Şimdi Ara

Xiaomi Alınca Yapılması Gerekenler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen grupta biri paylaşmıştı 170 bin yapmış..Muhtemelen cihazı yalın haliyle kullanıyorda olabilir..Ortalama 140bin bile çok iyi bir rakam sayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Hocam bahsettiğiniz model ile Mi5 kıyaslamak bile yanlış LG antutu'dan 43 bin skor alırken Mi5 170 bin küsür yapıyor grafik,işlemci,şarj ve performans bakımından çok üstün..

yanıt için teşekkürler. Peki hocam bu seride çeşitli seçenekler var. mi5, mi5s, mi5 prime. hangisine yönelmek daha mantıklı acaba?
  • hepsinin arasinda 200tl oynuyor yaklasik ona gore karar vermek verebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

hepsinin arasinda 200tl oynuyor yaklasik ona gore karar vermek verebilirsin

özellik olarak hepsi yakın mı hocam. ben bir yede gördüm her şeyleri aynı gibi neredeyse.
  • 100 küsür uygulama ve oyun yüklü toplamda. Yalın haliyle doğrudur alabilir. Bir de kernel vs yüklerse daha rahat alır o puanı.
  • Kesinlikle fiyat performans telefonları olan bu markayı rahatlıkla kullanabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

lg v10 satılıp mi5 ya da 5s alınır mı?

V10 akarı yok kokarı yok kamerası da iyi şekli şemali de iyi hocam gerek var mı sizce?

AnTuTu'ya göre telefon alınır mı?

Video mu renderliyoruz

Oyun falan mı yapıyoruz telefondan

En gelişmiş grafikli oyun dediğini asphalt 8/real racing 3 onlarda kaç senedir var 3 yıllık zenfone 5de bile çalışıyor.

Ben olsam almam. V10un tasarımı da bence daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beter Ali

quote:

V10 akarı yok kokarı yok kamerası da iyi şekli şemali de iyi hocam gerek var mı sizce?

Video mu renderliyoruz

En gelişmiş grafikli oyun dediğini asphalt 8/real racing 3 onlarda kaç senedir var 3 yıllık zenfone 5de bile çalışıyor.

V10 da ghost screen sorunu var, ve batarya su gibi gidiyor.. Siz antutu puani demissiniz her ne kadar siradan kullanici anlamasa da profesyonel kullanicilar 43 bin ile 140 bin arasinda ki farki cabuk anlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

quote:

quote:

Video mu renderliyoruz

V10 da ghost screen sorunu var, ve batarya su gibi gidiyor.. Siz antutu puani demissiniz her ne kadar siradan kullanici anlamasa da profesyonel kullanicilar 43 bin ile 140 bin arasinda ki farki cabuk anlarlar

Profesyonel kullanıcı nedir?

• Profesyonel kullanıcılar telefonla konustukça para kazanıyolar sanırım hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msnhamdi -- 16 Nisan 2017; 2:36:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

quote:

quote:

Video mu renderliyoruz

Profesyonel kullanıcı nedir?

Nasil desem arkada 20 uygulama acip 1 dk arayla surekli programlar arasi gecis yapan benim gibi kisiler

• quote:

mi5s e belki gecilir ama mi5 e gecmeye gerek yok.
  • tamda böyle bir araştırma yapıyordum başlığı gördüm. deneyeceğiz bakalım. 3 yıllık discovery elite deneyiminden (eziyetinden) sonra bakalım beklentileri karşılayacakmı?
  • Hocam merhabalar :) Şuan aktif olarak iPhone 5s kullanıyorum ama gerek bataryası gerek ekranın küçüklüğü nedeniyle sıkıntıya sokuyor beni. 1500-2000 tl arasında bilindik markalara baktım pek beni tatmin etmediler. Xiaomi baktım on numara cihazlar hoşumada gitti. Bana 1.5-2 k bandında ne önerirsin? Düsük boyutlu oyun nadir olarak oynarım genel olarak sosyal medya ağırlıklı ve bol bol müzik dinlerim. Ses kalitesi ve ön ve arka kameraları 5s'den iyi olursa benim için kaymak gibi olur bana hangi cihazı önerirsin? Birde ben rom felan bilmiyorum öyle işlerle çok haşır neşir değilimdir. Teli alıp Türkçe dil olmazsa ne yapıcağım acaba? Beni bi yönlendirir misin? Size zahmet..

• Mi5 mi mi5 prime mi? Batarya - kamera konusunda aralarında bi fark var mı

• 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Mi5 ve Mi5s Plus size mükemmel kalitede fotoğraf ve video keyfini yaşatacaktır..

Hangi satıcıdan hangi rom yüklü geliyor?

N11: Newport: Global stable sürüm-tam türkçe dil desteği.
    N11:Turuncumağaza: Global beta-stable sürüm-tam türkçe dil desteği.
    Gittigidiyor: Cepport- Global stable rom-tam türkçe dil desteği
    Gittigidiyor: İdealseçim- Global stable rom-tam türkçe desteği
    Hepsiburada: Hepsiburada satıcısı- bazen global bazende fake rom ile gönderiyor.
    Hepsiburada: Cepport- Global stable rom-tam türkçe dil desteği
  • Yani bu satıcılardan alıp kartı takıp kullanmaya başlayacağım değil mi? Teşekkür ederim ses kalitesi iyi mi bu modellerin oyunlarıda oynatır değil mi? Arayüz'de 1-2 yıl sonra donma kasma yapmaz değil mi? Ben telefonu yurtdışından tanıdığıma aldıracağım ozaman TR dil olmaz mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teodor34

Mi5 ve Mi5s Plus size mükemmel kalitede fotoğraf ve video keyfini yaşatacaktır..

Hangi satıcıdan hangi rom yüklü geliyor?

N11: Newport: Global stable sürüm-tam türkçe dil desteği.
    N11:Turuncumağaza: Global beta-stable sürüm-tam türkçe dil desteği.
    Gittigidiyor: Cepport- Global stable rom-tam türkçe dil desteği
    Gittigidiyor: İdealseçim- Global stable rom-tam türkçe desteği
    Hepsiburada: Hepsiburada satıcısı- bazen global bazende fake rom ile gönderiyor.
    Hepsiburada: Cepport- Global stable rom-tam türkçe dil desteği

hocam bunların servisi kim? delta falan mı bakıyor?
  • Delta ve Evo garanti satıcıya göre değişiyor..
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    IOS'tan sonra en stabil ve kullanımı keyif veren arayüz MIUI deyim yerindeyse Android'in nirvanasıdır cihaz fiziksel anlamda ölmediği sürece güncelleme alır kasma,donma demek Xiaomi marka cihazlar için hakaret sayılır..Cihazı global rom yüklü alırsanız sim kartı takıp keyfini sürmeye başlarsınız..Cihazı Malezya,Hindistan gibi ülkeden alırsanız global rom yüklü gelir Çin'den alırsanız China stable rom yüklü gelir fakat global rom yüklemek çok kolaydır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 18 Nisan 2017; 19:41:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.