kız la farklı sınıflardayız + kız benden 1 yaş küçük .
Sizce msn den mi konuşmalıyım yada msn den mi konuşayım?
önce yüzyüze bi tanış sonra msn den konuşursun sen kaç yaşndasın ?
quote:
Orjinalden alıntı: pegasuss
teklif etme kimseye kardeşim... etme... beni dinle etme... Al benim çok güzel olduğunu düşündüüm ilişkim vardı ne oldu? bugün bitti... ayran gönüllü bunlar kardeşim...Delikanlı gibi sevmekten anlamaz sürekli kapris ve naz yaparlar... sen seversin bağlanırsın sen s.klirsin...Al ben s.kildim sen olma...
dimi bencede çünkü;sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler
ben 17 yaşındayım..
hemen hemen yaşıtız kardeşim ama bunu pek büyütücek bişey yok söylersin kabul etmesse aynı şekilde devam ve senin ona çıkma teklifi ettiğini ne kadar çok kişi bilebilirki yada bilse kim ilgilenir? boşver sen kendi hayatını yaşamaya bak git kızla güzel bi konuş
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
hemen hemen yaşıtız kardeşim ama bunu pek büyütücek bişey yok söylersin kabul etmesse aynı şekilde devam ve senin ona çıkma teklifi ettiğini ne kadar çok kişi bilebilirki yada bilse kim ilgilenir? boşver sen kendi hayatını yaşamaya bak git kızla güzel bi konuş
ya mesela kızı çektim kenarı kimsenin göremeyeceği bir yere nasıl başlayabilirim derdimi anlatmaya
sakın sakın sakın vede sakın kıza gidip çıkma teklifi etme,duygusal sözler sarfetme veya kız zaten beni seviyor moduna girme...kız sana kendisinin seni sevdiği izlenimi veriyorsa seni tanımak istiyordur iilaki seni seviyor veya ilk bulduğu fırsatta dudaklarına yapışacak diye bir şey yok..
7-8 sağlam tecrübem var..birinde kız beni 3 ay boyunca gözü ile soydu sağda solda gördüğünde nasıl bakıyordu inanamazsın..işi gücü bırakıyor bana bakıyordu ben önce onu bekledim teklif etsin diye..etmeyipte bakmaya devam edince herhalde benden teklif bekliyor daha fazla beklemeyim modunda(aynen senin şu anki modun) kıza çıkma teklif ettim..kız beni yerin dibine soktu soktu çıkardı..akıllanmadım ve bunun gibi bir sürü acı tecrübe daha yaşadım...sonradan anladımki işler öyle değilmiş..
sana tavsiye.. bir kız sana bakıyor veya hoşlandığını bir şekilde belli ediyorsa kızın yakınlarında bulun ve onunla konuşmaya çalış (havadan sudan) ama ne duygusallık yap ne sevgi içeren sözcükler kullan nede teklif et..sakın ama sakın...sadece muhabbet kur...gerisi gelecektir..teklif yerinede muhabbetiniz ilerlediğinde muhabbet esnasında sanat/kültür konusu aç ordan sinemaya geç..şu film çok güzelmiş ama henüz gidemedim gibisinden konuş oda bende gitmedim falan dicektir...bu cumartesi birlikte gidelimmi de..evet derse..bitmiştir...
kendini salıverme..her zaman çakalca düşün..ve almak istediğin cevaba göre soru sor
Dünyadaki Bütün kızlara ölümmmmmmmmm ama Allah ın belasını cok seviyorum ya.o bitirmeye calisiyor ben direniyorum olmuyor. 2 sene boyunca bir dedigini 2 etmedim nerden ettim o teklifi yaw platonik kal daha iyi.
quote:
Orjinalden alıntı: sothemre
quote:
ya mesela kızı çektim kenarı kimsenin göremeyeceği bir yere nasıl başlayabilirim derdimi anlatmaya
kızla tanışmadan kenarı çekme sakın pat die aniden eğer tanıştıkdan sonra kızında senden hoşlandıgını gerçekden hissediosan konuşmaya başlayabilirsn konuşurken zaten iyice tanışmş olursnuz
konuşmayı hayal et sana bişey söylemek istiyorum evet bekliyorum şey şey evet şey ben evet sen ben seni sviyorum bende snei seviyorum ve birbirlerine sarılırlar
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sothemre
quote:
kızla tanışmadan kenarı çekme sakın pat die aniden eğer tanıştıkdan sonra kızında senden hoşlandıgını gerçekden hissediosan konuşmaya başlayabilirsn konuşurken zaten iyice tanışmş olursnuz
konuşmayı hayal et sana bişey söylemek istiyorum evet bekliyorum şey şey evet şey ben evet sen ben seni sviyorum bende snei seviyorum ve birbirlerine sarılırlar
Maria Mercedes Fast Version 2.6
quote:
Orjinalden alıntı: speed need
sakın sakın sakın vede sakın kıza gidip çıkma teklifi etme,duygusal sözler sarfetme veya kız zaten beni seviyor moduna girme...kız sana kendisinin seni sevdiği izlenimi veriyorsa seni tanımak istiyordur iilaki seni seviyor veya ilk bulduğu fırsatta dudaklarına yapışacak diye bir şey yok..
7-8 sağlam tecrübem var..birinde kız beni 3 ay boyunca gözü ile soydu sağda solda gördüğünde nasıl bakıyordu inanamazsın..işi gücü bırakıyor bana bakıyordu ben önce onu bekledim teklif etsin diye..etmeyipte bakmaya devam edince herhalde benden teklif bekliyor daha fazla beklemeyim modunda(aynen senin şu anki modun) kıza çıkma teklif ettim..kız beni yerin dibine soktu soktu çıkardı..akıllanmadım ve bunun gibi bir sürü acı tecrübe daha yaşadım...sonradan anladımki işler öyle değilmiş..
sana tavsiye.. bir kız sana bakıyor veya hoşlandığını bir şekilde belli ediyorsa kızın yakınlarında bulun ve onunla konuşmaya çalış (havadan sudan) ama ne duygusallık yap ne sevgi içeren sözcükler kullan nede teklif et..sakın ama sakın...sadece muhabbet kur...gerisi gelecektir..teklif yerinede muhabbetiniz ilerlediğinde muhabbet esnasında sanat/kültür konusu aç ordan sinemaya geç..şu film çok güzelmiş ama henüz gidemedim gibisinden konuş oda bende gitmedim falan dicektir...bu cumartesi birlikte gidelimmi de..evet derse..bitmiştir...
kendini salıverme..her zaman çakalca düşün..ve almak istediğin cevaba göre soru sor
valla çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim
quote:
benim durumumda senin ki gibiymiş hakkaten ama ben kafaya koydum açılıcam kaybedecek birşeyim yok diye düşünüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Ghenç
eğer niyetin ciddi ise...
bence git direkt evlenme teklif et
direkt dumur olur kız
quote:
Orjinalden alıntı: Ghenç
eğer niyetin ciddi ise...
bence git direkt evlenme teklif et
direkt dumur olur kız
2 tane de çocuk yapsınlar istersen çocuk 17 yaşında daha
walla benim önerim amerikan üsulü..yani gevelemeden..utanmadan kızın yanına git seninle birşey konuşmak istiyorum de(istiyordum deme..çünkü öyle dersen konuşma teklif etmiş olursun,istiyorum daha etkili)..sonrası zaten gelir de.. senden hoşlanıyorum falan dersin..zaten kızı konuşmaya çağırdığında o anlayacaktır..hele o da sana kesikse benimle çıkarmısın gibi demode bir laf bile etsen kabul edecektir. walla 2 kere denedim işe yaradı
çıkışta biraz konuşabilirmiyiz de sonra gelirse ben senden hoşlandım de seni seviyorum deme ondan sonra beni ne kadar tanıyosunda seviyorsun diyorlar dumur oluyorsun :D hoşlandım dedikten sonra hemen bir ara görüşüp konuşabilirmiyiz de tamamdır
sana esas önerim, kızı yanına çağır gel bize gidelim de, nerden çıktı bu derse tmmdır.iyi kız bulmuşsun
quote:
Orjinalden alıntı: hepanil
sana esas önerim, kızı yanına çağır gel bize gidelim de, nerden çıktı bu derse tmmdır.iyi kız bulmuşsun
Abi birde bnm kıl olduğüum birşey var nedense hoşlandığın bir kız olur gidip konuşur zmnla işi ilettiğini sanarsın hoooop kızın arkı sana yanar tutuşur hooooppp senin hoşlandığın kız arkının seni sevdiğini söler ya o an'ın taaaaaaaa A.q.....
git yapış koluna çak ağzının ortasına iki tane..
git yanına selamınaleyküm de .akabinde benimle çıkmana karar verdim de.