Şimdi Ara

Renderdan para kazanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi mimarlar falan veya tasarımcılar birsürü proje üretiyor ama renderlamak uzun sürüyor. mesela dosyalarını bana gönderseler renderı ben alsam? bende i5 12400f 16 gb ram rtx 3060 ti bilgisayar var.

renderı alıp çıktıyı göndersem onlarda bana para verse.

nasıl fikir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 10 Aralık 2023; 15:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onu RNDR token yapıyor zaten.  

• o ne hocam

• 4F3 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    RenderToken (RNDR) is a distributed GPU rendering network built on top of the Ethereum blockchain, aiming to connect artists and studios in need of GPU compute power with mining partners willing to rent their GPU capabilities out. Conceived in 2009 by OTOY, inc. CEO Jules Urbach and launched in 2017, RNDR held its first public token sale in October of that same year, followed by a private sale period lasting from January 2018 – May 2018, wherein a total of 117,843,239 RNDR were sold at a price of 1 RNDR = $0.25 USD equivalent of token. During the private sale period, early adopters were onboarded onto the RNDR Beta Testnet, where beta node operators and artists worked collaboratively with the RNDR team in building and testing the network, up until its public launch on April 27th 2020.

• ah ulan dünya. her fikir düşünülmüş. herşey yapılmış. ben napıcam agaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 10 Aralık 2023; 15:14:28 >

Valla benim kafamda deli projeler var. Mühendis olabilirsem mühendisliği tarımla birleştireceğim bilgisayar mühendisi olarak.

Ne yapacağımı, nasıl işler yapacağım kafamda kazılı ama 2 engel var 1 para 2. sorun DGS.

Parayı hallederim bir şekilde de mühendislik sıkıntı en kötü yurt dışında okurum artık.

• lan baba öğrendikten sonra okumuşsun,, okumamışsın hiç önemli değil. yeter ki fikrini hayata geçirebilecek yeteneğin olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sana niye versin güvenilir rendering farmlar varken

Büyük skalada yapmıyorsan olmaz herhalde

• White Death kullanıcısına yanıt

yalvarırım bana bir fikir ver internetten napabilirim para kazanmak için

Knight online tarzı oyunlar oynayıp çar kas sat

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

her lot kapıldı diyorlar. mafyalar ele geçirmiş

• Aslına bakarsan kazanılıyor ya daha yeni sahibinden yazdılar bana ben 3050li laptop ile yapıyorum hatta. Revitte renderı bulut üzerinden ana sunucu alıp sana gönderiyor bilgisayarında yıpranmadan para kazanıyorsun. Hemde en kaliteli renderı veriyorsun müşteriye 10 dakikada.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

işbaşı kaç para

• Valla ben renderdan ziyade kesit plan çizipa ttım geçen 300 lira para aldım tamamını şizsem 1000 alacaktım renderda duyduğum kadarıyla proje hazırsa 1000 tl görüntü başı hazır değilse 2000 tl görüntü başı diye duydum yapanlardan. İyi para dönüyor yani ama render bilgin olacak.

• Arkadaşım oyundan karakter bir şeyler çıkartıp yurtdışına 50-100 20 dolara satıyordu 2 yıl önce yabancı forumlarda öğrenmişti yapmayı. Millet niye yapmıyor dediğimde öğrenmek için uğraşmıyor biraz araştırma lazım diyordu öğreten de pek yok.

Mimarlık uygulamaları var bir mühendis ağabey bunları öğrenin öğrencilere proje hazırlarsınız para kazanırsınız demişti hiç bakmamıştım o işe. O da zaman emek istiyor.

Bunlar işletme bölümünün muhasebe dersi gibi aslında öğrenmek şart iş hayatı için ama millet geçer nota talim ediyor çoğu öğrenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 23 Aralık 2023; 11:48:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.