Şimdi Ara

-- nasıl teklif edilir -- ACİL Yardım plz... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ZEUS__

git yapış koluna çak ağzının ortasına iki tane..

Seviyorum De uL.n
  • kardeş kısla daha önceden konuşmadıysan teklif etme
    konuşmak için onun arkadaş çewresinden bi kaç kişiyle tanış
    ondan sora onlarla sinemaya falan git onlara de senin kızı da davet etsinler o arada ayarlarsın
  • bizim bi arkadaş war
    hiç çekinme utanma yok

kızın yanına gidio

ÇIK BENLE
    dio
  • quote:

Orjinalden alıntı: sothemre

quote:

Orjinalden alıntı: speed need

sakın sakın sakın vede sakın kıza gidip çıkma teklifi etme,duygusal sözler sarfetme veya kız zaten beni seviyor moduna girme...kız sana kendisinin seni sevdiği izlenimi veriyorsa seni tanımak istiyordur iilaki seni seviyor veya ilk bulduğu fırsatta dudaklarına yapışacak diye bir şey yok..

7-8 sağlam tecrübem var..birinde kız beni 3 ay boyunca gözü ile soydu sağda solda gördüğünde nasıl bakıyordu inanamazsın..işi gücü bırakıyor bana bakıyordu ben önce onu bekledim teklif etsin diye..etmeyipte bakmaya devam edince herhalde benden teklif bekliyor daha fazla beklemeyim modunda(aynen senin şu anki modun) kıza çıkma teklif ettim..kız beni yerin dibine soktu soktu çıkardı..akıllanmadım ve bunun gibi bir sürü acı tecrübe daha yaşadım...sonradan anladımki işler öyle değilmiş..

sana tavsiye..
    bir kız sana bakıyor veya hoşlandığını bir şekilde belli ediyorsa kızın yakınlarında bulun ve onunla konuşmaya çalış (havadan sudan) ama ne duygusallık yap ne sevgi içeren sözcükler kullan nede teklif et..sakın ama sakın...sadece muhabbet kur...gerisi gelecektir..teklif yerinede muhabbetiniz ilerlediğinde muhabbet esnasında sanat/kültür konusu aç ordan sinemaya geç..şu film çok güzelmiş ama henüz gidemedim gibisinden konuş oda bende gitmedim falan dicektir...bu cumartesi birlikte gidelimmi de..evet derse..bitmiştir...

kendini salıverme..her zaman çakalca düşün..ve almak istediğin cevaba göre soru sor

valla çok yardımcı oldun çok teşekkür ederim

quote:

7-8 sağlam tecrübem var..birinde kız beni 3 ay boyunca gözü ile soydu sağda solda gördüğünde nasıl bakıyordu inanamazsın..işi gücü bırakıyor bana bakıyordu ben önce onu bekledim teklif etsin diye..etmeyipte bakmaya devam edince herhalde benden teklif bekliyor daha fazla beklemeyim modunda(aynen senin şu anki modun) kıza çıkma teklif ettim..kız beni yerin dibine soktu soktu çıkardı..akıllanmadım ve bunun gibi bir sürü acı tecrübe daha yaşadım...sonradan anladımki işler öyle değilmiş..

benim durumumda senin ki gibiymiş hakkaten ama ben kafaya koydum açılıcam kaybedecek birşeyim yok diye düşünüyorum...

önemli değil ama
    -kaybedecek bir şeyim yok diye düşünüyorsun ama yanlış düşünüyorsun kaybedeceğin şey kazanacağın şeyi kazanamamak olacak

-açılayım rahatlayım diye düşünme..biraz sık dişini..bu işler zaman istiyor..pat diye gidip ben senden hoşladım benimle çıkarmısın deme..kız kabul etmezse ne kadar iplemiyorum desende egona hiç iyi gelmiyor haberin olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: ExSeLaNS

bizim bi arkadaş war
    hiç çekinme utanma yok

kızın yanına gidio

ÇIK BENLE
    dio

Akşam akşam koptum yha
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ

Abi birde bnm kıl olduğüum birşey var nedense hoşlandığın bir kız olur gidip konuşur zmnla işi ilettiğini sanarsın hoooop kızın arkı sana yanar tutuşur hooooppp senin hoşlandığın kız arkının seni sevdiğini söler ya o an'ın taaaaaaaa A.q.....

Aynısı 2-2,5 yıl önce benim başıma geldi

Çaresiz kalıyorsun.

2 senedirde kızLarla fazla aram yok zaten ( DuygusaL anLam )

• hiç bi zaman teklif etme .. liseli de olsan.. 17 yaşında da olsan.. beraber dolaşırken hoş konular aç kızın gözlerine falan bak sık sık.. ta içine.. kızın elinden tut.. eğer tuttarsa ok.. ama bırakmak isterse hayvan gibi sıkmadan kızın elini bırakmamaya çalış.. ama inat ederse bırak.. bozuntuya verme asla.. hiçbişi sorma yada söleme .. bakalım nedicek.. ona göre ayarlarsın bişiler.. .
  • boş iş bunlar yaa

özgürlük güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Ya çıkmak ne demek, dağamı çıkıyorsunuz nereye çıkıyorsunuz.

kopardın beni gecenin bu saatinde

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

hiç bi zaman teklif etme .. liseli de olsan.. 17 yaşında da olsan.. beraber dolaşırken hoş konular aç kızın gözlerine falan bak sık sık.. ta içine.. kızın elinden tut.. eğer tuttarsa ok.. ama bırakmak isterse hayvan gibi sıkmadan kızın elini bırakmamaya çalış.. ama inat ederse bırak.. bozuntuya verme asla.. hiçbişi sorma yada söleme .. bakalım nedicek.. ona göre ayarlarsın bişiler.. .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.