Şimdi Ara

NASIL STEAM KURACAĞIM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde iki pc var, iki pc yede cod 6 modern warfare 2 kurduk birinde steam var ancak birinde yok. İkimiz kendi aramızda oynamak istiyoruz ancak steam olmayan pc ye nasıl bir ayar yapmamız gerekli!!!

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Tek hesaptan 2 kişi oynamak istiyorsunuz sanırım. Böyle birşey imkansız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XDaY_WaLkeRX -- 9 Mart 2010; 0:06:12 >
  • aslında şuan ikimizde steam kurduk. ikimizinde steam account u var ancak şimdi de nasıl oynayacağımızı aramaktayız :)

internet üzerinden değil aynı modem üzerinden oynayacağız sonuçta, varsa bilen yardımlarını beklemekteyiz!!!
  • "must be signed in to steam in online mode to play" hatası alıyorum, başka sitelerde de baktım bu hatayla karşılaşanlar var ancak halaa bir çözüm bulamadım???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinrys

"must be signed in to steam in online mode to play" hatası alıyorum, başka sitelerde de baktım bu hatayla karşılaşanlar var ancak halaa bir çözüm bulamadım???

Hocam aynı ağda da olsanız farketmiyor biz de kardeşimle denemiştik zamanında. İkinizin oyunu da steam'a kayıtlı olmalı, onun için de cd-key'e ihtiyacınız var. Imzamdan ulaşabilirsiniz, yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.