Şimdi Ara

nasıl oynanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Direk size nasıl oynanıldığını anlatmamız mümkün değil. Oyun çok komplike o nedenle bu şekilde yazarak anlatmamız çok zor. Siz rehberleri okuyarak öğreneceksiniz anlamadığınız yerlerde bizden yardım isteyeceksiniz. Handi job/meslek ile oynayacaksanız onun rehberini google'da aratarak bulabilirsiniz.
  • Constantine kullanıcısına yanıt
    Tam başlayacakken knight onlinenin internet sayfasina giriyor ve oyun kapanıyor bi yardimci olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hic başlama boşver. Bak acilmiyormusta zaten. Zaten bi keyfi yok artık. Bundan 7-8 yıl evvelki hali olsaydı zaten şuan tüm sunucular tıka başa dolu olurdu. Hayatımı yedi kodumun oyunu.

• Başlamıcam zaten pointe blank é devam

• da_day_li kullanıcısına yanıt
    bence önce online olmayan rpg oyunu oyna ondan sonra oyna bi bağımlılık yapsında hayatınca unutma
  • kardeşim oyuna baslamadan bırakman daha akıllıca
  • Denetim masasından oynanıyor Knight Onlineyi değiştir/kaldır diyip kaldırı seçiyosun.
  • Oyun komplike filan değil.Diğer mmorpglere göre basit bir oyun.Tabi yine de burdan yazarak olmaz.

Ama hiç başlamayın bence.7-8 sene önce başlamayı düşünseydiniz mantıklı olabilirdi.Fakat oyun 5 yıl önce bitti zaten.
  • Gençtik cahildik hayatimizi verdik mal gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.