan oynamam. aslında zenfone 3 laser düşünüyordum ama aynı fiyata mi5 daha iyi olabilir mi dersiniz

Mi5 prime al kafanın rahatına bak. Ben de aldım. Bir tane de tema mağazasından pixel teması indirdim. Şu an ohhh... 1 saat 15 dakika gibi sürede %100 şarj oluyor %5'lerden. Yazılımı da nougat şu anda.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.