Bildirim
Nasıl Premium olabilirim ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl alınacagını bilen 1 kişi bile yokmu ?
cok azil lazımmmm ... ! -
quote:
Orjinalden alıntı: FeaT_FuaT
Nasıl alınacagını bilen 1 kişi bile yokmu ?
cok azil lazımmmm ... !
tam bilmiyorum ama siteden önce paypala uye oluyosun.. ondan sonra oyndayken yukarda ki P işaretine tıklayıp power up store ye giriyosun.. ordan alıkyosun... ama önce dediğim gibi paypala uye olcaksın.onuda tam arıntılı bilmiyorum -
Ya aslında dier forumda vardı ama kapanmış ... O yuzden bulamıyorum hemde servere zor giriyor cok lazımdı ama paypal a uye olmaya gerek yok die biliyorum
yinede saol keşke bilen olsada acıklasa -
önce paypal a üye ol ondan sora sol üst taraf ta p ye tıkla orada premium yazı war hangisini almak istiyor san tıkla buy de ordan paypal giriş şifreni yaz we premium sende -
Pay pala uye olmak sart diosun ama nasıl olucamı solemiyosun ...
Bana cözüm önerileri sunu :Pls -
turkishli senin başka işin yokmu
git de kumda oyna :Pls -
Sakın bu link e üye olmayı deneme şifre vs yazma Kngihtonlinenin sitesinden olabilirsin Ve oyunda yukardanP harfinden.quote:
Orjinalden alıntı: turkishli
Al sana yardım burdan olabiilirsin dostum <link kaldırıldı> Tadını cıkarmaya bak canım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 10 Şubat 2006 17:57:11 > -
Http://www.paypal.com bu adrese girin ve üyelik linkine tıklayın. Bilgilerinizi girin ve mail adresinizi doğru girin. Kredi kartı numaranızı yazıp tipini seçin. Sonrahttp://www.knightonlineworld.com sitesine girin yukarıda Buy Bronze Premium linki var. Buraya girip Buy deyin, Paypal'a kayıt olduğunuz mail adresinizi, ve Paypal şifrenizi girin. Pay'e tıklayın. Böylece 30 günlük Bronze Premium almış olacaksınız. Eğer diğer (Silver veya Gold) istiyorsanız oyundaki yukarıdaki P tuşundan seçebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 10 Şubat 2006 17:58:05 > -
citizen cok saol dostum deniyecem akşam inş. premiumum
TY So Much
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X