Şimdi Ara

Nasıl sakinleştiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

başka birisine aşık olana kadar onu unutman imkansız ,bu konuda benimle tartışmak isteyen olursa her türlü tartışırım

+1

Ayrıca kızların ne evet ne de hayır demesine katlanamıyorum Ney lan bu kızlardan çektiğimiz. En iyisi kızları bir karara zorlamak mesela ya evet dersin yada diğer cevapların ne olursa hayır olarak algılayacam gibi.
  • @Arda, cevap yazmıştım ancak mesaj attığınız konu yeni mesaj kabul etmiyor hatası verdi.

Kısaca yazayım; insanın bir eşşek bir de eşref saati var derler ya, benim eşşek saatim çok uzun sürdü ve katlanamayacağım acıları çektirmek için sevdiğimi çok üzdüm. Ve ilk ayrılık isteği benden gelmişti, o istemese de ben ayrılmak istemiştim. Sonra pişman oldum ama geri döndüğümde herşey çok farklıydı.
    @os2warptr, aynı şehirde olmamanız ve zaman kurgusunun nasıl işlediği hakkında fikir sahibi olman unutmanı kolaylaştıracaktır. Aşk acısıyla yaşamanın hiçbir yararı olmamasına rağmen bu süreçte insan kendini daha iyi tanıyıp ne yapıp ne yapamayacağı hakkında detaylı bilgi sahibi oluyor.
  • naza çekiyo.. sana açılmadan önce seni iyice tanımak istedim falan de.. 2 kere daha dene sansını olmazsa olmaz.. 1. de randıman alınmaz genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

naza çekiyo.. sana açılmadan önce seni iyice tanımak istedim falan de.. 2 kere daha dene sansını olmazsa olmaz.. 1. de randıman alınmaz genelde

Ümidimi arttırdın biliyormusun. Daha önce kimseye bu tip konularda açılmadım. Zaten insan birşeyi
    çok isterse gerisini getirmeye çalışıyor. Bunu da şimdi öğrendim. Zaten ben pek aşk adamı değilim
    ama sevmesini bildiğimi düşünüyorum sanırım. Ayrıca bana kızgın mısın diyorum. Hayır değilim
    olur böyle şeyler diyor. Yüzüne bakamam artık diyorum saçmalama diyor. Hem başlangıçta sorunca
    nasıl düşünürsün diyor hemde kızdın mı diye sonradan sorunca kızmadım diyor. Ben anlamadım
    bu işi. Arkadaşken sorun yoktu. Bu kızı anlıyordum. İşi ciddiye götürmeye karar verince antenlerim
    karşıdan gelen dalgaları düzgün yakalamamaya başladı.
    2. ve 3. kez sormak için ne kadar beklememi tavisye edersin.

• Gözden ırak olan gönüldende ırak olur
    Görmediğin sürece unutursun taki yanında eşinle çocuğunla görme ihtimalin kadar
  • Beterin beteri var yine 2 sene önce bir kıza takıldım beni arkadaşı masadan kovdu üniversitenin en güzel döneminde bu kıza takıldım, üstelik başka kızlarlada uğraşamadım. Daha önce çok sevdiğim bir kız vardı o da sürüncemede kaldı. Şimdi kalbim bile ne hissedeceğini şaşırdı kalbimin içi allak bullak...

@os2warptr

Çok zaman geçmesine gerek yok, eğer konuşacaksan bence 2. ve son defa konuş tamamen bitir ben hala ayaktayım sende yıkılmassın ama bir kere daha konuşman gereklimi iyi düşün çünkü 2. kez reddedilirsen daha çok koyar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: os2warptr

quote:

Orjinalden alıntı: SinapS

naza çekiyo.. sana açılmadan önce seni iyice tanımak istedim falan de.. 2 kere daha dene sansını olmazsa olmaz.. 1. de randıman alınmaz genelde

Ümidimi arttırdın biliyormusun. Daha önce kimseye bu tip konularda açılmadım. Zaten insan birşeyi
    çok isterse gerisini getirmeye çalışıyor. Bunu da şimdi öğrendim. Zaten ben pek aşk adamı değilim
    ama sevmesini bildiğimi düşünüyorum sanırım. Ayrıca bana kızgın mısın diyorum. Hayır değilim
    olur böyle şeyler diyor. Yüzüne bakamam artık diyorum saçmalama diyor. Hem başlangıçta sorunca
    nasıl düşünürsün diyor hemde kızdın mı diye sonradan sorunca kızmadım diyor. Ben anlamadım
    bu işi. Arkadaşken sorun yoktu. Bu kızı anlıyordum. İşi ciddiye götürmeye karar verince antenlerim
    karşıdan gelen dalgaları düzgün yakalamamaya başladı.
    2. ve 3. kez sormak için ne kadar beklememi tavisye edersin.

valla ne yap biliyon mu geceleri böyle saat 11 den sonra falan mesaj at işte muhabbet et sevdgini belli et, sabahları günaydın diye mesaj at. gercekten ciddi oldugunu anlasın. ben ciddiyim de hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum de.. seni sevmek için yeterince tanıyorum de. 3-5 gün bekle derim ama bu 3-5 günlük sürecte kendini unutturma dedigim gibi mesaj at.. sonra yeniden gidersn bi yere davet edersin. güzel bi konusma düşün. onları söyle etkile kızı. sana sans versin mutlu edecegine ikna et. cesaretini topla en sonunda git bir kez daha sor.. yüzüne bakamazdım ama sana olan sevgim ve ciddi oluşum gururumdan fazla değil gururum herseyimken herseyim sen oluverdin falan de. ne bileyim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.