Merhaba beyler çok merak ediyorum nasıl vakit bulupta kendinize zaman ayır biliyorsunuz? Yorulmuyor musunuz? Sabah sekiz akşam beş pandemiden dolayı evde çalışıyorum eşim de müzik öğretmeni özel derslerine pandemiden dolayı ara verdi çalışmıyor şuan, daha ikimizde genciz ama bünyemiz kaldırmıyor uykumuz geliyor sırtlarımız ağrıyor bakıyorum bir sosyal medyaya gezenler tatile çıkanlar araba ile her gün gezenler Allah aşkına nasıl zaman buluyorsunuz akşam şans eseri beşte işim bitse yemek dinlenme saat 6 oluyor İngilizcemi geliştirmek için online kurslara bakıyorum çok kilo aldım diye spor yapmak istiyorum eşim de bir tane müzik aleti öğrenmelisin diye her gün gitar alıp eline yanıma geliyor bende öğrenmek istiyorum tabiki ama birine başlasam diğerlerine zaman kalmıyor sabah 8 de kalkıyorum ama eşim ile sohbet edeyim çay içelim bir tane kısa film bakalım desem gece 2 gibi uyuyor oluyorum sosyal medya bakamıyorum haberlere bakamıyorum dışarı çıkıp gezemiyorum aracımda var şuan iş başındayım gözlerim yanıyor sırtım boynum tutulmuş durumda sorun bende mi güçsüz müyüm yoksa herkes böyle de buna katlanıyor mu bütün günümü 4-5 saatlik uyku ile geçiriyorum bilmiyorum ne yapmalıyım yazım hataları varsa affola acele ile yazdım tavsiyeleriniz varsa buyrun
Her güne tüm işleri sığdıramazsınız her güne bir iki iş koyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme