bu soru üni lise yks fark etmez herkese sorulmuş bir soru. gününüzü, haftanızı veya daha uzun periyotları nasıl planlıyorsunuz? plan yapıyor musunuz? yoksa spontane mi yaşıyorsunuz? hangisi daha mantıklı? her türlü tartışmaya açıktır. |
Nasıl Planlama Yapıyorsunuz?
-
-
bunu ben de merak ediyorum. hiçbir şeye vakit bulamıyorum. ama benim sorduğum kadarıyla spontane çalıştıklarını söylüyorlar
-
Çok genel yapıyorum yaparsam çoğunlukla kağıda yazmıyorum kafamda şablon belli oluyor yks zamanı da böyleydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel kısımlar kafada özele indirgemek için kağıta yazıyorum
Aslında ikisini beraber yapmak daha mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ödevlerin, sınavların, projelerin tarihleri; spontane gelişen olayların planlaması vs hepsini yapabiliyor musun hocam kafanda?
bana zor geliyor kafada tutmak, ayrıca stres oluşturuyor. o yüzden şahsen ben kağıda dökmek zorunda hissediyorum kendimi, yoksa unutuyorum.
-
düzenli olarak mı yapıyorsun hocam? varsa duymak isterim rutinini ve planlama şeklini.
-
spontane çalışabilenleri takdir ediyorum, bana çok zor geliyor.
-
genelde çalışmam gereken görevlerin toplam süreleri üzerinden belirli periyotlar belirliyorum ve o periyotlarda kağıt üzerinde şablonlar oluşturuyorum. ama çok değişiyor notlarım bazen hiç almıyorum bazen günlüğe dönüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X