Şimdi Ara

nasıl para kazanırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar duyduğuma göre cs:go da kendi skinlerini yapabiliyormuşsun photoshop tan ben ps bilgilerime güveniyorum eeğer bir skin yaparsam bunu satabilir miyim oyun içinde direk yoksa satamaz mıyım veya steam ın skinimi kabul etmesi mi lazım??

• JesusNn J kullanıcısına yanıt
    hocam para kismini bilemiyorum ancak guzel ve kayda deger bir skin yaparsaniz gercekten cok ilgi gorurse skininiz kutularda cikmasi icin kullanilabilir ancak soyle bisi var ki ne kadar cok begenilse bile bazen steam o skinleri secmeyebiliyor yani isiniz biraz sansa bagli eger yapmaya baslarsaniz simdiden basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam para kismini bilemiyorum ancak guzel ve kayda deger bir skin yaparsaniz gercekten cok ilgi gorurse skininiz kutularda cikmasi icin kullanilabilir ancak soyle bisi var ki ne kadar cok begenilse bile bazen steam o skinleri secmeyebiliyor yani isiniz biraz sansa bagli eger yapmaya baslarsaniz simdiden basarilar

Hocam yapan kişiye istedigi kadar veriyolarmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnnocent Man kullanıcısına yanıt
    yok hocam oyle oldugunu sanmiyorum ama illaki onunda bir odeme sekli vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlardan belli bir oran para veriliyor diye duymuştum.
  • peki ben skini yaptım bi arkadaşıma satabilir miyim
  • JesusNn J kullanıcısına yanıt
    Hayır önce Valve skinini kabul etmesi lazım herhangi bir kutuya konulur skinin (o kutudan çıkan itemlerden biri olur) Sonra zaten bir sürü para dönüyor steam markette sanırım senin tasarladığın skin her satıldığında belli bir yüzde alırsın (mesela Valve %8 alıyor diye biliyorum ya da 10) sistem böyle yürüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.