sevgili arkadaşlar, araba fiat marea 2001 model ve üzerinde orjinal radyo kasetçalar var, bunu JVC Kd G541 mp3 player özelliği olan bir ünite ile değiştireceğim ve bu işi yaparken 4 hoparlörüm de değişecek, zaten 2 tanesi mefta. şimdi bu değişim yapılırken acaba bir de subwoofer eklemek olası mıdır? yani araya anfi falan eklemek zaruri midir? benim öyle çok aşırı bir beklentim yok açıkçası ya da şu hoparlörleri al hiç subwoofer'a bulaşma mı dersiniz... bu arada öndeki hoparlörler 13 cm arkadakiler ise oval ve 6X9 inç boyutlarında. değerli önerilerinizi bekliyorum... ilginiz için teşekkür ederim barış
Bildiğim kadarı ile ampfilikatör edinmelisiniz çünkü teyp'iniz çıkışları 4x50 watt gücünde. Yani subwoofer'ı bağlamak istiyorsanız ampfilikatör şart. İyi günler dilerim.
anfi olmadan subwoofer ekleyemezsin sisteme teyp çıkışları subvoofer kaldırcak kadar güçlü değildir...
peki anfi olarak nasıl bişey gerekir ben bu konulardan hiç anlamıyorum da cehaletimin kusuruna bakmayın lütfen... beklentim çok yüksek değil bazılarımız bu konularda çok hassas ve tutkulu oluyor ben sadece vasat kalitede bişey olsun istiyorum, zira ne aldığım ana ünite ne hoparlörlerim ahım şahım şeyler değiller... ama madem bişeyler yapılıcak bi de subwoofer ekleyelim diye düşündüm... ne de olsa standart sistemin üstüne çıkacak zira...
neden kusura bakalım kimse bunları bilerek doğmuyo ilgimerak meselesi biyerde,anfi olarak çok şey önerebilrm sna ama bütceni aşabilir onun için anfiye ayırabilecegin miktarı söylersen ona göre yardımcı oliym subwooferda öneriym...
ana ünitemiz JVC KD G541, hoparlörler ise şu an 12W gücünde blaupunkt ama onları önlerde 13 cm 190 W arkada ise 6X9" JVC ile değiştireceğim. işte bu arada elimiz değmişken çok para da vermeden bir de subwoofer ekleyeyim dedim. önerilerinizi fiyat performans oranı açısından beni üzmeyecek bir ürünler için yaparsanız sevinirim mesela anfi+subwoofer 500 lira'yı geçmesin desem olur mu? çokmu komik bi rakam bu bilmiyorum...
yok yaw anfi+woofer 500 lira diosan iyi dedin güzel bi miktar, subwoofer olarak önerim jbl gt4 30 cm 1000 watt dır performans olarak iyidir bassları sert deil ama uzun vurur iyi bi anfi sürersen problem çıkartmaz uğraştırmaz üzmez seni orta dereceli bi wooferdır aldığında dinleme şansın olursa dinle mutlaka, dinle öyle karar wer ama bu benim tawsiyem, onu beslicek anfi olarakta jbl gto 301.1 mono anfiyi önerirm bass anfisi olduğu için tam werim alırsın wooferdan,şuan piyasadan pek haberm yok ama anfi 290lira ciwarıydı bassıda kabiniyle filan en fazla 150 ye fln alırsın bağlattırmasıyla fln 500 ü bulur ama aldığın ürünlerin orjinal olmasına dikkat et,anfi çok paraymış diosan daha deişik markalara yönelebilirsin edisonlara,pioneerlara fln bak ama sakın jameson,alpin ve bunun gibi dandik markalardan alma yazık olur parana pişman olursun, bassa gelince bu bass seni fazlasıyla idare eder bence güzel ses alırsın jbl lerde kabin çok önemli orjinal kabininde tam randıman weriyo kabinin orjinal olmasına dikkat et...