Şimdi Ara

Nasıl sakinleştiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Özgür

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Ben alkol ile gevşiyorum, rahatlıyorum.

Ancak iç demiyorum derdim ya şimdi dinsiz imansız gavur vb. muameleler görmek istemiyorum.

Düzenleme: Tekrar okudum uzun süreçli bir olay seninki sanırım.Alkol fazla etki etmez istersen eğer özel mesaj olarak mail adresini at konuşuruz belki yararlı olur

Bu çocuk 15 yaşında

Sende 18 yaşındasın nedir yani Ne demişler mühim olan işlevi

Nereni yarıştırıyosun benimle

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ancak iç demiyorum derdim ya şimdi dinsiz imansız gavur vb. muameleler görmek istemiyorum.

Düzenleme: Tekrar okudum uzun süreçli bir olay seninki sanırım.Alkol fazla etki etmez istersen eğer özel mesaj olarak mail adresini at konuşuruz belki yararlı olur

Bu çocuk 15 yaşında

Sen nereni yarıştırıyosan orasını

• @konuyu açan

en azından senin hatun hayır demiş.

ben de bir kızın peşinden 5 yıl koştum. 3. yıl kıza açıldım. kız ne evet dedi ne de hayır. 5. yıl yine teklifimi yeniledim. kız yine evet veya hayır diye cevap verdi. şimdi hiç görüşemiyoruz.

yani o kadar üzülüyorum ki sorma. hayatıma girebilecek sayılı insandı. kimseyi o kadar çok sevmemiştim. en azından hayır deseydi. yani ben ona da razıyım. ama hayır demedi. fakat evet de demedi. bazen gözümün önüne geliyor. 3 yıl boyunca her gün görüştüğümüz günler.. gözlerim doluyor.

zmana bırakıyorum, alkole veriyorum, spor yapıyorum ama yine de olmuyor. unutamıyorum hatunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 18 Kasım 2007; 20:00:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu çocuk 15 yaşında

Zekasal ve duygusal yeterliliğimi yarıştırıyorum

• Orjinalden alıntı: firtikk

Neden yarıştırıyosun ki

Orjinalden alıntı: cndstrn

Sana sorduk mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 18 Kasım 2007; 20:04:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

@konuyu açan

ben de bir kızın peşinden 5 yıl koştum. 3. yıl kıza açıldım. kız ne evet dedi ne de hayır. 5. yıl yine teklifimi yeniledim. kız yine evet veya hayır diye cevap verdi. şimdi hiç görüşemiyoruz.

yani o kadar üzülüyorum ki sorma. hayatıma girebilecek sayılı insandı. kimseyi o kadar çok sevmemiştim. en azından hayır deseydi. yani ben ona da razıyım. ama hayır demedi. fakat evet de demedi. bazen gözümün önüne geliyor. 3 yıl boyunca her gün görüştüğümüz günler.. gözlerim doluyor.

zmana bırakıyorum, alkole veriyorum, spor yapıyorum ama yine de olmuyor. unutamıyorum hatunu.

Ne kadar şanslısın ki görüşmüyorsunuz. Ne kadar seversen sev, ne kadar taparsan tap görüşmedikten sonra insan eski düzenine geri dönüyor. Ya da yeni bir düzen yaratıp o düzeni yaşamaya koyuluyor. Benim önümde upuzun 2 sene daha var. Her gün her derste sınıfta onu görüyorum, onu izliyorum. Başkasına yönelmeyi deneyin, genelde insanlar yalnız kaldıklarında ve sevilmediklerinde geçmişi hatırlıyor. Ben şuanki sevgilime bakarken bile onu görüyorum, benimki apayrı.

Eğer gerçekten aşık olduysanız zamandan başka ilacı yok bunun. Bu zaman içinde de sürekli hep birşeyler kaybediyorsunuz. Önemli olan bu süreci az kayıpla geçirebilmek. Yoksa ayrılıktan sonra hiçbir taraf kazanmıyor. Yitip giden hayaller, umutlar ve yaşanmamış mutluluklar oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

knight a başla
    ciddiyim böle durumlarda cok iyi gelir

Yinemi Knight bea
  • başka kızlara yönelceksin bunun ilacı bu çok sevdim falan filan bu ayakları bırakçan şartlamican kendini yoksa 28 sene atamazsın bunu üzerinden...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Aslında hayatta mutluluk sadece pozitif olmamalı. Aşk acısının dahi tadını çıkarabilirsen ne mutlu sana. Mesela üşümenin tadı ayrıdır, sınavdan kötü almanın tadı da aynıdır. Bunu biraz düşün derim.

bencede...

ileride bunların çoğunu gülerek, tatlı anılar olarak anlatabileceğiz...

o an sana felaket bi durum, rezil bir an olarak gelebilir fakat bu zamanla değişecektir emin ol...

ya da unutursun gider...

"Güzel gören güzel düşünür, Güzel düşünen hayatından lezzet alır..." diyerek bitireyim sözlerimi...

Neden yarıştırıyosun ki

Sana sorduk mu?

Kendini benden üstün görmeye çalışmana bir cevap olabilir mi ?

Seni hiç gözüm tutmamıştı zaten yırtık dondan fırt diye çıkar gibi bir şey

• g
    quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

Aslında hayatta mutluluk sadece pozitif olmamalı. Aşk acısının dahi tadını çıkarabilirsen ne mutlu sana. Mesela üşümenin tadı ayrıdır, sınavdan kötü almanın tadı da ayrıdır. Bunu biraz düşün derim.

güzel

• özgürden alıntıı

Yoo öyle bi niyetim yok sadece 15 yaşında alkol aldığını söyledim nevar bunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 18 Kasım 2007; 20:21:28 >
  • Johhny Walker
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

@konuyu açan

Ne kadar şanslısın ki görüşmüyorsunuz. Ne kadar seversen sev, ne kadar taparsan tap görüşmedikten sonra insan eski düzenine geri dönüyor. Ya da yeni bir düzen yaratıp o düzeni yaşamaya koyuluyor. Benim önümde upuzun 2 sene daha var. Her gün her derste sınıfta onu görüyorum, onu izliyorum. Başkasına yönelmeyi deneyin, genelde insanlar yalnız kaldıklarında ve sevilmediklerinde geçmişi hatırlıyor. Ben şuanki sevgilime bakarken bile onu görüyorum, benimki apayrı.

Eğer gerçekten aşık olduysanız zamandan başka ilacı yok bunun. Bu zaman içinde de sürekli hep birşeyler kaybediyorsunuz. Önemli olan bu süreci az kayıpla geçirebilmek. Yoksa ayrılıktan sonra hiçbir taraf kazanmıyor. Yitip giden hayaller, umutlar ve yaşanmamış mutluluklar oluyor.

olmuyor hacı olmuyor... şu 5 yılda kaç kız girdi hayatıma. ama yine de onu unutamıyorum. sevgilimin elini tutarken o aklıma geliyor. acaba beni böyle görseydi napardı gibilerinden. veya acaba o napıyor şu anda gibi..

Neden yarıştırıyosun ki

Sana sorduk mu?

Neyse arkadaşları rahatsız etmeyelim MSN'de paylaş kozunu

• yemin ederim gülmekten öldüm seviyorum sizleri forum ahalisi

bir arkadaş knighta başla demiş eğer başlarsa bırak o olayları kendini unutur

ama knight acılarını dindirir aynı aşı gibi hastalığı hafifletir

knight asosyal yapar kapanırsın eve doğal olarak unutursun

arkaya slow rock müzik açarsın karanlık oda ve karşında knight bir bakmışsın unutursun gider çünkü senin için birşey değer kazanır

ama başlama getirisinden çok götürüsü olur önüne gelen şansları tepersin

• Beni böyle görseydi napardı gibisinden ya da şuan ne yapıyor gibisinden düşünceleri daha ilk ay atlattım. Ve ben bencil bir insan değilim. Ben onun ilki olmama rağmen, herşeyin en iyisini benimle yaşamış olmasına rağmen, ve rahatlıkla söyleyebilirim ki benim kadar sevebilecek birisi hayatına girmeyecek, o da benim kadar kimseyi sevmeyecek olmasına rağmen yine de onun iyiliğini mutluluğunu istiyorum. Allah benden alsın ona versin. Gerçek aşk da budur zaten. Bunaltmamaktır, sıkmamak. Kendisi arkadaş olabileceğimizi belirten mail atmıştı birkaç hafta önce. Ama biliyorum ki arkadaş olursak aramızda yine çekim olacak ve belki direk etki etmesem de dolaylı yoldan mutluluklarına engel olacağım. Şuan o da, ben de bir ilişki yaşıyorum. Ben yine onu çok seviyorum, onun için herşeyi yaparım ama onun benimle ya da başkasıyla bir şekilde salt mutluluğa sahip olmasını istiyorum. Senin de ilacın zamandır. Eski haline hiçbir zaman dönemeyeceksin ama ne kadar zamanda toparlanır ve başkasına kendini adamaya başlarsın buna senin o kıza verdiğin değer karar verir. Bazıları bunu, yaşanılan ilişkinin yarı süresi diyor. Eğer böyleyse benim daha 2 sene 10 ayım var.Allah bana rahmet eylesin

• quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Bu seneyi de sayarsak 7 sene boyunca tanıdığım, lise arkadaşımken lise bittiğinde beraber olmaya başladığımız ve üniversitede de aynı sınıfta olduğumuz için bi 2 sene daha göreceğim kız ile 8 küsür ay önce ilişkimiz bitti. Biz birbirimize adamıştık kendimizi, evlenecektik, bu kesindi. Öyle görüp beğenme değildi bizimkisi. 4 koca yıl lisede birbirimizi iyice tanımıştık, sonra hiç hesapta yokken beraber olmaya başlamıştık. 2 yılımızı çok güzel, çok yakın geçirdik. Bir insanın bir insanı ne kadar sevebileceğine şahit olduk...

Sen elde edemediğin, yaşayamadığın birşeyin yaşasaydın nasıl olacağını merak ediyorsun ve kafanda senin için doğru insanın o olduğunu düşünüyorsun. Ben ise doğru insanın o olduğunu bilmeme rağmen ve yıllarımızı beraber geçirmemize rağmen ayrılık yaşadım. İnsan gerçekten çok kötü oluyor, her iki taraf için de doğru insanın birbiri olduğunu bilip bir arada olamamak ölümden de öte. Yapamadım, yaşayamadım, ayaklarımın üzerinde duramadım, çok süründüm çok yalvardım ama olmadı. Olmayacak. Severken ayrıldık ki o daha da kötü. Onunla geçen değerini bilemediğim her anı özlüyorum. Her saniyeyi, ona rahat rahat bakabildiğim her saniyeyi düşünmeden edemiyorum. 6 aya yakın süren bir ilişkim var ve gayet güzel, düzenli gidiyor. Ama biliyorum, eski sevgilimi başkasında arıyorum. Yine de şuan çok güçlüyüm. Onunla ilişki yaşamadan önceki halimden daha da güçlü bir karaktere sahibim. Öldürmeyen şey güçlendiriyor insanı. Ve senin benden daha az acı çektiğine emin olduğum için sana kesin bir yanıt verebilirim ki, zaman herşeyi yoluna koyuyor. Bazen dinlemek istemiyorsun, zamanın herşeyin ilaç olduğunu bilmek duymak istemiyorsun. Acılara tutunmak, onun acısını kalbine gömmek, aylarca kedi yutmuş gibi karın ağrısı çekmek, aşk acısı çekmek istiyor insan. Ama bir gün oluyor, zirve yapmış acıların sabah uyandığında taban yapıyor. Hiçbirşey hissetmiyorsun. Bu unutmak olmuyor. Eğer gerçekten seviyorsan asla unutmuyorsun. Bunun adı alışmak. insanoğlunun başına gelen tüm zorluklara karşı direncini sınayan ve artıran, büyük güç ve yetenektir alışmak. İnsanoğlu (henüz kendisi bilmese de), ölüme, acıya, terk edilmeye alışır, ve ancak böyle ayakta kalır. Onsuzluğa değil, onun acısına alışıyorsun. Unutmadan, hep aynı derecede severek yaşamayı öğreniyorsun. Artık elini yüzünü yıkamak, dişlerini fırçalamak senin için ne kadar rutinse, aşk acısı da o kadar normal geliyor. Bu gerçekten tiksindirecek kadar çok güzel bir özellik. Acı çektikçe kendimi daha çok seviyorum, kendimi sevdikçe sevdiğim kıza sevgim kalmadığı için kendimden daha çok nefret ediyorum. Nefret ettikçe daha çok canım acıyor...

Ama bir gün. Ne kadar seversen sev, bir gün o silkinme ve ayağa kalkma anında bu zamana kadar hissetmediğin öylesine güçlü, öylesine yoğun duygular hissediyorsun ki, haykırmak istiyorsun. Artık çok güçlü olduğunu, ama yine de onu hâlâ sevdiğini bağıra çağıra söylemek istiyorsun. Çünkü artık çekilebilecek en büyük acıyı çekmiş ve daha da güçlenmiş oluyorsun.
    Alışmak, kabullenmek değildir, musibetle birlikte yaşamayı öğrenerek, onu ehlilleştirmektir. Acı vermeyecek ve meşgul etmeyecek bir konuma sokup, yani, kurabiye kutusuna koyup en üst rafa kaldırmaktır. İnsan, sandığından çok daha güçlü bir varlıktır. Unutma Aşk acısından ölen insan yok.

Çektiklerinde yalnız değilsin ama insanın sınırlarında daha fazla acı çekebilmek de var. Sen şanslısın çünkü sahip olmadığın şeyi özlemezsin.

Hocam madem bu kadar mutlu mesuttunuz neden bitirdiniz ? Sizin gibi ilişki yaşamak isteyen onca insan varken hem de.

• Sağolun arkadaşlar. Moral verdiniz.

Bu kız da bana evet veya hayır gibi kesinlik belirten bir cevap vermedi. Ben ona yanıyorum.
    Bir şeyde belirsizlik varsa ümit de vardır. Ama Belirsizlik can sıkıcı bir durum. Ayrıca ben
    bu kızın ailesini de seviyorum. Kız razı gelmezse zaten hepten kopacağım ailesinden ki
    ben kopmak istemiyorum. Bu arada belirteyim öyle lşıp sevdi biri değilim. Aşk adamı da
    olmayabilirim. Etrafta gördüğüm kızları beğendiğim oldu ama ötesine gidemedi. Bi kızın
    peşinden koşmak da zor iş. Koşup da boş olduğunu anlamak kadar insanı yıkan bir şey
    yok. Ayrıca eski kafalı sayılırım bu konuda. Seversem bir kere severim diyorum ama yakında
    bu teoriyi çürütme yolu görünecek gibi. Tek tesellim kızın benden uzakta olması ve zaman gibi
    unuttucu bir nimetin olması. Başka ne düşünebilirim ki. Allaha şükür.

Kalın sağlıcakla.

özgürden alıntıı

belki çok acı çekmiştir nereden bilebilirizki

herkes sen yada ben değil hayat herkes için farklı kanallarda akıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.