Bildirim
nasıl para kazanırım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam para kismini bilemiyorum ancak guzel ve kayda deger bir skin yaparsaniz gercekten cok ilgi gorurse skininiz kutularda cikmasi icin kullanilabilir ancak soyle bisi var ki ne kadar cok begenilse bile bazen steam o skinleri secmeyebiliyor yani isiniz biraz sansa bagli eger yapmaya baslarsaniz simdiden basarilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fokof
hocam para kismini bilemiyorum ancak guzel ve kayda deger bir skin yaparsaniz gercekten cok ilgi gorurse skininiz kutularda cikmasi icin kullanilabilir ancak soyle bisi var ki ne kadar cok begenilse bile bazen steam o skinleri secmeyebiliyor yani isiniz biraz sansa bagli eger yapmaya baslarsaniz simdiden basarilar
Hocam yapan kişiye istedigi kadar veriyolarmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam oyle oldugunu sanmiyorum ama illaki onunda bir odeme sekli vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Satışlardan belli bir oran para veriliyor diye duymuştum. -
peki ben skini yaptım bi arkadaşıma satabilir miyim -
Hayır önce Valve skinini kabul etmesi lazım herhangi bir kutuya konulur skinin (o kutudan çıkan itemlerden biri olur) Sonra zaten bir sürü para dönüyor steam markette sanırım senin tasarladığın skin her satıldığında belli bir yüzde alırsın (mesela Valve %8 alıyor diye biliyorum ya da 10) sistem böyle yürüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X