Şimdi Ara

nasil olmu$ bi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkiye'ye dogru durust gelmeyen urunler yuzunden bazi parcalari (anakart, i$lemci) degi$tirmek zorunda kaldim ama sistemim $oyle bir $ey oldu. sizce nasil olmu$ bi yorumlayin. yanli$ yapmi$ miyim veya ekleme yapacak bir yeri var mi?

Asus Rampage Formula X48/DDR2 1200 GL+1394+16X 775
    OCZ 4 GB (2*2) 1066 MHz Kit Reaper DDR2 CL5
    Intel CPU Q6600 QuadCore 2.4 GHz 1066MHz 8MB
    Seagate 1 TB 7200 RPM 32MB SATA2 NCQ
    HIS HD4870 512 MB 256Bit GDDR5 Dual DVI 16X
    Cooler Master RC-690 KKP1 GP 360W ATX Kasa Black
    Lg 1960SR-BF TFT LCD Siyah 2ms 3000:1
    FSP Epsilon 700W 80+ 24 Pin Güç Kaynağı - 12cm

• elimde olamyan şartlar demişsin ama bnce işlemcin q9xxx serisi olsa bu pc ye o yakışır da haa olmadı ben şahsen 8400 ya da 8500 öneririm oyun amaçlı ise ama forumda bu çok tartışılıyor bu benim fikrim sadece
  • hocam aslinda q9450 alacaktim ama dogru durust hic bi yerde bulamadim. kimse gelecegi tarih hakkinda bi$i demiyor. 9300 de almak istemedim. cunku biliyorum o i$lemciyi. q6600 biraz overclockla daha iyisini (en azindan muadilini) veriyor.

oyun da oynayacagim ama pc'mde yaptigim esas i$ photoshop (surekli acik), adobe premiere + video rendering, dvd donu$umleri, dreamweaver (surekli acik), flash, apache+mysql, downloadlar ve yillarin ali$kanligi olan onlarca program.

vista64bit kullanacagim icin coklu i$lem yapabilme yetisi e8500den son anda caymama sebep oldu. daha once q6600'u msi p35 platinum'la beraber kullanmi$tim. gayet memnundum.
  • o zmn q6600 çok ii seçim kasayıda armor yada armor mx ile deiştirebilirsin ama o kasada gayet güseldir şimdiden hyrlı olsun
  • sistem güzel ancak hdd seagate 500gb 32mb x2 alınıp raid yapılırsa daha iyi olur
  • hmm. harddisk i$ini du$unebilirim hocam. bugun goru$tum exa ile ram, anakart, i$lemci ve hdd henuz cikmami$. yani hala degi$tirebiliriz.
    disk'i 2*500gb raid0 yapmaktan ba$ka bir oneriniz var mi? mesela anakart gigabyte mi alsam yoksa?
  • Güzel bi makina olmuş. Güle güle kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bakin ne yapistirmislar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Allah gözünü doyursun 500 gb'lık HDD neyine yetmiyor.(ciddiye alma)

Sistem gayet güzel.Güle güle kullan.Ama işlemciye bir OC yapmak şart yoksa sistem full darboğaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 31 Temmuz 2008; 11:10:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

Allah gözünü doyursun 500 gb'lık HDD neyine yetmiyor.(ciddiye alma)

Sistem gayet güzel.Güle güle kullan.Ama işlemciye bir OC yapmak şart yoksa sistem full darboğaz olur.

Benim sistem de yedekleme için raid 0 modunda 2 adet 500gb, 1 adet te 250gb var. 500 lüklerin biri tam dolu öteki ise 440 gb ı doldu. Şu tb lık diskler ucuzlasa da 2 - 3 tane alsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 31 Temmuz 2008; 11:14:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.